Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    14. Ožujak 2024. 20:20

thinkpurple0

Cordisoo moja isto nece bocicu ni izdojeno ni ad plus ne pojede dovoljno od ovih kasica i komada da bude obrok, znaci doji nonstop, nitko ju nemoze nahranit, spava na cici, nitko ju nemoze uspavat osim mene. I tak sam dogovorila frizera u jedinih sat vremena kad ju moja mama moze setat da ja obavim friz i eto peh, nema vode 🤦‍♀️ al ici cu sigurno na frizuru jedan dan, samo se opet sve zvijezde moraju poklopit. Isto nisam bila skoro godinu dana, kosa je bila do ispod pola leda, sad je do ramena. Tak je u repu stalno, brdo mlade raste, licim na nis. Reko, rezi.
    Meso sam za vikend pekla piceka u pecnici i dala joj batak, onaj dio uz kost je nezacinjen. Za vikend planiramo rebrica i njen komad cu samo odvojit folijom od naseg i necu solit.
    Fleke frosch baby ili sapun iz dm.
    Spavanje ok, znaci saraju i vasi s ww. Neznam, jedina logika mi je da se vise sad izmori jer se non stop dize na noge, al.opet kak ovaj prvi nakon nocnog spavanja joj bude tak kratak. S tim mi poremeti cijeli dan. E jedva cekam da prede na 2 spavanca. Bas kak je buhaca napisala, cijeli jutro ode na uspavljivanja, spavanja i pokusaje kuhanja i jedenja. 🙄
    Ja sam joj dala danas za veceru kuhano jaje. Zumanjak sam udrobila u jogurt tekuci i to je pila na casu, a bjelanjak sam joj dala ovak komad da jede sama i za cudo pojela je skoro pola jajeta tako iako je na pocetki izgledalo da ga nebude ni probala.

Da baš šara😅
    Iako se njoj stvarno već spava nakon 1.30 h 
    Ali ako recimo proguram još jedan sat, e onda ode u teški prebacaj, pa joj sve bude super, ne kužim ali dobro.
    Već se dva put probudila, ali to sam i očekivala jer je premorena, ali dobro, nastavila je odma.

• Buhaca
    15. Ožujak 2024. 08:42

Moja se probudila u 5.30 pokakala se. Odlučila sam ju ignorirat da je tata presvuće jer svakako se diže i ide radit. Onda sam joj dala bočicu i za divno čudo je nastavila spavat i evo još spava. Ne vidim puno smisla da računam da se probudila u 7 jer bi onda bia kaos. Nema šanse da bi izdržala od 5.30 do 9.30 bez spavanja. Ja bi volila da se budi u 7. 
    Meni je natečen lijevi kapak, nema ničega, ne boli. jučrer sam stavila maskaru nije ni reakcija na nju jer bi bilo na oba oka. A koristim istu vrstu već godinama.

• cordis00
    15. Ožujak 2024. 08:57

thinkpurple0

Evo bas gledam na maminoj spavalici da pisu da bebe od 8 mj bi trebale imat ww 3 sata, a najkasnije s 9 mj preci na 2 spavanca dnevna. I kao uvijek racunati budenje od 7 pa ww 3 sata. A moja se danas probudila u 5.15. Ja da racunam od 7 ona bi bila budna skoro 5 sati onda a ona vec u pola 8 jedva gleda dok stariju vodimo u vrtic.

Moja starija je najkasnije smanjivala spavance. S 8 mj je presla na 2 i imala 3,4,4 ww. A tek s 18 mj na 1 (s 2 na 1 je od 13-18 mj). I nisam nikad od 7 racunala nego od budenja. Jer onda dobijes premoreno dijete kojemu se svi naredni spavanci poremete pa ima potencijal i poremetit noc😅

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    15. Ožujak 2024. 08:59

Moja mala je bila dobra u produljivanju dok ju nije sad bolest uhvatila, ne moze ni 2 sata izgurat. Nadam se da cemo se vratit u ritam, planiram joj do 8.mj produljit pa da nekim cudom prede na 2. Problem je sta je spavanac i dalje prekratkog trajanja, mozda svaki drugi dan odspava jednom sat i sitno, ostalo je sve po 30 min.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Unname13
    15. Ožujak 2024. 09:55

