Let avionom- evo mi obavili prvi let. Mislim da se nitko još ne sprema na to ali eto da podijelim. Prošlo je super. Let od dva sata prespavao.
Kontrole su malo zeznute jer bebu morate izvaditi iz kolica i kolica sklopiti da prođu kroz onu traku. Ostao je sve ok. Beba nije ni osjetila let. Pri polijetanju cica i sve je ok. Beba do 2 god sjedi na vama i dobije se pojas s kojim bebu pričvrstite za sebe. Ako će nekoga zanimati napišem detaljno.
Spavanje- evo ne znam sta mu je ali postalo je katastrofa. Samo na rukama i na cici. A bio je super 😭
Let avionom- evo mi obavili prvi let. Mislim da se nitko još ne sprema na to ali eto da podijelim. Prošlo je super. Let od dva sata prespavao.
Kontrole su malo zeznute jer bebu morate izvaditi iz kolica i kolica sklopiti da prođu kroz onu traku. Ostao je sve ok. Beba nije ni osjetila let. Pri polijetanju cica i sve je ok. Beba do 2 god sjedi na vama i dobije se pojas s kojim bebu pričvrstite za sebe. Ako će nekoga zanimati napišem detaljno.
Spavanje- evo ne znam sta mu je ali postalo je katastrofa. Samo na rukama i na cici. A bio je super 😭
Bravo, svaka čast! Ja se ne bih usudila. 😅
A ovo za spavanje bi ja rekla sa ste u skoku. Mi smo tu negdje kao i vi, a skok nam je završio prošli petak prema aplikaciji
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
I nase preporuke za Baby Björn 👌🏻
Na pocetku nije bila odusevljena, ali svakim danim sve duze i duze ostaje (mislim da je max 30 min) ali olaksa koliko toliko. Sto je vec neko rekao jako lagana pa nju u jednu, bebu u drugu i tako do mjesta gdje je pozicioniram. Obicno u kuhinju dok kuham, iako ta opcija saginjanja mi je uzas jer su mi ledja haoooos (od nosanja). Vise bi mi godilo nesto na tockicima i da je tako vozikam za sobom. Valjda nadjem nesto u te svrhe🤗
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
I da, primili danas 3 vakcine (Rotha, Diphteria i Tetanus) od nus pojava prijavljujem spavanje 😂 Aleluja !!!!! Jedno spavanje od 2h i evo drugo vec sat. Rodila sam se ponovo. Tacno sam je pozeljela dok je spavala 😂😂
Treba se cesce vakcinisat 😂😂😂 Sad je sasvim neocekivano zaspala u nosiljci na meni, u jednom trenutku place a u drugom koma spava. Jos noc da se prezivi 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Spavanje - mi oratimo ww od 75-90 min preko dana i u 95% vremena funkcionira. Pomicemo lagano ovaj odlazak na spavanje i jucer je zaspao oko 21.
Ujutri nam budenje varira, nekad je vec od 6 budbi budan, danas se poslije 7:30 tek probudio probudio.
Stavili smo ga prije 2 noci u vrecu, prihvatio ju je sve do momenta kad mu je bilo prevruce (ljetna etherel) tak da sad spava duga pidzama i carape i heklane “ciprlice” i pokrijemo debljom koncanom dekom i ok mu je (skuzila aam da je neki vruci tip na mene 😄)
Sisanje isto vrluda zadnjih 10ak dana, vracam ga nekoliko puta da dovrsi posao 🙈 i obavezno se drzi za mene ili mahmjcu dok sisa. Mi od danas uvidimo i AD 4 puta dnevno jer smo bili na vaganju i u tjedan dana je dobio 20g - s time da se ne zali da je gladan 🙈
Pelene nama su pampers premium care super, narocito kad se M 💩 onako svjetski da sve curi - ostane sve u njima! Do sada su 2 puta procurili i to dok nisam ja prematala pa su vile loose fit slozene 🙄 za skidanje 💩 fleka mi je najbole staviti vanish i gore sodu bikarbonu i ostavim prek noci pa operem - sve je otislo!
Dm broj 3 su mi koma jet nemaju onu crtu za popisano, a kak smo mi imali probleme s time me dodatno zivciralo 😅
Krstitke mi smo uzeli odjelce u Rosea ducanu u Mallu, a za poslije HM hlacicr i polo bodi. Krsnu haljinicu sam na stranici Spretna i sretna.
Bouncer mi imamo ergobaby evolve i koristimo prakticki od prvog mjeseca i bas uziva u njoj.
