Lightblue kako ste?
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Cvit bas je lijepo vidjeti post od tebe, ja jedva sa svojom malom i divim se tebi s tri! Svaka cast. Kako si inace? Lovit ih sve tri, hranit, uspavljivat...
.
Jel neka od vas bila nedavno u termama Olimia? Mi plankramo ici pa me zanima iskustvo. Ili ako imate preporuku za neke druge toplice. Ne bi isli u hotel ovako nego bas u toplice da ima puno bazena i takvog spa sadrzaja. Znam da Thinkpurple preporucuje djecji hotel u Rovinju i to mi zvuci top ali to cemo kad bude malo veca pa kad bude kuzila vise. Ili cemo i to.. ja sam samo za izlete :)
.
Kako vasi malci spavaju? Moja je uvijek super spavala po noci (jedno do dva buđenja za jesti, ndkad i prespavala cijelu noc) i sad unazad mjesec, mjesec i pol drame svako malo. Ili place u snu, ili se budi pa je budna po sat, dva. Ili stalno nesto kmeci, trazi cicu. Luda sam vise... ne znam kad smo zadnji put imali noc da sam spavala u komadu par sati. Bas ono buđenje non stop. Ima dva zubica, donje jedinice i izbili su odavno, negdje s 5 mjeseci. I od tad nista... cekam sad kad ce neki novi pa da si opravdam to nespavanje ali nista. Sad je valjda i onaj neki skok 36.tjedana i kazu da ima i priprema za njega ili regresija s 8 mjeseci... nesto je i samo cekam da prođe
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Cvit bas je lijepo vidjeti post od tebe, ja jedva sa svojom malom i divim se tebi s tri! Svaka cast. Kako si inace? Lovit ih sve tri, hranit, uspavljivat…
.
Jel neka od vas bila nedavno u termama Olimia? Mi plankramo ici pa me zanima iskustvo. Ili ako imate preporuku za neke druge toplice. Ne bi isli u hotel ovako nego bas u toplice da ima puno bazena i takvog spa sadrzaja. Znam da Thinkpurple preporucuje djecji hotel u Rovinju i to mi zvuci top ali to cemo kad bude malo veca pa kad bude kuzila vise. Ili cemo i to.. ja sam samo za izlete :)
.
Kako vasi malci spavaju? Moja je uvijek super spavala po noci (jedno do dva buđenja za jesti, ndkad i prespavala cijelu noc) i sad unazad mjesec, mjesec i pol drame svako malo. Ili place u snu, ili se budi pa je budna po sat, dva. Ili stalno nesto kmeci, trazi cicu. Luda sam vise… ne znam kad smo zadnji put imali noc da sam spavala u komadu par sati. Bas ono buđenje non stop. Ima dva zubica, donje jedinice i izbili su odavno, negdje s 5 mjeseci. I od tad nista… cekam sad kad ce neki novi pa da si opravdam to nespavanje ali nista. Sad je valjda i onaj neki skok 36.tjedana i kazu da ima i priprema za njega ili regresija s 8 mjeseci… nesto je i samo cekam da prođe
Nama je spavanje i dalje dobro, izuzev sinoć ali je prehlađena, plus mislim da su zubi. Večeras sam joj dala cepic pa spava u miru.
Ali uspavljivanje je komaaa. Očito je i regresija i separacijska i svašta nešto.
Izdrži, proći ce😅
Mi se vratili pa evo par stvari :)
Metro plus deluxe pozitivno iskustvo, definitivno. Lako se sklapaju, lako se nose. Bila su po svim terenima. Drška je kožna, ugodna za voziti. U rangu kišobran kolica, rekla bih da su među boljima. Nemam zamjerke.
Šeširić našla sam u babycentru nekakav i odličan nam je. Imaju raznih veličina i svakavih pa evo pogledajte tamo :)
Krema za sunčanje koristili smo Sundance 50+, ima dobar sastav, zagorio nije nitko. Tako da evo, preporuka i za to.
Beba u avionu potpisujem za savjet ako je duži let da uđete zadnji u avion iako imate prednost. Da beba ne izgubi strpljenje prije samog leta. Također pametno je uzeti sjedalo do prolaza za slučaj da treba malo ustati i prošetati. Mi smo imali puno igračaka, spinnere na prozorima, top zabavu zvanu vadimo vlažne maramice iz pakiranja i preživjeli smo, bez ikakve drame, iako je let bio 3+ sati. Za polijetanje/slijetanje sam imala dudu u pripravnosti, ali nije ju baš htio, a ni nije mu očito taj pritisak ni smetao. Sve u svemu, nama lijepo iskustvo.
Motorika puže i dalje vojnički većinom, posjeda se povremeno ali nije to još onako lijepo, ali se diže stalno. Vječno na nogicama, radi koračiće. Po noći se probudi i odmah ustaje. Eto, baš usvaja tu vještinu. Očito mu ništa nije toliko zanimljivo kao trenutno ustajanje i hodanje.
Spavanje na putu su nam normalne bile kratke dremke od pol sata, nije baš bilo velikog reda (očekivano). Ali evo već danas obje dremke sat i nešto sitno, uspavljivanje za noć bez drame. Nadam se da kako će sad doma puno više vježbati motoriku da će i puno mirnije spavati.
