Ogradica za krevetic.Ja imam dada&rocco one navlake sta idu jedna po jedna,a imam i onu klasicnu ogradicu
E sad,njihova ta klasicna ogradica je visoka 40 cm pa kad je malo povucem ispod madraca ostane mi gore dovoljno mjesta za dodati dudu
Inace su te ogradice cini mi se visine 60cm
I ne ide na sve 4 strane,vec na tri pa je ja vezem tako da mi kod njegove glave i mog kreveta ostane slobodno za guranje dude
Valjda kuzite sta hocu rec😂
Thinkpurple,ajme super za posjedanje!!
To je bas velika prekretnica u njihovom (a i nasem)zivotu!
Ostalo,od mene nista od blw,nemam ja hrabrosti za to
Klasicna kasica pa kad nauci zvakat nauci
Takica bravo za zubic!! Mi jos nemamo😩
Thinkpurple suuuper! Mogu mislit kako je zivot sad laksi kad sjedi. Moja se dize i rotira, al nije jos sjela. Za vikend 7 mj.
Ogradicu imamo dada i rocco, onu sta ide na 3 stranice, a na cetvrtu sam uzela pojedinr spuzvice za svaku resetku, to mi je od starije jos.
Dudu sam dala vecu s 5ipo mj jer sam ih eto slucajno imala u kuci, a svijetlile su.
Dvoje djece. Tko od vas cura ima starije dijete oko 2ipo godine? Bila sam danas u vrticu na razgovoru, inace mala je super kuci, samostalna dosta, vesela, puno prica, pjeva, ma prema maloj prepredobra, najvise joj pusa i zagrljaja daje. U vrticu stoji sa strane, suti da su mislili da ne zna govoriti, nece im ni ime reci, ne igra se s djecom, emocionalno ravna crta, nit sretna nit tuzna. Objasnjenje- fali joj mala, tesko i dalje prihvaca da je mama sa sekom kuci. Lakse ce bit kad krenem radit. Preporucuju da smanjim broj dana u vrticu. A mala govori svaki dan da zeli u vrtic i veseli se i trci prema ulazu. Srce me zabolilo, bas ne mogu vjerovat. A kuci je sve lijepo (jasno, ja sam kuci). Bas se osjecam kao fail, mislili smo da ce njoj bit bolje u jaslicama jer ima druge djece i sad je veca, iduci mi 2ipo god, a ja ne mogu toliko kvalitetno doma provodit vrijeme s njom kad je i mala tu. 😩.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Fali joj mama*
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordisoo,bas je to koma.
Ja imam dosta vece dijete(5godina) i kod nas je obrnuto.
Plac i suze kad se ide doma IZ vrtica,nedaj boze propustit dan vrtica i tako
Kad sam rodila ostao je doma s nama tocno tri dana i da je njemu dosta.
Mozda da je pokusas ostavit kuci koji dan/tjedan pa kad shvati da se doma bas nista zabavno ne dogada se predomisli?
Mome bude zabavno vikendom ali tad je i tata s nama i akcija je uvijek
Preko tjedna sam ja solo s bracom i to je par puta ostao s nama i zakljucio da je vrtic puno zabavniji
Cordisoo,bas je to koma.
Ja imam dosta vece dijete(5godina) i kod nas je obrnuto.
Plac i suze kad se ide doma IZ vrtica,nedaj boze propustit dan vrtica i tako
Kad sam rodila ostao je doma s nama tocno tri dana i da je njemu dosta.
Mozda da je pokusas ostavit kuci koji dan/tjedan pa kad shvati da se doma bas nista zabavno ne dogada se predomisli?
Mome bude zabavno vikendom ali tad je i tata s nama i akcija je uvijek
Preko tjedna sam ja solo s bracom i to je par puta ostao s nama i zakljucio da je vrtic puno zabavniji
Tako smo i mi solo preko tjedna, vikendom s tatom. Pred Bozic se pocela privikavat i otvarat, al onda smo bili cijeli 1.mj na moru, a ja s malom u bolnici zbog RSV-a tjedan dana i ne znam jel ju to ponovno zatvorilo. Bas mi je tuga to sve. A nisam ni kuzila jer se uvijek veseli ic i zeli ostat kad dodem po nju. Bas mi nije jasno😩. A doma bas vesela i pricljiva i sve super.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ode post prije nego sam sve natipkala…
Oboren nam je danas novi rekord u nespavanju… cijeli dan samo 1 spavanac od 20 minuta od 8.25-8.40 (budna od 5.40) i od onda do sada niti minute nije zaspala. Wtf??? Evo sad je tek zaspala. Sve se bojim kakva bude noc.
Bila sam i vani od 11 do 13h, doma nunala, nacicavala se, na balkonu opet kolica probala, muz s posla doso probao i on, nista. Neznam kaj joj je danas bilo.
Kako? Kako izdrži? Jel grinta puno?
A noc je lutrija, nekad te strah premorenosti pa na kraju zaspu stvarno kao bebe, a nekad baš i ne🤣
Thinkpurple super za motoricke milestoneove! 👏🏻
Blw samo hrabro! I meni se stalno raspada skoro sve sto mu napravim, ali nema veze, trpa si on komadicke. Nekad cijelu trakicu palacinke, a nekad namrvi sve. Polako i bit ce to super 💪🏻
Imam super recept, 1 banana, 1 jaje, 2 zlice zobenog brasna i malo cimeta. L obozava. Pa namazem gore grcki, namaz od orasastih plodova ili kasicu
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Cordis ako imas neki mail ili nesto i zelis, napisi pa da ti natipakm ‘roman’ o mojim iskustvima sa starijima da tu ne pisem 5 poruka i zatrpavam temu… mozda ti nesto bude znacilo/pomoglo…
Sortiraj odgovore
Najstariji