Thinkpurple individualne su 50 eura, čekali smo 10 dana ja mislim.
Belinda te pjenaste mi fora izgledaju, ali su baš loše, zapravo. Uče dijete da se može bacati na iza i na glavu i da ga neće ni zaboljeti ni ništa. Tako da mislim da su razvojno loše, krivu poruku šalju
Cure može pomoć ❓
Došli su nam rezz za alergije i ne kužim baš ovaj općeniti IgE i za bjelanjak. Sve je u ref vrijednostima, ali za njih ipak postoji neka vrijednost pa jel to ipak znači da ima malu alergiju na bjelanjak i atopijski u maloj količini ili ne? S ped ću se čuti tek u pon.
Stavljam nalaz
https://ibb.co/WzTbSpq
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Zztop ja sam predala početkom siječnja a početkom veljače je socijalna uputila dokumentaciju na vještačenje. Oni će odlučiti ili na temelju papira ili će tražiti i vještaćenje u živo. Obavili smo i razgovor sa socijalnom ugl pita kakve su poteškoće i kako klinci funkcioniraju s njima, stambeno pitanje .... Iskreno moji na izgled nemaju niti jednu manu (hvala Bogu) ali po papirima su Bože sačuvaj. Znam mamu koja je dobila za bebu rođenu 4 tjedna prije termina i hipotona je a meni socijalka kaže da nije sigurna da će dobiti. Ugl rekla sam joj da iskreno nas sve iscrpljuje i psihički ali i financijski. Svaki tjedan po nekoliko puta u Zg pa porodiljna mi je samo za gorivo a još 200-300 € za hranu.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Predali smo i za dd jer od 1.3 raste cenzus a prošlu skoro cijelu godinu sam bila na komplikacijama+porodiljni tako da bi trebali i njega dobiti. Najniži ali jer ih je troje ide još dodatak od 60€.
22-2 AIH -
Cure može pomoć ❓
Došli su nam rezz za alergije i ne kužim baš ovaj općeniti IgE i za bjelanjak. Sve je u ref vrijednostima, ali za njih ipak postoji neka vrijednost pa jel to ipak znači da ima malu alergiju na bjelanjak i atopijski u maloj količini ili ne? S ped ću se čuti tek u pon.
Stavljam nalaz
https://ibb.co/WzTbSpq
Stariji ima ukupan Ige preko 600 ovo s bjelanjkom može biti npr jer je bebin imunitet malo slabiji ovih dana (tako su nama govorili) jer su npr početkom god Ige za travu i lijesku oko 50 (jer cvijeta i on je svaku zimu bolestan-pad imunoteta) a u jesen oko 25. Ali ped će ti najbolje objasniti. Ugl zimi je svima imunitet slabiji
22-2 AIH -
I ja sam predavala u centar za socijalnu skrb. Zahtjev za priznavanje prava na inkluzivni dodatak za odraslu osobu. Uz to sam priložila nalaze fizijatra i tu potvrdu računa iz banke. Ovaj nalaz vještačenja ako imaš priložiš ako ne oni šalju na vještačenje. Danas sam zvala zavod za vještačenje i rekli su mi da još nije obrađeno ali brzo ide pa ćemo vidjeti.
Za odraslu osobu?
Da, za odraslu osobu jer ne postoji obrazac za djecu.
Na internetu postoji zato sam pitala.
Nisam znala. Ja kad sam predavala zahtjev nije bilo. Krajem siječnja sam predala.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Zztopja sam predala početkom siječnja a početkom veljače je socijalna uputila dokumentaciju na vještačenje. Oni će odlučiti ili na temelju papira ili će tražiti i vještaćenje u živo. Obavili smo i razgovor sa socijalnom ugl pita kakve su poteškoće i kako klinci funkcioniraju s njima, stambeno pitanje …. Iskreno moji na izgled nemaju niti jednu manu (hvala Bogu) ali po papirima su Bože sačuvaj. Znam mamu koja je dobila za bebu rođenu 4 tjedna prije termina i hipotona je a meni socijalka kaže da nije sigurna da će dobiti. Ugl rekla sam joj da iskreno nas sve iscrpljuje i psihički ali i financijski. Svaki tjedan po nekoliko puta u Zg pa porodiljna mi je samo za gorivo a još 200-300 € za hranu.
Tako i ova žena što znam da je dobila. Blizanci rođeni mjesec dana ranije i kao imaju distoniju mišića. Kažem kao zato što je to u tolikoj mjeri malo da na vježbama im praktički samo pokazuju kako da ih pravilo potiču da rade neke stvari.
Moji nisu rođeni ranije ali isto imaju dijagnozu distonije. Nama su opet na vježbama rekli pa zašto vi dolazite uopće. Fizijatrica ih je oboje pregledala i doslovno mi rekla da bi bilo dobro da jedan malo vježba a kad već ću dovoditi jednog nek provedem i drugog pa mu napisala dijagnozu. Što je meni toliko glupost ali nema veze. Neka ih netko kontrolira barem ako ništa drugo.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Mi idemo na Goljak na vježbice, ali mali je zasad uredu, srećom. Iskreno, mislim si o novcu, ali ne želim ništa ipak prijavljivati. Previše sam sretna da je zdrav da uopće ispunjavam ikakav obrazac s natpisom "invaliditet" gore, to bi mi se činilo kao copranje. Ugl, Lightblue, nadam se da ćete dobiti, bas ste kalvariju prošli i mučite se i dalje.
6.5 mj normala - prema fizijatra s Goljaka moj bebac je normalno motorički razvijen, a korigirano ima 6 mj i 3 tj. Okreće se (na obje strane) s ledja na trbuh i s trbuha na ledja. Obje nogice može staviti u usta. Kad je na trbuhu diže ruku od podloge i hvata stvari koje su iznad poda. Puže vojnicki i krenuo se dizati na sve 4 (onako pokušava kao mali zeko hopsati s nogama prema naprijed). Za ovo zadnje je rekao da je čak napredno za dob.
Mia - nisam stručnjak, ali sve je u ref vrijednostima, tako da mislim da se to ne bi trebalo računati kao alergija.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
To ocito kako kome dopadneš u ruke
Moj se razvija u širim granicama i imao je krvarenje 2.stupnja. Na vjezbicama ništa konkretno ne radimo..ucili me smirivati dijete jednom pol h i poslali doma jer je bio koma
Drugi put baby handling a onda bočnu obranu i to je to
Tj možda je to neš ali očekivala sam više. Dijagnoza mu je blagi hipotonus
Mi imamo neku dokumentaciju i iz Helene, to isto prihvaćaju?
To ocito kako kome dopadneš u ruke
Moj se razvija u širim granicama i imao je krvarenje 2.stupnja. Na vjezbicama ništa konkretno ne radimo..ucili me smirivati dijete jednom pol h i poslali doma jer je bio koma
Drugi put baby handling a onda bočnu obranu i to je to
Tj možda je to neš ali očekivala sam više. Dijagnoza mu je blagi hipotonus
Mi imamo neku dokumentaciju i iz Helene, to isto prihvaćaju?
Prilažeš sve što imaš ako si i ti imala komplikacije prilažeš otpusno pismo. Jedino pretrage ne,znači nalazi specijalista-kardiolog,fizijatar,pulmolog,oftalmolog,neuropedijatar...
I očito onda u Zg brže riješavaju,meni je rekla do lipnja ako bude gotovo bit će dobro. Ipak smo mi 30 km od Zg 🤦♀️
22-2 AIH -
Sortiraj odgovore
Najstariji