Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZZTop
    09. Travanj 2024. 12:40

Cure, na koji mail šaljete zahtjev za produljenje porodiljnog ili rad na 4h? Nisam nigdje to uspjela naći a na mail za ZG onaj općeniti mi nitko nije ništa javio
    Koja sve dokumentacija treba? Fizijatar je dao preporuku ali je rekao da konačni treba neuropedijatar? Ili sam nešto krivo pohvatala

• Buhaca
    09. Travanj 2024. 15:26

Ja predala za jaslice oko 14 30 maloprije su me već zvali sutra na razgovor

• Unname13
    09. Travanj 2024. 16:02

Buhaca

Ja predala za jaslice oko 14 30 maloprije su me već zvali sutra na razgovora

Ajme super, držim fige😄

• Buhaca
    09. Travanj 2024. 16:15

Unname13

Buhaca

Ja predala za jaslice oko 14 30 maloprije su me već zvali sutra na razgovora

Ajme super, držim fige😄

I ja

• cordis00
    09. Travanj 2024. 20:55

Njega Zg- slala na mail, upitnicu od pedijatrice i sve relevantne nalaze, povratno sam dobila obrazac za ispunit i to je bilo to, mislim da sam uz taj obrazac morala prilozit broj racuna itd. Kad su odobrili za kojih mjesec dana me zvala gda koja je vodila slucaj i pitala me od kojeg datuma zelim koristit, prvi iza porodiljnog ili bi prvo htjela GO potrositi pa onda. Ja sam odmah koristila njegu jer je odobrena do odredenog datuma (u mom slucaju 1 god) i onda se moze stari GO iskoristit. Tipa ja sam bila na porodiljnom do 10/22, onda isla na njegu 4 mj i prekinula i onda koristila GO za 2022. i 2023. jedni za drugim da skupim platne liste i da imam dovoljno za ovaj porodiljni.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• ZZTop
    09. Travanj 2024. 21:12

Hvala vam cure <3

Ally007
    09. Travanj 2024. 22:21

Čekajte, jel njega ovo što meni nude da produžim porodiljni na konto toga što je bebač rodjen ranije i ide na Goljak kod fizijatra?
    I jel se zna na kraju kad su vrtići za Zg? Nisam ništa našla na e-Građani. I što se desava ako dobijem produljenje cca 4-6 mj, a istodobno dobijem jaslice? Jel onda gubim pravo na jaslice ili mogu nešto plaćati, pa da nakon tih par mjeseci mali krene u jaslice? 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Apple
    09. Travanj 2024. 23:04

Bokić cure, pomalo čitam i lovim zaostatke, imam dosta stranica za pročitati, omiljeno štivo😘
    Malac je nama u petak bio jako loše, malaksao, pelena suha i odbijao je cicu cijeli dan što je bio crveni alarm pa smo se zaputili na dječju hitnu. Mi smo iz Rijeke pa smo bili u novoj bolnici za mamu i dijete na Sušaku.
    Predivna je i nadam se da će svima dobro služiti ali da ćemo što manje biti gore. Jako dugo smo se zadržali i čekali, od 17.30 do 0.45, jer se sve dugo čeka ,nisu se još uhodali ali pregledala nas je predivna doktorica i sestra i divim im se na volji i pristupu s obzirom na gužvu i broj ljudi.
    Bio je potpuno začepljen i nije mogao ni cicati, oni su ga gore puno bolje očistili (nos) nego što mi doma uspijemo i dobio je antibiotik i tek nakon par doza smo uspjeli malo biti bez temp od 39.4.
    Malo dolazi sebi, bolje je volje ali još ništa od papanja ali barem cica ponovno.
    Krvna slika je jako loša, gore su vadili dva puta i danas smo opet kontrolirali, leukociti su abnormalno visoki s velikim udjelom nezrelih stanica i sad me baš to brine. Pedijatrica je spominjala stresnu leukocitozu pa ako netko zna više o tome bila bih zahvalna da se malo umirim.

Nadam se da ćemo i mi ubrzo malo u šetnje i na sunce, jako nam to svima fali☀️☀️☀️

Hvala za preporuku za kremu za sunčanje, čitate mi misli🙂

AS - mi za mlađeg imamo Siriju, tko je izmisli,hvala mu, okretanje za 360 je najbolja pomoć kad želiš vrištavca potrpat dok se otima rukama i nogama da izađe😅
    Za stariju je bila super do cca 3 godine, mogla je još ali su mi nekako pojasevi bili na knap.
    Otad ima Britax Advansafix, ali nedavno smo prešli na pojas od auta jer su pojasevi od sjedalice kratki i mogla se normalno zakopčsti preko tanke majice, ako je slučajno bila duksa, baš smo se patili s tim navlačenjem.
    Ali ona je sad velika već i kuži kad joj se kaže da treba lijepo sjediti u vožnji pa je ok, inače da kupujem ispočetka mislim da bih isto pazila da ima što dulje pojaseve svoje.

Joj za zagrcavanje, još uvijek mi je to uvijek negdje u podsvijesti iako ih imam već dvoje, mislim da taj strah nikad ne ode u potpunosti.
    Evo još uvijek starijoj branim tvrde bombone jer imam paranoje od njih.

2019.🦄
    2023.🦁

• ZZTop
    10. Travanj 2024. 07:33

Upisi u ZG gradske su tijekom 5mj. Još se ne zna točno kada. Ovo sada što je na E gradani je za prebacivanje vec upisane djece u drugi vrtić.
    Privatni vrtići mogu oglasiti ranije upise 
    Ako recimo idete na 4h delati onda se dijete upisuje na 8h program u vrtić (inače je 10h program) i kad završi onda se popisuje aneks ugovora za puni program
    Za pravo produljenje nisam sigurna ali mislim da se dijete može upisati ali kreće onda kad završi njega

• Unname13
    10. Travanj 2024. 10:48

Jeli imaš još neko problema s uspavljivanjem?
    Evo par dana, to je pokora😅
    Jedino novo sta je naucila je mahati, i pokušava se dignuti na noge, ali nema noćnih buđenja.
    A svako jutro osvane sjedeći 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.