Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lightblue
    01. Ožujak 2024. 21:26

Bio je i u siječnju na webu zahtjev za bebu ali  meni je socijalka dala da ponovo popunim za odraslu osobu. Šta im to znači nemam pojma ali male su razlike u obrascima

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

• ZZTop
    01. Ožujak 2024. 21:29

Hvala, držim fige da što prije riješe

• Padakisa
    01. Ožujak 2024. 21:35

Umame,ovo u splitu individualno sat je 70€
    Mjesecno je 158,a za tri mjeseca ne znam

• Padakisa
    01. Ožujak 2024. 21:36

Oprosti,krivo sam ti ime napisala,unname
    Kasni su ovo sati za moj mozak😂

• Unname13
    01. Ožujak 2024. 22:15

Hahahahahha ma nemaj brige🤣
    Hvala na info.
    Evo ja sam svoju uspavala u 20.15 u 20.35 je bila budna, u 22 opet zaspala i to tek kad sam je stavila u svoj krevet jer pokušavam je prebaciti nazad u njen.
    Ali svejedno ne valja ako nosim, ne valja ako spustim.
    Baš sam bila ljuta, sad ću zapalit dvi odjednom  i lec🤣

• Unname13
    01. Ožujak 2024. 22:21

E da vezano za dijagnoze, mene je čak neuropedijatrica pitala želim li ja produženi porodiljni, jer ispalo je kao da prckam po djetetu, da mogu ostati duže kući, a ne želim to. Naravno da bi bar do njene 2 godine volila biti kući, ali ne želim si prizivati nikakve poteškoće.
    Nek je ona živa i zdrava, snaći ćemo se.
    Ali da općenito je žalosno u našoj državi, šta se potiče porast nataliteta, a jako malo se financijski pomaže. Počevši od komplikacija, pa do porodiljnog, pa sve do njege djeteta.
    Jer nažalost većinu toga odrađuje se privatno, a sve to košta. Mi smo pregled od 15 minuta platili 50 eura (inače je 70).

• Robin_Daggers
    01. Ožujak 2024. 23:42

Prije 3 godine kada sam imala individualni razgovor preko skypea, senzogym, bilo je 250 kn ako se ne varam. Ugl sam vec sve znala pa mi je vise bila neka potvrda babyhandlinga, nisam nista puno naucila. 
    Mene je zasmetala neki dan reklama na kojoj ona govori: ako vam se dijete nije samostalno posjelo od 6-8 mj, mozete mi se javiti, imamo vjezbice za vase dijete... Bla bla. Sve u svemu, dizanje panike gdje nema potrebe. Sasvim normalno je da se dijete posjedne i sa 8 i pol. Ovo je samo strasenje majki koje onda coltaju novac iz nekog straha. Eto 😐
    Sve u svemu, strucna je, ima zicu za djecicu, ali ovaj marketing me je malo zasmetao.

Samouspavljivanje, nekad zaspi sama za 2 minute, doslovno, nekad zna nesto pricati i pjeniti se cca 5 min. Ako cujem da negoduje par minuta, onda joj se ne spava i ne forsiram nista. 
    Ali uglavnom joj bude vec vrijeme i zaspi kroz koju min. 

• Buhaca
    02. Ožujak 2024. 08:38

Slažem se da je dio tih vježbica i programa marketing i reklama. Ne kamem da nema koristi od toga i da neće nekome pomoći. Danas postoje tablice za sve vezano uz bebe. Ali to su samo okviri i ne treba se bezveze brinuti unaprijed. 2tj u bebinom životu tj razvoju su puno. Jedan dan imaš bebu koja se na jedvice jade okrene s trbuha na leđa, a već sutra je ne možeš zaustaviti. Ajd ako se stvarno brineš i i ne znaš kako pomoći i sebi i bebi platiš to radi svoga mira. 

• Padakisa
    02. Ožujak 2024. 08:39

Robin,nisam za forsiranje vjezbi i dizanje panike,panika oko djece cesto napravi kontraefekt.
    Ali s obzirom da znam kako motoricki razvoj ide jer sam imala iskustvo prvog,koji je doslovno sve sam od starta pravilno radio i nije mu trebala bas nikakva pomoc,za drugog znam i vidim da djetetu treba poticaj.
    S prvim nisam ni znala za babyhandling ni nista,nije mi ni proslo kroz glavu.
    S ovim nekako od starta vidim da je nesto drugacije.On ne kasni u nicemu,ali mu pomoc treba.
    Jako mi je bitno da se posjedne cim prije jer onda dohrana i zivot opcenito ide puno lakse
    A na produzenom porodiljnom nisam sigurna da bi ostala ni da mi ponude😂

• Unname13
    02. Ožujak 2024. 09:22

Jesi ti pričala da se tvoja nije posjela? Ili sam s nekim zamijenila.
    Ajme da i ja sam svima luda gugl mama, oke, ja jesam panicar po prirodi, ali stvarno ne radim problem di ga nema. Ja osobno i dalje mislim da moja kasni, iako sam obavila neuropedijatra. Svakako sam odlučila sačekati do njenih 8 mjeseci, pa ću onda tražiti i uputnicu za fizijatra. Jer ako i postoji kašnjenje zar nije bolje reagirati na vrijeme.
    Kao i ono kad dijete ne govori do treće godine, meni bi to bilo zabrinjavajuće i itekako bi reagirala i prije, pa neka sam svima luda 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.