Mi smo evo po prvi put prehlađeni. Slini na nos slini na usta. Temperaturu nema.
Mi smo evo po prvi put prehlađeni. Slini na nos slini na usta. Temperaturu nema.
Samo joj ispiri nosic, proći će brzo.
Meni je i kapula pokraj glave pomogla😅
Apple hvala na preporuci! Ja sam svojoj uzimala bajka, za van froddo ili geox jer je ipak kad je prohodala bila vec zima, na ljeto crocs sandale. Jel to ok? Trudila sam se sta duze uzimat modele za bebe kao, al imaju do odredenog broja i viss ne. Sad smk uzele neki dan froddo tenisice, jesu te ok? Moja voli froddo pa se nadam da su i udobne.
Froddice su najčešće ok ali treba ipak provjeriti koliko su mekane i savitljive jer im nisu svi modeli takvi.
Za ljeto su crocs ok, jako su dobre i Nike jedne, mislim da se zovu Sunray ali nisam 100% sigurna za ime.
Onda da ispravim grešku, čestitam Cordisoo na hranjenju bočicom🎉🎉🎉
Purple, nadam se da će i vama uspjeti!
2019.🦄
2023.🦁
Ljekarne vaše zdravlje imaju kod do ponoći MKM25 i 25% na sve. Ja sam kućnu obnovila+vitamini o opa 200€ ode samo tako. Moji luduju po noći zadnji tjedan pa se zato ne javljamo. Od savršenih spavača smo došli na 4 buđenja s vrištanjem. Ne žele jesti,premotam i nastave spavati ali naravno nisu u osto vrijeme.
Jučer smo sa starijim bilo na turniru da ga ne zanemarimo do kraja. Dijete se toliko razveselilo što je imao tatu i mamu samo za sebe. A 13 god skoro.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Cordisoo bitno da znas da moze pa makar i ofrlje pa da ju netko drugi nahrani da izdrzi dok dodes. Ja danas opet probala jer si me potaknula, dobila sam odbijenicu. Ona bas kuzi da je unutra mlijeko i nece usta ni otvorit. Ja joj istisnem na usnicu da lizne da proba bar i opet nece.
Buhaca samo ispiri spricom fizioloskom i sve bude izaslo van.
Apple tnx!
Nisam ja to tako njezno ka i ti. Ja sam njoj ugurala u usta, gurala je jezikom, al nisam odustajala, vrtila je glavom, ja sam gurala i morala je pocet sisat. Danas ju je muz nahrania, nije se opirala ka jucer.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordisoo bitno da znas da moze pa makar i ofrlje pa da ju netko drugi nahrani da izdrzi dok dodes. Ja danas opet probala jer si me potaknula, dobila sam odbijenicu. Ona bas kuzi da je unutra mlijeko i nece usta ni otvorit. Ja joj istisnem na usnicu da lizne da proba bar i opet nece.
Buhaca samo ispiri spricom fizioloskom i sve bude izaslo van.
Apple tnx!
Nisam ja to tako njezno ka i ti. Ja sam njoj ugurala u usta, gurala je jezikom, al nisam odustajala, vrtila je glavom, ja sam gurala i morala je pocet sisat. Danas ju je muz nahrania, nije se opirala ka jucer.
Bravo
Moj stariji je jesenska beba i taman je prohodavao u vrtiću a u njemu su strogo zabranjene perlice uz preporuku da šlape moraju imati što tvrđi džon.
Tako da je odrastao u cicibankama jer imaju onaj model za usku nogu
Nadam se da će ovaj bos prohodati
Sortiraj odgovore
Najstariji