Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petrica_92
    02. Ožujak 2024. 18:12

Dan oceva imate li kakvu fora ideju za poklon za prvi dan oceva? Gledala sam slikovnicu na tvornici snova i to mi je fora

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Unname13
    02. Ožujak 2024. 18:40

Kad je dan očeva?
    Poklonit ću mu malu cili dan, eto šta cu🤣
    Ja sam priji, odnosno maloj za prvi rođendan narucila priču preko Tvornica snova, super je😁

• AM13
    02. Ožujak 2024. 19:07

Unname13

Kad je dan očeva?
    Ja sam priji, odnosno maloj za prvi rođendan narucila priču preko Tvornica snova, super je😁

Hahahaha oplakala sam na ovo! Predobar poklon 😂 bili bi odusevljeni hahah
    19.3. je dan oceva.. ja sam gledala narukvicu sa slikicom, linkam - https://kionora.com/products/photo-bracelet 
    I mozda dam izradit body s nekim natpisom pa da ga tak docekamo 😁

• cordis00
    02. Ožujak 2024. 19:13

belinda09

E daCordisokako je to proslo s endokrinologom? Jel sve ok?
    Unnamekolko je dugacka?
    Samo cu jos rec a onda zavrsavam svoju sagu da sam i ja mislila i jos uvijek zapravo mislim da velicina bebe utjece i fakat vjerujem da je mojoj koja je velika al nije tak teska (mislim) teze bilo neke stvari napravit upravo zbog velicine.

A nista posebno, dr ju je pregledala i rekla da smatra da zasad nije za neke obrade, najvj genetski kako mi je i prva veca curka (al ne bas ovoliko veca) i kontrola pa cemo vidjeti. A starija se ubucila bas sad u ovom periodu, najveca je bila bas s 8 mj kad i imamo kontrolu😅🙉. Vidjet cemo😂. 

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Tonkica1509
    02. Ožujak 2024. 21:32

Apsolutno se slažem da je puno toga marketing. I da se jaako cilja na mlade mame, koje imaju sto upitnika iznad glave i sto pitanja i zarađuje se na njima. I mislim da u velikoj mjeri treba dijete pustiti da ide svojim tempom, apsolutno.
    S druge strane, ja sam malo kontrol frik, točnije kad me nešto zanima ili mi se nešto u životu događa, onda želim SVE naučiti o tome i sve usavršiti. I volim taj osjećaj sigurnosti kad nešto znam i znam kako nešto raditi. Jbg, prvo dijete, želim biti sigurna da radim stvari ok i da mu pomognem koliko mogu.
    I meni često doletavaju komentari "ma joj svi smo naučili, ma i on će. Ma vidi ti si to sve radila i u hodalici bila pa si sve naučila". Da, naučit će. Ali želim da nauči pravilno. I mi smo, nažalost, generacija hodalica i nepravilnog postupanja pa sad svi imamo iskrivljena stopala i kralježnice. Ne želim to

• Tonkica1509
    02. Ožujak 2024. 21:34

I hvala puuuno za ideje da Dan očeva, ja na to skroz zaboravila, a tata će bit jako sretan kad ga iznenadimo ❤️

• Buhaca
    03. Ožujak 2024. 08:19

Dan očeva toga se nisam ni sitila da nema vas. Kupljena duda i love papa. I mislim se mali metar/privjesak za ključeve sa slikom

Ally007
    04. Ožujak 2024. 09:40

Unname13

Kad je dan očeva?

Vrh  🤣🤣🤣
    Evo i ja sam zbog vas otkrila kad je. Usput sam otkrila i Temu shopping stranicu pa eto, i moj novčanik je zahvalan 😭.
    Nakon 5 blaženih noći dobrog spavanja meni nije vrag dao mira nego rekoh mužu za vikend "ajmo ga konačno premjestit iz next to me u njegov kinderbet, da mu bude udobnije". Figu. Madrac je deblji, krevet je širi, a on budan nocas od 2:30 do pol 6. Priča, place, traži dudu, prstima grebe krevet, lupa nogama. Nadam se da mu samo treba vremena da se navikne. Ja sam mrtva. Cure koje imate kinderbet-kakvu zaštitu imate za njega? Vidjela sam one u komadu koje se zavezu ali onda ne znam kako bih kroz rešetke gurala dudu,tj moram se ustajati za svako guranje. Onih dada i Rocco nema koje mi se sviđaju. Pletnice mi se čine nesigurnima. Ima li još kakva opcija? (npr da ide do pola visine rešetke, da mogu po noći doći do njegovih usta). 
    I na kojoj ste veličini philips avent dude? Meni je danas palo na pamet da smo mi na istoj od rođenja. On se ne buni i uredno ih cucla (imamo ih hrpu), al možda je vrijeme za onu veću, od 6-18 mj. Kako to znati? I hoce mu ista biti od premale dude? 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Buhaca
    04. Ožujak 2024. 10:06

Ally007

Unname13

Kad je dan očeva?

