cordisoo Bas je pretuzno ovo sa starijom. Nemam iskustva.. Ali nadam da joj je to prolazna faza. ❤️
.
Bravo za napredne koji sjede i pužu i idu na tobogane. Jedva cekam da i mi to. Moja se jos odbija okretat samostalno. Vjezbam i pokazujem joj, ali da bi sama nula bodova. Vec mjesec dana mi se cini "evo sad ce" ali nikako da krene.
.
I moja dobiva svoja prva dva zubica, donje jedinice. Bas je vristala danas par minuta od bolova. Spominjale ste gel za desni pa ako netko moze ponovit koji je to? Hvala! 🙂
.
Ogradicu za krevetic nemamo jos.
Sjetila sam se da je par vas nekad davno pisalo da ima kaktus-bebe 😁 odnosno da se ne žele uopće maziti ni ništa. Baš me zanima kakve su sad, jesu i dalje tako ne mazaste?
Moja da🤣
Samo kad bi je bolilo nešto (možda dva put je imala temp) naslonila bi mi se na rame i mirovala, onda bi znala da nešto ne valja 🤣
Cordisoo,Ma mozda joj na kraju nije nista.
Ako je dijete doma zadovoljno,i veselo ide u vrtic ja ne bi se previse brinula.
Uostalom,ona je jos bas malena,moj je u jaslicama od godine dana i tek kad je s tri krenuo u velise se preporodio
Do tad je bilo,a onako-svakako.
Sad u starijoj grupi bas cvijeta i napreduje
Mozda ce i njoj bit tako,moguce da joj jednostavno ne pasu ta djeca i ne da joj se uopce trosit rijeci na njih😂
Thinkpurple ja koliko znam sve što beba može sama napraviti je oke. Naravno nisam fizijazar, niti sam stručna, ali moja sestra je prohodala s nepunih 9 mj.
Možda se Apple javi, pa da stručan odgovor.
Kako je danas prošlo spavanje?
Ti baš imaš malu zvjerku🤣
Nadam se da će se s vremenom popraviti spavanci.
Možda kad svlada sve šta je naumila🤣
Kako ide s dohranom i bocicom, imali tu promjena
Ona spava dvaput (nekad tri) po 1.15-30.,ali nakon sat ipo, dva je gotova, ali onda razvucem.
I za nocno sad, u 20 i 30 je bila gotova, na kraju zaspala u 22h., poludila sam više, ali dobro, počeo mi je Survivor, pa ima fore do 22 i 20 zaspat🤣
Cardisoo, bas mi je zao curice, imam stariju isto i mogunse staviti na tvoje mjesto. Nadam se da je faza i fa ce proci, makar da je tebi srce na mjestu kada se ona vec ne cini da joj tesko pada vrtic.
Thinkpurple, preporucuje se savijati im noge u koljenu da ne idu na stopala. Da navuku 6 tjedana puzanja. Poslije toga kada se pocnu dizati uz predmete, treba im par puta pokazati da se podizu iskorakom, onako nogom naprijed, ne da se samo vuku u vis rukama. Ima sigurno na internetu pravilan nacin slikovit ili bolje objasnjen nego sto sam ja objasnila.
Mi smo dudu sa 7 mj promijenili na 6-18, ali koristi je svakim danom sve manje primjecujem.
Bome ste dobri s blw metodom, D jos jede maksimum zdrobljeno vilicom. Hranu ne prinosi ustima uopce, dira, drobi, ali ne otvara usta. Inace stavlja sve u usta 😒 malo se mucimo s tim. Zubi jos 0 komada.
Thinkpurple cini mi se da je vas ulovila famozna regresija 8. mj 🥲
L se isto dize na stopala, vidim da jos nije spreman i vracam ga, al recimo kad lezimo na krevetu uhvati se meni za bok i popne se na mene i onda s koljena se digne na stopala 🤦🏻♀️ a iskreno uopce ne znam kako bi to trebalo pravilno izgledati, haha, morat cu neke youtube tutoriale pregledati.
Mi opet na budenjima oko 5:10-5:20, sve sam sigurnija da idu gornje jedinice, ne znam ima li veze s tim, kao ta bol/svrbez ga probudi u toj laganoj fazi sna. Nadam se da je to to i da ce se normalizirati kad probiju 😂
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
G se od pocetka propuzavanja podize uz namjestaj, prvo je bilo povlacenje rukama, to sam sprijecavala koliko sam mogla, al sad vidim da se samo pridrzi i da se dize nogama, iz obje noge zna iskorak napravit i podic ce, nije valjda da i to sad trebam sprijecavat? Pa racunam ono sto moze sam, da ga pustim. Mislim on se zna onak podic na noge da je guza gore, ruke dolje, koljena ravno, ak kuzite kaj hocu rec, pa racunam da je ovo uz namjestaj isto okej 😂
E i poceo se igrat sa psom, ful su smijesni. On doslovno dode do pesa, uzme mu igracku i mase s njom pred njim i onda ovaj krene na tu igracku pa se natezu 🙈 i on uziva u tome, umire od smijeha i bas se veseli. Koliko mi je na pocetku bilo tesko sa bebom i psom, toliko mi je sad drago da imaju jedno drugo i mislim da ce si bit bas dobri. A onda pak ona druga strana, G nekad zna doc do njega i samo ga krene cupat, a ovaj jadnicak stoji, ne mrda, i cvili, i onda kad ga G pusti mu daje puse u ruku - kao hvala ti sto me vise ne cupas 😂
A ovo sa spavanjem, iliti nespavanjem.. ne znam vise sta reci i misliti, ocito puno nas vodi borbu, valjda ce se iznormalizirat kad budu veci, al da je tesko tesko je, jos pogotovo vama kaj se tak probude usred noci i budni su 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji