Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Buhaca
    10. Travanj 2024. 11:04

belinda09

Ally da to je ta njega.
    Buhacadrzim fige za razgovor i javi kako je proslo i kako to izgleda.
    Apple zao mi je sto ste to prosli al nadam se da ce se brzo skroz oporavit🤞🤞

Obavili, manje od 10min. Pitanja o prehrani, ponašanju sa drugom djecom, guguće li, kako traži igračku ili šta već želi. I par pitanja nama o distonoji i vježbicama. Do 10.05 će biti rezultati. 

• Buhaca
    10. Travanj 2024. 11:07

Apple

Bokić cure, pomalo čitam i lovim zaostatke, imam dosta stranica za pročitati, omiljeno štivo😘
    Malac je nama u petak bio jako loše, malaksao, pelena suha i odbijao je cicu cijeli dan što je bio crveni alarm pa smo se zaputili na dječju hitnu. Mi smo iz Rijeke pa smo bili u novoj bolnici za mamu i dijete na Sušaku.
    Predivna je i nadam se da će svima dobro služiti ali da ćemo što manje biti gore. Jako dugo smo se zadržali i čekali, od 17.30 do 0.45, jer se sve dugo čeka ,nisu se još uhodali ali pregledala nas je predivna doktorica i sestra i divim im se na volji i pristupu s obzirom na gužvu i broj ljudi.
    Bio je potpuno začepljen i nije mogao ni cicati, oni su ga gore puno bolje očistili (nos) nego što mi doma uspijemo i dobio je antibiotik i tek nakon par doza smo uspjeli malo biti bez temp od 39.4.
    Malo dolazi sebi, bolje je volje ali još ništa od papanja ali barem cica ponovno.
    Krvna slika je jako loša, gore su vadili dva puta i danas smo opet kontrolirali, leukociti su abnormalno visoki s velikim udjelom nezrelih stanica i sad me baš to brine. Pedijatrica je spominjala stresnu leukocitozu pa ako netko zna više o tome bila bih zahvalna da se malo umirim.

Nadam se da ćemo i mi ubrzo malo u šetnje i na sunce, jako nam to svima fali☀️☀️☀️

Hvala za preporuku za kremu za sunčanje, čitate mi misli🙂

AS - mi za mlađeg imamo Siriju, tko je izmisli,hvala mu, okretanje za 360 je najbolja pomoć kad želiš vrištavca potrpat dok se otima rukama i nogama da izađe😅
    Za stariju je bila super do cca 3 godine, mogla je još ali su mi nekako pojasevi bili na knap.
    Otad ima Britax Advansafix, ali nedavno smo prešli na pojas od auta jer su pojasevi od sjedalice kratki i mogla se normalno zakopčsti preko tanke majice, ako je slučajno bila duksa, baš smo se patili s tim navlačenjem.
    Ali ona je sad velika već i kuži kad joj se kaže da treba lijepo sjediti u vožnji pa je ok, inače da kupujem ispočetka mislim da bih isto pazila da ima što dulje pojaseve svoje.

Joj za zagrcavanje, još uvijek mi je to uvijek negdje u podsvijesti iako ih imam već dvoje, mislim da taj strah nikad ne ode u potpunosti.
    Evo još uvijek starijoj branim tvrde bombone jer imam paranoje od njih.

Grozno sta vas je zadesilo. Treba vremena da se oporavi i dođe malo sebi. Borci su oni. Bitno da sisa opet za dohranu polako kad nadođe će papati. Brz oporavak želim

• Unname13
    10. Travanj 2024. 11:12

Buhaca

belinda09

Ally da to je ta njega.

Obavili, manje od 10min. Pitanja o prehrani, ponašanju sa drugom djecom, guguće li, kako traži igračku ili šta već želi. I par pitanja nama o distonoji i vježbicama. Do 10.05 će biti rezultati.

Pa malo ne razumim šta očekuju od bebe od 8 mjeseci 😅
    Ponašanje s drugom djecom? Nekad ih bendi, nekad ih ne bendi (isto ko kumin mali od godinu dana, čak ona njega više dozivljava 🤣)
    Kako traži igračku? Revuci🤣
    Nije da ima pokazni gest, niti zna reći daj🤣

• Buhaca
    10. Travanj 2024. 12:11

Unname13

Buhaca

belinda09

Ally da to je ta njega.

Ponašanje s drugom djecom? Nekad ih bendi, nekad ih ne bendi (isto ko kumin mali od godinu dana, čak ona njega više dozivljava 🤣)

Moja lupa rukicom kad nešto želi

• Buhaca
    10. Travanj 2024. 12:24

Buhaca

Unname13

Buhaca

belinda09

Ally da to je ta njega.

