Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vesca
    18. Listopad 2023. 08:53

Vanilla kupila sam haljinicu za krstenje na stranici https://lollipop.hr/
    Prezadovoljna sam s kvalitetom, bas sam bila iznenađena jer cijene nisu po 100 eur ko kod Bella lu.... Svi su se cudili kako je kvalitetna haljinica, a komunikacija im je isto super. Nisam gledala sto sam imaju u ponudi za zimu, ali baci oko

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Pereca333
    18. Listopad 2023. 10:20

Drage mame koju njihaljku preporucujete? Bebana mi danju sve vise budna, nocu sve duze spava sto je super. Medjutim uzela bih nesto gdje mogu da je stavim na deset minuta dok spremim dorucak, flasicu, okupam se i sl. Mislila sam Baby Björn ali me zanima vase misljenje . ☺️

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Ally007
    18. Listopad 2023. 11:16

Svi smo u istom sosu. Evo iza nas još jedna noć mog konstantnog buđenja. Jeo je i išao spavat u 20,oko ponoći kreće šou-cmakanje, puhanje, okretanje, traženje dude pa mahnito dudanje i pljuvanje iste pa ukrug. Ja probala tješiti, maziti, vratiti dudu, nis. Nakon 20 min odustanem i odem radit flašicu, vratim se-on spava. Ostavim flašicu ako se sad brzo probudi. U 2 radim novu flašicu i presvlacim ga. Tad fino pojede. Nakon tog opet na svakih sat vremena isto. Pipam ga, nije mu vruće ni hladno. U 5 od muke i jada radim novu flašicu,on spava. U 6 i 10 se budi, opet jede, radim grešku što ga dižem na podrigivanje, on opet budan. Ugl, svako jutro se isto počeo sve ranije dizati, ko da zna da se bliži pomicanje sata 😭. Po danu su spavanja ugl ok, ali imam PTSP od popodnevnih uspavljivanja. Traju vječno, budi se cim ga spustim,a ako ne zaspi je kaos. S mužem se ni ne vidim jer ga pola popodneva uspavljujem. Čak i kad uspijem da odspava opet ne može izdržat dulje od 20. Tj neki dan je uspio do 20:20 pa sam bila sva ponosna. I ja mislim da je do dana i od bebe do bebe. Fakat radim sve da ga i ne naučim na ruke i neznam što, ali kad hoće spavati spava, kad neće neće. Uvjeti su uvijek isti,pogotovo noću, a varijacije ogromne. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Ally007
    18. Listopad 2023. 11:34

Hranjenje -  nama ta faza gledanja okolo traje već skoro 2 tj. Prošli tj sam zvala pedijatricu jer bi mali, nakon što bi inicijalno utazio žeđ sa cca 50-60 ml, počeo plakati na bočici, gurat je, gledat okolo. Smirio bi se čim se krenemo igrat, pricat, hodat. Jedan dan sam ga hranila tako da sam ga držala ispred ogledala i hranila dok se on gledao. Drugi dan sam se u radnoj sobi sjela na onu stolicu za komp koja se okreće pa se svaka 3 gutljaja okrenula malo da ima drugi pogled dok jede. Inace glavom vrti ko vjetrenjača s bočicom u ustima. Mislila sam prvo da bježi od nje, ali ne. Jucer sam spojila neugodno s korisnim pa sam ga posjela u baby bjorn, stavila mu onaj luk i 2 visilice koje voli. Lijepo mu dala 2 gutljaja, otišla peglat malo vesa, pustila njega da priča sa svojom zvjezdicom, vratila se za 3 min, jos 2 gutljaja i tako dok nije sve popio. Kaj da mu radim.. Opcija je ili da forsam pa da cijeli dan nis ne popije il da nekako pregursmo ovu fazu.
    Ps thinkpurple sjetila sam te se zadnja 2 dana. Stalno se u baby gym u okrece napol na trbuh i onda pizdi jer ne može izvući drugu ruku ispod sebe.
    Pereca - nama je frendica posudila baby bjorn. Beba ga je prvo mrzila. Sad sam ga dobila da želi biti sve dulje u njemu kad mora (to nije nikad više od 10 min u komadu) - znači dok nešto po kuhinji radim, dok se ujutro spremam u kupaoni itd. U svakom slučaju i dalje ne voli funkciju ljuljanja, jer sam jako lupa nogama pa se jako zatrese i onda uglavnom počne stucati 🙄, ali koristi kad treba promjena okoline, da ga se ne mora nosati. Inace je sam po sebi baby bjorn jako lagan, uzmem jednom rukom bebu, drugom njega. I ne zauzima puno mjesta. Ja sam zadovoljna. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Petrica_92
    18. Listopad 2023. 11:49

