Nama zapravo samouspavljivanje funkcionora super,on zaspe i preko dana i navecer za max 5 minuta sam
Ali je sad odjednom skrati dnevne spavance na pola sata
Dakle vec smo na 4. Danas jer ne moue izdrzati nikako
Divna ova regresija s 4 mjeseca
I moj ide u babysteps na vjezbe.
Prvo smo odradili sat individualno,ostalo je u grupi
Jako voli vjezbe
Unname13 to su individualne konzultacije bile, 45min, išli smo uživo jer smo blizu Jaruna. Po meni se isplati jer nisam znala kako da mu pokažem tak neke stvari i sad sam baš hepi da znam kako vježbati pravilno s njim :) a i lakše mi je kad znam da je potpuno normalan motorički i da ga mogu dalje samo motivirati u pravome smjeru.
Premisljam se oko toga.
Nekidan smo bili u neuropedijatra privatno jer u dogovoru sa svojom ped nisam to obavila, jer kao to je bilo samo zbog magneta, koji je bio uredan.
Na kraju mi je rekla da je ona motoricki di treba biti, ali da je gledam kao da ima 6.5 mjeseci jer je i rođena prije
Šta se tiče psiholoskog razvoja da je na razini djeteta od 9 mjeseci. Tako da sam s tu stranu mirna, amo reci znam da neurološki nema nikakvih smetnji.
Ali svejedno mislim da joj treba poguranac, jer nije ona potato dijete 🤣 Pa bi rekao da je lijena, nego bi ali ne zna kako.
Sacekati ću još do 8og mjeseca pa možda odem na babysteps. Ima u Splitu, pa mi je blizu. Samo ona je dosta nervozno dijete, pa me strah da ne bude uzalud 🤣
Koja je cijena?
Mjesec dana je 120 eura, a tri mjeseca 300 eura ak se ne varam.
Ak je nervozna možda da odeš na jedne konzultacije prvo pa onda vježbate dalje online, od doma. Imaju tu opciju, da se spojiš preko zooma pa vježbate
Uglavnom, mi ćemo sad dalje sami trenirati, a ženica nam rekla da se javimo kroz 2-3 tjedna ako još nije usvojio vještine ili ako nam treba još jednom pokazati ili nešto ispraviti. Ali imam osjećaj da bude išlo to lijepo doma, gdje mi je puuuno opušteniji
Također plus, kak se navježbao, tak spava već sat i pol ko top, ni mrdnuo nije 😂
Cure, hvala za iskustva oko samouspavljivanja!
8mj 2023 Stigla curka
8mj 2025 Stize decko
Na kraju mi je rekla da je ona motoricki di treba biti, ali da je gledam kao da ima 6.5 mjeseci jer je i rođena prije
Sto konkretno motoricki je ok za 6.5? Jel tu okretanje leda trbuh?
.
Tonkica Odlicne info!
.
Mislim da cu i ja razmislit o odlasku. Moja se svake prijestupne okrene leda-trbuh. Pocelo sredinom 3-eg. Pokusavam ju motivirat i vjezbat (s youtube-a Emma Hubbard) i rekla bih da je lijena, al nisam strucnjak.
8mj 2023 Stigla curka
8mj 2025 Stize decko
I ja sam predavala u centar za socijalnu skrb. Zahtjev za priznavanje prava na inkluzivni dodatak za odraslu osobu. Uz to sam priložila nalaze fizijatra i tu potvrdu računa iz banke. Ovaj nalaz vještačenja ako imaš priložiš ako ne oni šalju na vještačenje. Danas sam zvala zavod za vještačenje i rekli su mi da još nije obrađeno ali brzo ide pa ćemo vidjeti.
Za odraslu osobu?
Da, za odraslu osobu jer ne postoji obrazac za djecu.
Okretanje preko oba boka. S tim da se ona i odize na pune dlanove, pokusava minimalno vojnicki.
Za okretanje trbuh leđa nisam sigurna jeli slučajno ili zna😅
I ja sam predavala u centar za socijalnu skrb. Zahtjev za priznavanje prava na inkluzivni dodatak za odraslu osobu. Uz to sam priložila nalaze fizijatra i tu potvrdu računa iz banke. Ovaj nalaz vještačenja ako imaš priložiš ako ne oni šalju na vještačenje. Danas sam zvala zavod za vještačenje i rekli su mi da još nije obrađeno ali brzo ide pa ćemo vidjeti.
Za odraslu osobu?
Da, za odraslu osobu jer ne postoji obrazac za djecu.
Na internetu postoji zato sam pitala.
Sortiraj odgovore
Najstariji