Moja lupa rukicom kad nešto želi

Možda očkuju da se sama hrani. Ona puže pravilno, ima beba koje sa godinu ne pužu niti se posjedaju. Oni se znaju probuditi s novom vještinom. Za 4mj ko zna šta će izvoditi

• Unname13
    10. Travanj 2024. 13:39

Ma za hranjenje mi je oke, naravno da je to bitno, a za 4 mjeseca može trčati doslovno. Moja poseze rukom za to šta želi, ali ono smisna mi pitanja za bebu od 8 mjeseci, osim toga za hranjenje

• cordis00
    10. Travanj 2024. 13:53

Njega i vrtic- potpisuje se ugovor na 8 sati. Tehnicki moja (da je dobila tad) je mogla godinu dana u vrtic na 8 sati i ja bit na njezi. Al zbog njenih dg nijr bilo dobro da ide, drugo je kad su druge dg zbog kojih moze ic i socijalizirati se itd, a opet s roditeljem na vjezbe il sta vec. I tih 8 sati je ok pa meni starija sad ide 8-14:30/15. I rjesenje o njezi nosi dodatnih 5 bodova (ZG)!
    Svima drzim fige za upis! Meni je prosle godine to bila takva muka i stres, a ove je jos veca jer MORAM pocet radit u 8.mj.
    Apple- najbitnije da sise, drz se. Zelim vam brz oporavak!
    —-
    Imamo prvi zubic🥳. Nadam se boljem spavanju kad drugi izide jer idu u paru.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Buhaca
    10. Travanj 2024. 13:54

Unname13

Ma za hranjenje mi je oke, naravno da je to bitno, a za 4 mjeseca može trčati doslovno. Moja poseze rukom za to šta želi, ali ono smisna mi pitanja za bebu od 8 mjeseci, osim toga za hranjenje

Ne znam šta će sutra napraviti a kamoli za 5mj kad kreću jaslice. Al dobro

runolist
    10. Travanj 2024. 14:06

Hej cure, ja vas i dalje citam kad stignem, ali nikako da se javim.
    .
    Kod nas su prijave za jaslice od idućeg tjedna. Bas citam upitnike koje trebam popunit i pitanja su 😂 Moja kad nesto želi se umiljava i smiješi ili pak tuli 😂 Za tjedan dana cu vec imat drukcije odgovore, bar se nadam, osobito za motoriku 😅 
    Mi planiramo iskombinirati ocinski i godisnje da curka sto dulje bude doma da motoricki cim vise sazrije. Uopce ne znam sto cemo ako ne dobijemo jaslice. Cekat cemo rezultate pa onda razmisljat.
    .
    Ja se u lipnju vracam na posao, muž dalje preuzima porodiljni. Pomiješanih sam osjećaja. Veseli me posao i rad s kolegama. Ne znam kako ce beba bez mene - dnevni spavanci su na meni. Noc se tek zadnjih tjedan dana "unormalila" - spava u svom kreveticu, budi se svakih 2-3 sata. Prije tog je bilo koma. Sve si govorim da iduci tjedan krecem s odvikavanjem od spavanja na meni. Htjela bih da pređemo na dva spavanca, al trenutno je mix, kako koji dan.
    .
    Atopijski se bas popravio s ovim toplim vremenom. Tek sad vidim kako zdrava koza bebe treba izgledat 🫣 
    .
    Dohrana kako koji put. Pocetak je bio super. Ali nakon pauze zbog urtikarije se promijenilo pa nekad super jede, nekad ne zeli ni probat. Imam osjecaj da se pocela navikavat na slatko - vocna kasica uvijek moze, to jos nije odbila. A dam joj jednom dnevno. Trenutno se drzim toga da ako ne jede pripremljeno, nema niceg do iduceg obroka. 
    .

Apple drzim fige za brzo ozdravljenje ❤️ 

• Buhaca
    10. Travanj 2024. 15:07

cordis00

Njega i vrtic- potpisuje se ugovor na 8 sati. Tehnicki moja (da je dobila tad) je mogla godinu dana u vrtic na 8 sati i ja bit na njezi. Al zbog njenih dg nijr bilo dobro da ide, drugo je kad su druge dg zbog kojih moze ic i socijalizirati se itd, a opet s roditeljem na vjezbe il sta vec. I tih 8 sati je ok pa meni starija sad ide 8-14:30/15. I rjesenje o njezi nosi dodatnih 5 bodova (ZG)!
    Svima drzim fige za upis! Meni je prosle godine to bila takva muka i stres, a ove je jos veca jer MORAM pocet radit u 8.mj.
    Apple- najbitnije da sise, drz se. Zelim vam brz oporavak!
    —-
    Imamo prvi zubic🥳. Nadam se boljem spavanju kad drugi izide jer idu u paru.

👏 za zubić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.