Karamela svaka cast za put i super da je proslo bez turbulencija ;)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Bouncer mi smo uzeli ergobaby evolve, najviše zbog onog umetka za novorođenče jer smo ga koristili od samog početka i još sam ga uhvatila na popustu na Bebasticu za 170e (sad vidim da im je još jeftiniji i imaju nove boje)
Uglavnom, prezadovoljni smo, V voli biti u njemu od 1. dana, znali smo ga preko ljeta stavit na balkon dok mi pijemo kavu, a i nosimo kud god idemo.
.
Čini mi se da nas većina muku muči sa spavanjem. I nama je bila baš loša noć u odnosu na prije. Inače se budi jednom, a noćas 3 puta i nakon svakog bacanje po krevetiću, lupanje nogama, plakanje.. Nikakva sam danas 😵
.
I ja sam u ponedjeljak bila u lidlu po vreće, uzela 70 i 90. Ova 70 je baš mini, taman mu je baš, ako nam za mjesec dana posluži super. A ova iduća veličina je pak ogromna. Malo su čudne, imaju skroz male otvore za ruke i vrat.
Uzela sam mu i bodije, pidžamicu i štramplice. I sebi našla dvoje tajice, odlične su, lijepo stisnu sve (ned)ostatke 😂
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Za fleke dajem glas za sprej Frosch baby, do sad mi je sve fleke uklonio.
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Vreće za spavanje- iz lidla mi ima bas mali otvor oko vrata (ili moj bebac ima debeli vrat) za sad koristim neku iz kika. I sad sam naručila neku Alvi. Skuplje su ali mi se čine dobre. Uzela sam neku di je kao podvreca na dugi rukav i gore klasična vreća. 2.5 tog. Vidjet ćemo kakva je. Sad smo na sjeveru pa je dosta hladnije.
Fleke- frosch, zadovoljna sam.
Bouncer imamo baby bjorn. Ne želi ga pogledati. Stavim ga 5-10 min na dan ali za sad ne uživa u njemu.
Skok-očito je. Ludo je cendrav. Samo bi na cici bio. Spavanje preko dana ništa. I prvi put da je po noći vrištao. Nikad do sad to nije bilo. Bila je ona faza od 4 do 6 do nije spavao ali nije vrištao.
Po aplikaciji je sutra gotovo tako da se nadam da će završiti.
Thinkpurple- sad mi je srce mjestu iako trebati će malo vremena da se naviknem i uhvatim neki ritam.
Cijepljenje- i to smo prošli. Bilo je ok. Za Pneumokok sam kupila prevenar 13. Nisam bas upućena u to sve ali tu di smo sad cijepe s tim pa sam uzela i u hr to da mu ne miješam različita cijepiva
Miracle, Thinkpurple dojim i dalje, ali poslije 4 podoja (koji nisu nocni i ovaj ta soavanje) ide jos bocica AD 90 mL da si dopuni. Nije dobio niti 0,5 kg u mjesec dana sto je neki minimum. Danas je smazao 2 te bocice od 90mL poslije sisanja dok si rekao keks.
Veli pedijatrica da mu je moje mlijeko postalo preslabo za njega i da cemo sljedecih mjesec dana kombinirati, a onda nvj krenuti sa hrana dohranom.
Izdojenog mljjeka je znao popiti od 90 do 180 mL, nije bilo pravila i tesko mj je bilo za skuziti, prema ekim izracunima sad bi mu ful obrok izdojenog bio 120-160 mL.
Danas mi je jedan ww otisao na to da smo se probudili, razbudili, sisali, radili po prvi puta dohranu (uz moji OKP i profesionalni deformaciju da je 50 stupnjeva 50 stupnjeva i 90 mL kad je donji meniskus na 90 🙈), posisali dohranu, premotali se i ostalo nam je 10 min do spavanja 🙈🤣 sljedefi smo vec bilo brzi i spretniji 😎
Sad je na 6 kg, s piskenjem smo imali zadnjih 10ak dana problema da pojedine noci ne mokri do jutra, obicno poslije oblinoje i vodenastije 💩
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Mi danas s curkom imamo ukupno 15 hranjenja a frajer 6. Ona ukupno 550ml a on 820ml. Za poludit.
Pelene koristim happy baby po noći a lidlove za dan. Frajer ima 5-6 stolica dnevno i sve su proljevaste zbog lijekova dok curka svaki treci dan uz grčeve. Grčevi nam prate lijekove a njih uzimaju uz 5 obroka tako da su mi živci tanašni. Sve mi smrdi da će mi i leđa otkazat jer stalno netko vrišti zbog hrane,pelene ili grčeva
Po noći imamo po 4 hranjenja curka a 2 frajer,naravno vezano uz količine koje jedu. Zaspu oko 22 i onda majka odmara uz čašu vina.
Paralelno uz to ubacujem druženje s pubertetlijom od 12 godina i naravno učenje.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Sortiraj odgovore
Najstariji