Vjerojatno će mi još nešto pasti na pamet ali zasad je to to.
Sve u svemu, kome fali hrabrosti za veći put s bebom - samo idite. Stvarno divno iskustvo, iako stresno i neodmorno, ali baš smo puno lijepih uspomena napravili. I naučili da sve može. Meni najveća lekcija da se opustim, da ne mora sve biti strogo kontrolirano i po nekoj špranci. Samo pozitiva 😂
Tonkica baš mi je drago da ste uživali i odmorili se malo..
Meni isto fali neki ritam. Skužila sam da mi je draže kad se probudi oko 6. 30-7 jer onda zaspe oko 10.30-11 i odspava bar 1-1.30. I onda mi i ruča bez problema. Ako zaspe kasnije bude gladna kad se probudi i ne želi jesti. Izađemo ili odma ujutro ili samo predvećer jer je već postalo prevruće.
Ja sam jučer brzinski obavila frizera. Rekla sam joj da šiša da si mogu napraviti najmanji repić. Em je izrasla em je nikakva, em je počela opet opadat. Najkraća kosa u zadnjih 20godina. Ostalo mi je još 1-2cm obojanog ostalo je moja kosa sa nešto sijedih.
Uživajte u vikendu
Moram! Ne znam jel to do mene ili šta! Cvit kad ti pišeš to tako sve jednostavno zvući. Bočica, obrok, spavanje i to x3. A ja muku mučim da se bilo kako izorganiziram s njom 1. Svaka ti čast!
Moram! Ne znam jel to do mene ili šta! Cvit kad ti pišeš to tako sve jednostavno zvući. Bočica, obrok, spavanje i to x3. A ja muku mučim da se bilo kako izorganiziram s njom 1. Svaka ti čast!
Ima nas još takvih, koji jedva hendlamo jedno dijete 😅
Znam ali ne volim uzimati nikoga u usta.
Ja evo danas sretna. Digle se u 7. Nahranila ju. Tata ju je izvea u šetnju. A ja sam za to vrime napravila plačinke, napravila pripremu za ručak. Maloprije sam joj uspila ošišat nokte na rukama, ostaju nam nožni. Male pobjede
Znam ali ne volim uzimati nikoga u usta.
Ja evo danas sretna. Digle se u 7. Nahranila ju. Tata ju je izvea u šetnju. A ja sam za to vrime napravila plačinke, napravila pripremu za ručak. Maloprije sam joj uspila ošišat nokte na rukama, ostaju nam nožni. Male pobjede
Ja sam sa svojim na ratnoj nozi, tako da nemam danas predala od male. A stvarno mi triba bar malo😅
Ali dobro ko i svaki dan, izgurat cemo
Je, baš covika sitnice vesele😊
Daleko od toga da je kod mene sve savrseno 😂
Ne javim se dugo, pa dok se javim pokusam doprinijet s recenicom dvije o onome sto zapamtim da se zadnje pisalo. Volim vas citati, atmosfera je pozitivna pa volim povremeno nesto i natipkati. Obicno vec prodje voz i vi vec sve prokomentirate 😅
.
Jedna od bitnijih stvari koju su mi rekli na vise strana, od sestara na neonatologiji do drugih mama trojki, jest rutina. Koliko god bilo tesko, a tesko je, pokusavam se fokusirat na tu rutinu i to me spasava. Nemamo ju uvijek, zubici, prehlada, skokovi - ali cim vidim da mogu, vracam se natrag.
Ako se dogodi npr da se rastimaju u dnevnom spavanju, cijeli dan mi je propao.
S trojkama htio ili ne, neke stvari moras napraviti ovako ili onako. Spavaju u svojoj sobi u kreveticima otkako su napunile 2 mjeseca. Ne nosim ih sebi u krevet pa taman da sjekire padaju. Niti imam mjesta, niti mi je zgodno onda hendlat ostatak ekipe u sobi ako nekoj treba dodat dudu ili malo iznunat. Cesce ja 'prespavam' u fotelji u njihovoj sobi. Samo za primjer.
I naravno, imam pomoc, donekle. Moji roditelji su jos nakon poroda dosli 500km da mi budu na raspolaganju, spletom okolnosti, zdravstvenih i drugih, jos su tu, ali sad primarno brinu za svoje zdravlje. Svekrva dodje 2x tjedno. Muz pomogne nocu, preuzme sihtu par sati da mogu odspavati.
Timski rad. It takes a village.
Trenutno ih lovi separacijska pa na dane ne mogu ni njima posteno rucak napraviti jer ignoriraju svih i vriste mama. Znala sam ostaviti sve i ici se igrati s njima. Taj dan bi preskocile obrok, ili bi dobile kupovnu kasicu. Na dane se ne stignem ni otusirati. Ah, well. 🤷♀️
Nisam tip koji kuka, volim se fokusirat na pozitivne stvari.
Obzirom na sve, mislim da dosta dobro plovim(o) i trenutnim rasporedom sam zadovoljna, nadam se da cemo ga imat sta duze.
Neke situacije su specificne pa mislim da nema smisla tu dijeliti/pitati za savjet, to iskomentiram s mamama trojki. 🤷♀️
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Sortiraj odgovore
Najstariji