O prirastu tezine necu uopce govorit,mislim da je ovaj moj opet debelo preko kile mjesecno i da je sad na 12 kg
Zivot na vagi mu ne gine
Matereti! Ne zamjeri!
🤣🤣🤣🤣🤣
Ma kakvo zamjeranje,moja leda svaki dan psuju sve redom😂
Ne znam kako,nas troje ostalih smo zaista pero laka kategorija
Stariji je imao 12 kg sa 2.5 godine🤷🏼♀️
Moja ima 10kg pa mi je teška. Ja sam u 1 razred isla sa 18kg. A ni tata joj nije ni visok ni težak. Mi smo oboje u kategoriji žilavih.
Moja ima 10kg pa mi je teška. Ja sam u 1 razred isla sa 18kg. A ni tata joj nije ni visok ni težak. Mi smo oboje u kategoriji žilavih.
I ja sa 17 kg🤣
Uspavljivala sam je sad skoro sat vremena, blagi slom živaca😅
Bilo bi zanimljivo staviti naše bebe jednu pored druge 🤭
Moj ima 8100g sa 11 mjeseci
2019.🦄
2023.🦁
Da,to bi bilo bas zanimljivo za vidjeti ih,jedne do drugih!
Di god se pojavim s njim svi se cudom cude koliki je,a iskreno i ja se nekad cudim koliki je😂😂
Nama se barem uspavljivanje nije pokvarilo,kad je vec sve ostalo otislo kvragu
Legnem ga i za pet minuta on spava
Sad kad se ureknem
Da,to bi bilo bas zanimljivo za vidjeti ih,jedne do drugih!
Di god se pojavim s njim svi se cudom cude koliki je,a iskreno i ja se nekad cudim koliki je😂😂
Nama se barem uspavljivanje nije pokvarilo,kad je vec sve ostalo otislo kvragu
Legnem ga i za pet minuta on spava
Sad kad se ureknem
Ne izgovaraj naglas sve šta je dobro s bebom, ko da čuju, pa sve ode nizbrdo😅
Ajme, 3 stranice za pročitati. Bila sam kod svojih staraca u Karlovcu na par dana pa sam malo zaostala s pisanjem. Jako mi je žao za sve koje se mučite s bolestinama, nespavanjima i sl. Ja sam se opet vratila u neki mod kad mi je ok čim odspava 3h u komadu. Noci uopće nemaju pravila, jednu je spavao bez mrdanja do 3,nahranio se i spavao do 6. Drugu se budio svakih 30 min do 3 ujutro. Pa ga ti znaj zašto i kako. Zubi ne izbijaju, ima ih već 6. Po danu je generalno dobre volje što mi je najbitnije. Smanjio je spavanje i po danu (sad je 2x45 min-1h),ali kažem - kad je raspoložen uopće ne smeta. U zadnja 2 dana je konačno počeo puzati kako treba, makar se na dulje relacije još vojnički vuče. A jučer se odmah išao i dici uz krevet. Doslovno se primio za njega i ispružio noge. Takica - ako te tjesi moj nema pojma o sjedenju, isto se zabacuje unazad. Ja ga hvatam, ali jučer je 1x tresnuo. Pa si mislim možda da ga češće pustim da tresne da nauči da se ne može samo baciti, a opet žao mi je da 10x na dan bubne glavom o parket. A kad ga se posjedne ok sjedi, tako da mislim da samo nije pohvatao da se ne može samo baciti na ledja kad mu je dosta.
Kile - mi smo klasično pero laka kategorija. 7 kg, 68,5 cm. Kak je krenuo nisam ni trebala kupovati autosjedalicu sad na sajmu... Koliko god mi je žao što nije bar na 8 kg, toliko mi je lakše kad ga uspavljujem.
Jucer je bilo pretoplo, moram mu kupiti bodije kratkih rukava i kapicu ljetnu. E, imate li prijedlog za kremu za sunčanje za njih? Znam da je treba što manje koristiti, ali ipak necu moc izbjeći da ga ponekad sunce ne oplahne, a ne bih da izgori jer je dosta svijetao. Spava i dalje u zimskoj vreći i bodiju, ni nema nikad nogavice (osim kad je bila ona najjača zima). I ja sam na sajmu uzela ergobaby ljetnu vreću, super je materijal. I sad ne znam dal da kupujem vreću za prijelazno ili ćemo brzo preći u ljetnu + pidžama.
Zavidim svima koji putuju. Uživajte i za nas koji smo doma ❤️
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ajme, 3 stranice za pročitati. Bila sam kod svojih staraca u Karlovcu na par dana pa sam malo zaostala s pisanjem. Jako mi je žao za sve koje se mučite s bolestinama, nespavanjima i sl. Ja sam se opet vratila u neki mod kad mi je ok čim odspava 3h u komadu. Noci uopće nemaju pravila, jednu je spavao bez mrdanja do 3,nahranio se i spavao do 6. Drugu se budio svakih 30 min do 3 ujutro. Pa ga ti znaj zašto i kako. Zubi ne izbijaju, ima ih već 6. Po danu je generalno dobre volje što mi je najbitnije. Smanjio je spavanje i po danu (sad je 2x45 min-1h),ali kažem - kad je raspoložen uopće ne smeta. U zadnja 2 dana je konačno počeo puzati kako treba, makar se na dulje relacije još vojnički vuče. A jučer se odmah išao i dici uz krevet. Doslovno se primio za njega i ispružio noge. Takica - ako te tjesi moj nema pojma o sjedenju, isto se zabacuje unazad. Ja ga hvatam, ali jučer je 1x tresnuo. Pa si mislim možda da ga češće pustim da tresne da nauči da se ne može samo baciti, a opet žao mi je da 10x na dan bubne glavom o parket. A kad ga se posjedne ok sjedi, tako da mislim da samo nije pohvatao da se ne može samo baciti na ledja kad mu je dosta.
Kile - mi smo klasično pero laka kategorija. 7 kg, 68,5 cm. Kak je krenuo nisam ni trebala kupovati autosjedalicu sad na sajmu… Koliko god mi je žao što nije bar na 8 kg, toliko mi je lakše kad ga uspavljujem.
Jucer je bilo pretoplo, moram mu kupiti bodije kratkih rukava i kapicu ljetnu. E, imate li prijedlog za kremu za sunčanje za njih? Znam da je treba što manje koristiti, ali ipak necu moc izbjeći da ga ponekad sunce ne oplahne, a ne bih da izgori jer je dosta svijetao. Spava i dalje u zimskoj vreći i bodiju, ni nema nikad nogavice (osim kad je bila ona najjača zima). I ja sam na sajmu uzela ergobaby ljetnu vreću, super je materijal. I sad ne znam dal da kupujem vreću za prijelazno ili ćemo brzo preći u ljetnu + pidžama.
Zavidim svima koji putuju. Uživajte i za nas koji smo doma ❤️
Spavnje im ovisi valjda i o dnevnim aktivnostima, trebaju male glave procesuirati sve šta se desilo po danu. Moja puže na sve načine, kad padne zakmeći ali nastavi dalje. Ne posjeda se nit blizu.
Ja sam na kraju uzela na Andybrady proljetnu vreću sa nogavicama. Žali bože para koje sam potrošila na zimske.
Sortiraj odgovore
Najstariji