Meni isto nije jasno to računanje od 7 ako se beba probudi tipa u 5.
    Dobro ja nemam tih problema, ali nema mi smisla nikako.
    Ali to je da se pomjere ta ranija buđenja, navodno 

• Petrica_92
    15. Ožujak 2024. 10:04

Ja sam se ponasala tjednima kao da se probudio u 7 kad se probudio u 5, al dok je ww bio malo kraci i on manji. Jspjela sam doc do budenja u 6, nikad kasnije 🥲. 
    Sad se nadam da ce nas pomicanje sata dovest do 7 i izvrsno 🙌🏼

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Takica
    15. Ožujak 2024. 11:56

Evo i nas ... 
    Kukam i dalje na spavanje... pa sta je ovo 🤔 kao novorođenče je vise spavala i manje se budila...
    Ako zaspe u 20h nakon 4h je budjenje na  svakih sat ipo do dva... do jutra skrseni od nunanja u krevecu,  pa nosaj pa na kraju smo propustili i dali bočicu u 4h i naravno budjenje u 6h . Uzela je  iz kreveca i na meni spavala do pola 9. 
    Moram nesto mjenjati.  Od prije kad je imala 6 mjeseci skoro je izbacila nocno hranjenje ako ne racunam ono u 5ujutro budjenje hranjenje i onda spava do 7h tačno.  Ali to je bilo jedino budjenje.. par puta vratim dudu i odmah nastavi a sad nunaj i nakon vraćanja dude. Jedino sto uspijemo sad je ne svaki put vaditi iz krevetica. Kad je bilo to budjenje u 7 tad smo bili najposloženiji i za dan i za noc ...ovo sad nikako..
    Motoricki mislim da nije i dalje ispravljamo vojnicko puzanje prije da je verbalno 🤣 to brblja sve u šesnaest 😆 puse balončiće pa neki glasovii.. 
    Jedina promjena je da sam 3x sedmično na treningu po sat sat ipo... al tad je muz sa njom i daju po mene pa prosetamo zajedno i onda kuci na spavanje.  
    Mamina spavalica i ja sam ih zapratila..Sta mi smeta tj nije logično sto se djeca stavljaju u kalup da su sva ista i isto se potencira budjenje u 7. Kao ako se ranije probudi na sve načine uspavljuj da dogurate do 07h i onda skrati ww prvi za 15 min. 
    Meni onda da ima bolje spavanje u toku noći pokusala bih sa tim budjenjem u 7 ali ako je žurka cijelu noć bome cu itekako je staviti na grudi maziti se da zaspe i spava do pola 9. 
    Nemam pojma mozda grijesim ali dok su noci ovakve meni je spas to zajedničko spavanje nakon odlaska muza na posao.  Rešenjem se malo od teške noci. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Mia2023
    15. Ožujak 2024. 11:57

Ja sam se pravila da se probudio u 7, ali ono tipa kas je bio budan od 6 i pol. Sve vise od toga bi bio previše premoren. Nema mi smisla.
    .
    Evo mi na kraju išli sa tatom za Zg. Upravo šećem Maksimirom i baš si razmišljam jesam koju od vas srela 😂

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Takica
    15. Ožujak 2024. 12:01

thinkpurple0

Petrica_92

Sad se nadam da ce nas pomicanje sata dovest do 7 i izvrsno 🙌🏼

E bas sam danas to rekla muzu da se nadam da ce nam pomicanje sata pomoc jer neeeemreeeemmmm taaakkk raaanooooo 😫😫😫😫
    Obadvije su danas vec u pola 6 bile budne i vesele ko da je podne. 🤦‍♀️

A jojjjj pa zaboravila sam na pomeranje sata.... 
    E pratim to za toplice, terme sta god... 
    Par hotela zvali za produženi vikend.. Malo su pretjerali sa cijenama kao da je u sezoni ali vec cemo nesto naci pa eto nas malo na more🥰
    Planinu sam izbacila kao opciju iako smo svako proljeće isli na planinu kad smo bili solo sad mi to nije opcija jer mi se ne provodi vrijeme u sobi dok duva hladan vjetar ili pada kiša... nekako na moru to lakse podnesem🤣

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Unname13
    15. Ožujak 2024. 12:17

Jel tko koristi jantarnu ogrlicu za zubice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.