Pereca moje preporuke za BabyBjorn, nama je super, maleni bas voli biti u njemu.
    Doduse, cula sam i za slucajeve djece koja ne vole - ako imate od nekog posuditi na dan, dva, za probu, mozda bi bilo dobro :)

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Vanilla Diva
    18. Listopad 2023. 11:57

I koje preporuke za Baby Bjorn. Nismo ga odmah uzeli, nekako mi nije bio bas za novorodence ali moja sad ma 2 mjeseca i idealno je za nju. Bas ga voli i kupili smo joj one igracke sto se stave na njega i sama ih vrti i gleda. Zaokupi je na neko vrijeme da mogu nesto obaviti a opet znam da je na sigurnom i ne moze nikud. A i ta je jedina ergonomska ja mislim tako da se isplati. 
    Mi smo uzeli od nekih ljudi preko njuskala za vise nego pola cijene jeftinije od novog i isplatilo se jer izgledao kao novi.. ljudi nisu uopce koristili jer beba nije htjela biti unutra.

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• ružica
    18. Listopad 2023. 12:12

Hej zenske, znam da ste pricale o jednodijelnim odjelima za zimu. Ja se milaim
    Izmedu toga i vrece za kolica, sto mislite?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Mia2023
    18. Listopad 2023. 12:20

Pereca Mi imamo Chicco balloon i mali baš voli biti u njemu, ima i vibraciju i melodije razne. Isto ga koristim kad trebam nešto obaviti. Kad lupa nogicama se sam zatrese, a može se fiksirati da se ne ljulja. Ima nekoliko mogućnosti nagiba i može se sklopiti da ne zauzima prostor. 
    Tinkpurple šta tolika je razlika u babylove 2 i 3 pelena? Ja sam baš zadovoljna s 2, ali planiramo sad preći na 3 i sad me brine 🫤
    .
    Spavanje mi prateći ww baš lijepo spavamo, aliiiii samo na nama, čim bi ga spustila gotovooooo, eventualno 10min odspava. U kolicima i dalje max 45min i onda gleda 10min pa plač, znači dulje od 1h u kolicima nema šanse. Po noći lijepo spava. Zaspe oko 21 i spava do nekih 2-3 i onda papanje pa opet oko 5-6 papanje i spavanje do 8, 8 i pol. S tim da nakon zadnjeg papanja ide šuštanje Zuzi inače nema šanse. 
    Za prvo spavanje ga trebam nositi i ljuljati, sam nema šanse, a preko noći ga samo spustim.
    Nadam se da će spavati ovu noć, strah me bilo napisati ovo 😅
    .
    Mi jučer bili kod pedijatrice jer nam je palac na nozi crven pa dobili neku mast da mažemo 7 dana, navodno zanoktica neka. Usput ga je vagnula, ima 5800g, dobio je 1300g u mjesec dana, meni to baš puno 😮  Težak mi je bome za nosit, ja nemam snage 😅

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    18. Listopad 2023. 14:07

Ajme, izdrzat cemo jos nekako sa 2 🤣
    Nas mali je danas krenuo vristat od smijeha na sve sto kazem. Presmijesan je, smije se na sav glas na sve 🤣

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Mia2023
    18. Listopad 2023. 14:16

Pitanje.. pocela sam stavljati haaku na suprotnu sisu jer mi stalno curi dok jede pa to planiram zamrznut za kašice. Nemam pojma koju količinu da zamrznem. Koliko ml po obroku? Baš ne znam koliko da stavim u svaku vrećicu 🤷 trebam i danas otić po njih

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.