Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    07. Travanj 2024. 09:03

Buhaca

Unname13 jesi prešla na 2 adaptiranog?

Jesam, iako koliko znam ako beba nije anemična i ne pije neke velike količine, ne mora se.

• Buhaca
    07. Travanj 2024. 09:20

Unname13

Buhaca

Unname13 jesi prešla na 2 adaptiranog?

Jesam, iako koliko znam ako beba nije anemična i ne pije neke velike količine, ne mora se.

Ja sam uzela 2kutije, jer je kao prešla na 3bočice, ali nam izbija zub pa bojkotira kašice. Pa ćemo da vidimo

• Unname13
    07. Travanj 2024. 10:49

Moja ne bojkotira ništa, osim spavanja. Nije pristala cicit od 8 jutros 🥲
    Jučer smo imali prvi pad, srce mi je u pete oslo.

• Buhaca
    07. Travanj 2024. 13:22

belinda09

Jutro/dan cure. Svasta se pisalo pol toga sam zaboravila al ono nabitnije bolesnima da sto prije ozdrave i svima koji se bore sa spavanjem kapa dolje i da izdrzite💪💪
    Kod nas ima svasta i nista. Imali smo prvo jace zagrcavanje s hranom. Stavila je prevelik komad palente u usta nije mogla ni ispljunut ni progutat, lovi zrak… prebacila sam je preko ruke i sve je ispovracala. Noge su mi se odjekle al sam bila ponosna na sebe kak sam to pribrano rijesila. Poslje sam se do kraja dana smirivala. Generalno je pocela bolje jest, sa vise volje. I dalje nisu neke kolicine to al brijem da je dovoljno.
    Imali smo i prvu krv od udarca. Digla se u krevetu, smijala i glavom/ ustima mlatnula po rubu. Place, ja vidim krv iz usta curi…mozete zamislit. Stalo je odmah i nis nije bilo al evo novi horor u mojoj glavi🙈
    U petak idemo u djecji hotel u Zadru, nas 2 i frendica s malom od 5 godina. Bas se veselim al brijem da se necemo bas odmorit😂
    Uzivajte u 🌞 nedjelji

Znaći 2 velika šoka. Bitno da je sve dobro prošlo. Udaraca i padova će biti, uvik je lakše kad se nekome drugome desi. 
    Uživajte na odmoru 😘

• Buhaca
    07. Travanj 2024. 13:24

Unname13

Odakle je pala? 

• Buhaca
    07. Travanj 2024. 13:28

Nama su od utorka upisi u jaslice. Ove najbliže šta su mi preko puta primaju 5 jasličara. Nema mi smisla ni predavat tu.
    Inaće nas je proljetno sunce ošamutilo kaže 21, u biti je bae 26stupnjeva

• Unname13
    07. Travanj 2024. 13:49

Buhaca

Unname13

Odakle je pala?

S bračnog kreveta, ali nije visok, srećom.
    Ostavila je na sredini kreveta, i samo čula tup.
    Zaplakala je odma, namazala joj margarina

• Unname13
    07. Travanj 2024. 13:50

Isto se ponašala, danas je nikakva, ali mislim da zubi izlaze, ovakva je bila kad su i prvi izbijali.

• Buhaca
    07. Travanj 2024. 15:07

Unname13

Isto se ponašala, danas je nikakva, ali mislim da zubi izlaze, ovakva je bila kad su i prvi izbijali.

Ajme ajme!

• cordis00
    07. Travanj 2024. 15:32

Bas ste se raspisale, uvik mi dobro dode nadoknadit uz kavu. Mi smo se danas vratile u Zg. Jedva sam docekala, umrla sam dolje, nisam toliko malo spavala u ove skoro 3 godine🤣. Sad trenutno njih troje spavaju; ja sam ljuljala jednu pa drugu jer su bile uzasno premorene jer smo kasno stigli pa opet malu jer stalno kaslje od nosa tako da nisam imala priliku lec, dakle kava u miru🙃.

Zadnje dvije noci je nesto bolje, izgleda da obraduje nagli neki razvoj, ne znam jel to prava regresija, rekla bi da ipak nije, da nas ona i dalje ceka. Posjeda se na Z, jednom je na bok kako treba, pred pravilno puzanje je, vuce se inace naprijed kao ranjeni tuljan, ima 2 prava spavanca (KONACNO) od sat ipo. Obje su jos smrsave, dosta mi je bolescina i bala. Starija nece jos min 2 tj u vrtic. Mala ide kod pulmologa cisto za svaki slucaj, pedica smatra da je sve ok, al svaka viroza joj se spusta pa bolje obavit, slazem se. 
    Krema alphanova preporuke, odlicna za stariju atopicarku!
    Hranjenje nikakvo! Ima uzasno jak gag reflex, relativno je ok papala do ovih bolesti i sad nikako. Dolje ju je svekrva isla nahranit (nisam bila prisutna) i nakon 1 zlicice se ispovracala🙈. Utjeha jedina tih njenih 12 kg.
    Zubici 0 i dalje, a stalno grize usnu i sve okolo.
    AS moram hitno uzet jer nam je jaje do 13 kg, a starija ima Sironu mislim do 18 kg/105 cm sta je predvideno do pred 4 godine valjda?? Ugl ima i ona sad vec 16 i blizu 100, a ima uskoro 2ipo tako da ce njena maloj, a moram za stariju neku koja ima VLASTITE POJASEVE DO 25/36 kg, cifala sam o Bold R, ali spominju da je pojas preblizu iza i da guza ne bude bas najsretnija, a ova Joie everystage za moje auto nije bas najudobnija pa me brine jel i bold slicna? I svakako je van upotrebe, muz imao sudar kad je vozio moje auto jer je njegovo ostalo dolje sa mnom, nije velik sudar bio, na parkingu se netko zabio u njega, al sam citala da je AS van upotrebe.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.