Cure jedno pitanje…gdje hranite bebe koje se jos nisu posjele?
Baby bjorn,vama u krilu,nesto trece?
Hranilica?
Za dva-tri tjedna bi krenula s dohranom i ovaj put imam dijete koje nije ni blizu posjedanja(tek se poceo okretati)
Stariji se sa 6 mj tocno posjeo i onda sam ga normalno stavila u hranilicu.
Na vjezbama mi kazu ni slucajno hranilica dok se ne posjedne,a na meni mirovat nece sigurno dok ga nahranim a ima i 11 kg pa ga nije bas lako drzat
Za baby bjorn me strah gusenja
Ideje?Savjet?
Meni su na vjezbicama rekli da može u hranilicu bez obzira sta se ne posjeda
Pada kisa mi smo isto u hranilici.
Bolesne bebice nadam se da ste bolje 🥰
Cordiso bravo za bocicu.
Moj hoce bez beda bocicu, ali vodu nema sanse. Ima popiskane pelene i stolica mu je sad ok i redovna pa ocito mu tekucine ne fali 🤷
Spavanje spava u zimskoj vreci jos uvijek, ali nije predebela, ne znam od koliko je Tog-a. Ispod ima tanku pidjamicu, bet potkosulje. Na sajmu mislim uzeti ljetne pa preci uskoro na njih.
Izlet nama bilo odlicno, spavao kad je htio, nasetali se fino. Po noci je super spavao, puno bolje nego doma. Umorno sam se odmorila 😂
Petrica to je i meni ostalo u sjecanju. Samo ne mogu skuziti jel je baza ukljucena u cijenu. Ne pise da nije ni da je 😂 Vidjet cu s muzem kad dodje doma.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cure ne znam jel znate, ali državni ured za demografiju i mlade poklanja paket za tate koji su koristili očinski dopust. Pogledajte na njihovoj facebook stranici. Trebate ili poslati na mail tatinu osobnu i rješenje o korištenju dopusta ili otići izravno tamo. U paketu su i Etheral proizvodi.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
ja hranim bebicu u bjornu ali stavim na najvisu razinu i zakocim na kaucu(naslonim) da se ne njise i super papa tako. na krilo ju ni ne zelim uciti jesti da nebi poslje bilo da ne zeli sama sjediti u hranilici.
Moja spava vreca 3.0 tog, bodi i pidama. Mrni je u sobi nocu 18 il manje. I dalje kuri, ovu noc je pocela uzasno kasljt da je povracala. Bile smo kod doktorice, vadile krv i sutra idemo na rtg pluca (opet, vec je slikana u 1.mj). Uzas, bas izgleda vidno jadno i iscrpljeno, po nalazima teza viroza, jos je i anemicna sta moze u sklopu viroze doduse, a pogorsala se neutropenija, a taman se bila oporavljala. Otkad ju je skrsio rsv, nikako na zelenu granu. Najgore, starija bila 3 dana ok i evo jutros nosic🫤🫤. Ima li kraja tim virozama.
—-
Cure sa izletima super! Bas dobro da ste bile i opustile se, treba to! I thinkpurple super ideja za podlogu za kolica, ne bi se nikad sjetila toga, a bome ce nam trebati.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordisoo jao bas mi je zao da ste i dalje bolesni 😥 jel mozes stariju ne slat u vrtic sad neko vrijeme da se dobijete malo? Ono tjedan, dva da si uzmete za oporavak. Ja znam kad nama tak krene jedno na drugo pa muz i ja onda ju ostavimo doma i udrimo po imunitetu jer nema druge.
Ma i ja sam o tome razmisljala, al taman se uhodala u vrticu pa mi bilo krivo vadit ju da ju opet ne poremetim. Doduse sad ce bit koji dan kuci zbog nosica iako joj osim tog nije nista, al idemo za Uskrs dolje pa cu ostat s curama tjedan iza pa je i tu prekid pa eto. Ne znam ni sama. Al ovo je vise prestrasno, stvarno treba jedna duta pauza od svega😩. A i tesko je s njih dvi cijeli dan u kuci, pogotovo kad je mala bolesna pa ne idemo na duze u park il nesto pa starija ludi. Nesto cu smislit, druge nema.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Citam ali nista ne stizem pisati, kao i uvijek 🤦🏼♀️
Nervoza nam je na max, zubic izbija, znatno je bijelo i ostro pod prstom, ali mislim da nije cijeli izbio. Nisam lijepo ni osjetila, a kamoli vidjela, ne da pric ustima. Cak ni da namazem. Ostavit na minutu na podlozi je NE MO GU CE 😫 Skok u kombinaciji sa zubicem, a mislila sam da ne moze gore, well hello sto ne bi moglo.
D spava samo u pidzami sa stopicama i ispod potkosulja a otprilike 25 stepeni je u sobi. Ako osjetim da mi je hladna prekrijem je malo vecom i tezom dekom tako da ne moze navuc na sebe, a ak joj je vruce sama to ona zbaci sa sebe. Vrece za slavanje nikad nije voljela, a nezz ni kako bi sad spavala u njoj, jer vrti se kao na ražnju.
Sve u svemu status nam je ; prezivljavanje 🤯
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Thinkpurple mi se isto i dalje budimo oko 5, uspijem ga produzit do 6, tako da I feel you 🥲 mi cemo danas za rucak okruglice od krumpira i jetrice, mozda ti posluzi ideja :) krumpir skuhati, kad je skoro gotov i voda skoro isparila naribati jetricu i mrkvu i kuhati jos 3-4 min, dodati maslinovo ulje, cesnjak i persin i kad se ohladi oblikovati kuglice :)
Cordisoo nadam se da se situacija ubrzo smiriti i da će maleckama biti bolje.
Thinkpurpleo si stvarno mislila da će ti dobar dan proći nekažnjeno? Malo te zezam, nije ti nimalo lako. Računica je da na 1dobar dan idu bar 2loša. Svaka čast na doručku u 6.45.
Prehlada je još aktualna, teška je za ispiranje nosića. Sreća nema temperature. Nadam se da će do čet biti bolje jer nam je kontrola.
Neko je spomenuo spavanje na trbuhu. Ja je stavim na leđa ali se ona okrene na trbuh i ne da se okrenuti. Ako je u zadnjih mj dana spavala 5x na leđima je puno.
Thinkpurple u novom babycenter katalogu su podloge za kolica baci pogled
Sortiraj odgovore
Najstariji