Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petrica_92
    22. Listopad 2023. 02:49

dr. Browns i Avent Natural, zadovoljna s obje

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Karamela22
    22. Listopad 2023. 08:38

Ja sam probala s avent natural. Jednom je prošlo ali samo kojih 60 ml. Nakon toga vise nema šanse. Mislila sam možda je do bočice ali očito je do bebe. 

tonkica1509
    22. Listopad 2023. 08:52

Ja sam neko vrijeme koristila Medela bočicu. Princip je da mora napraviti vakuum ko i na cici da bi mu mlijeko išlo, tako da poslije sa sisanjem nije bilo problema

Ally007
    22. Listopad 2023. 13:35

Mom - tako je moj prije, skuzio kako se polegnuti i vratit na ledja i ništa od tummy timea. Ja sam se baš nervirala, ali sad je obrnuto. Otkad je naučio s ledja na trbuh svako spuštanje na podlogu nam je tummy time 😅, pa se više ne uzbuđujem. Jedino kaj sad više ne zna s trbuha na ledja, ne kuzim kak je uspio to zaboraviti. 
    Znači ta knjiga je dobra za recept za kašice? A jel ima neki link online za nešto takvo? 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Petrica_92
    22. Listopad 2023. 19:38

L se danas prvi put okrenuo na trbuh!
    Cijelu noc sam pratila na kamerici kako nesto pokusava i kako se grci i prebacuje s leda na bok, i op - na popodnevnom spavancu je uspio na trbuh.

Vidjet cemo kakk ce to nocas proci 😅 nisam ocekivala vec, bas mi je nekako rano. 

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Karamela22
    22. Listopad 2023. 21:52

Thinkpurple ovo je i mene rastužilo 😔 misica mala. 

bambi27zg
    22. Listopad 2023. 23:12

Thinkpurple 🥺 a misica mala, bas mi je zao 😕 nadam se da cete mozda uspjeti iskemijati da ode frendici solo na igranje/rodendan kad je bff 🤞🏼 
    Posaljem ti adresu na Insta za knjigu, tnx! 
    Super su krstitke prosle! 🙂 Cijelo jutro sam ga rihttala s budenjima da zadnje spavanje bude tako da s eoko 11:15 probudimo i ulovim ww od 90 min do 12:45 tj spremanje i crkvu - i uspjelo je! 
    On je cijelo krstwnje i kasnije u restoranu bio toliko dobar i miran (kao i inace) da su ljudi bili u soku 🙈 s time da nema tko ga nije nosio i slicno, do nekih 17:30 smo bili, ali je zato vec u 18:30 krenuo spavat spavat uz budenje oko 23 da ga okupamo i nahranimo i onda do pola 5 ujutro frajer prespavao i do 8. 
    Ja sam bila zgazena poslije svega sinoc i danas cijeli dan dolazila k sebi, valjda je i adrenalin popustio i sve 😅 
    Odjelce smo uzeli u Rosei (Mall kraj Lisce), krsni dio za crkvu na Spretna i sretna, cokoladice zahvalnice koje su goste docekale na tanjurima sam narucila kod Itea vjecni sanjar https://instagram.com/vjecnisanjar_pokloni?igshid=MzRlODBiNWFlZA==, baloni Dominion Balonmania, torta i kolaci Monja, restoran Bon Appetit - za sve tople preporuke 🙂 (Mozda nekom pomogne) 
    Za fotkanje sam se dvoumila, ali kad cujem te cijene za sat vremena mi je malo 🤯 i jos cekam tri gladne godine fotke. Mi smo zamolili od vjencanog kuma curu da malo pofotka, ima fotic i oko za detalje (nije nista profi vec to voli) - slike su mrak, ja sam ih jutros prebacila i sama uredujem 😄 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

tonkica1509
    23. Listopad 2023. 10:11

Moj L se zna s trbuha na leđa, obrnuto još ne ide 🤔
    Kak ste sa zubićima? Nama rekla sestra da bi mogli uskoro jer jako gura šakice, jako slini i evo sad gledam, baš mu se bijele na donjoj čeljusti. Znači mogli bi uskoro?

• cordis00
    23. Listopad 2023. 11:49

Tonkica imaju oni i oralnu fazu, moja isto gura prstice. Prvoj su tek sa 7ipo mj krenili izbijati, od prijateljici djeci s 12mj. Iako nekima krenu ranije jasno, al mislim da je 2-3 mj bas rano.
    Thinkpurple bas mi je jako zao i mene je to rastuzilo procitati😢. Sta pricate s njom o tim strahovima? Moja se sad isto boji svega odjednom, cula jucer vrane iz dalje da grakcu i samo spusti glavicu zatvori oci i trazi da je se digne. Isto sa psima na cesti, muskarcima koji prolaze, odjednom joj nesto dode i kaze da se boji, prije tog nije bilo.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

bambi27zg
    23. Listopad 2023. 14:26

thinkpurple

Koja ima nosiljku ergobaby embrace? Neki dan sam se sokirala da smo ju mozda vec prerasli jer kad sam kupovala rekli su mi da je do 11 kg. Ugl slucajno sam u grupi nosenje beba na fejsu vidjela kako zeni govore da je beba sa 5 mj prerasla nosiljku pa sam pitala kako je to moguce s obzirom na navedene specifikacije pa su mi odgovorili da jenavedena kilaza samo ona na koju je nosiljka testirana, a nosiljka se prerasta kada beba vise nema potporu od koljena do koljena. Nama je to vec sad granicno i nemrem vjerovat da ju vise uskoro necu moc koristiti… jeste i vi to tako shvatile kad ste kupovale?

Mi Ergo Breeze i isto sam misla da ide ono do vrtica po kg, tek sam kasnije skuzila da ta potpora za noge kljuc, a ona ide po cm bebe, a mi smo dugi i tanki 🙈 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.