Vrh 🤣🤣🤣
    Evo i ja sam zbog vas otkrila kad je. Usput sam otkrila i Temu shopping stranicu pa eto, i moj novčanik je zahvalan 😭.
    Nakon 5 blaženih noći dobrog spavanja meni nije vrag dao mira nego rekoh mužu za vikend "ajmo ga konačno premjestit iz next to me u njegov kinderbet, da mu bude udobnije". Figu. Madrac je deblji, krevet je širi, a on budan nocas od 2:30 do pol 6. Priča, place, traži dudu, prstima grebe krevet, lupa nogama. Nadam se da mu samo treba vremena da se navikne. Ja sam mrtva. Cure koje imate kinderbet-kakvu zaštitu imate za njega? Vidjela sam one u komadu koje se zavezu ali onda ne znam kako bih kroz rešetke gurala dudu,tj moram se ustajati za svako guranje. Onih dada i Rocco nema koje mi se sviđaju. Pletnice mi se čine nesigurnima. Ima li još kakva opcija? (npr da ide do pola visine rešetke, da mogu po noći doći do njegovih usta).
    I na kojoj ste veličini philips avent dude? Meni je danas palo na pamet da smo mi na istoj od rođenja. On se ne buni i uredno ih cucla (imamo ih hrpu), al možda je vrijeme za onu veću, od 6-18 mj. Kako to znati? I hoce mu ista biti od premale dude?

Mi smo krevetić spustili za jednu razinu. Vidila sam kako snima sve okolo pa da ne bi bilo skokova. Zaštita za krevetić ide kroz cijeli krevetić ali ne pokrije sve tako da ima dovoljno lufta da i ona izbaci dudu i ja vratim. Naručena preko stranice mammyworld. Baci pogled.
    Na veću dudu smo prešli sa 6mj. 

Takica
    04. Ožujak 2024. 10:29

Kolijevka nex to me -danas plan da probamo sa promjenom jer sam je nasla nocas poprecno da spava. Inace kolijevka je 55 cm siroka skvrcila se kao pasuljče malo 🥰 samo vidim u mraku tufnice od vrece i cujem grebanje po stranici kolijevke… eto taman sam se pohvalila da ne ide dole i da ju mogu nekad i pokriti jorgančićem pa me gdjica demantovala😂
    Ima li koja da je odvojila bebu u sobu a da je navikuta beba na dudu? Kako cesto ustajete? Ne mogu zamisliti da ustajem po 20x… to je otprilike broj dodavanja duda u toku noci. 🙄 
    Imate li prijedlog sta da kupim umjesto next to me? U njenoj sobi potpuno opremljen krevetic ali sa svim onim dodacima komodica, ladice i ostala cudesa i ne moze stati u nasu spavacu? Sve sam blize da je prebacim kod nas u krevet a nije sa nama spavala od 2.5 mjeseca. 
    Dodaci i ogradice u njenom kreveticu u sobi ima pletenicu i vrtuljak iznad i uglavnom ga koristimo za to da se spremimo prije polaska iz kuce, oblacenje, sminkanje, usisavanje.. Vrtuljak vec moram skidati jer se podize bocno da dohvati mede koji se vrte pa se bojim da ga ne povuce sebi na glavu.
    Od bolnice spava na jastuku zbog drenaze sekreta iz nosica. Jastuk je visine do 5cm. Sad se navikla vec na njega. Ali ona se toliko okrece po noci kao mi odrasli nemorno spava pa svako malo provjeravam jel nos u jastuku..  
    Oporavak tece ok. Jos koji dan inhalacija i zavrsili smo. Na kontroli dr zadovoljna nalazom na plucima. 
    Pahuljka jeste se naodmarali?
    Ally citam kakvu si noc imala nakon promjene nex to me da se dobro razmisljam sta da radim. Jednom prelomiti moram🫣

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.