Mi smo dobili na poklon hipp pelene, iskreno nije mi palo ni napamet probat ih pored pampersa i baby love. I super su joj sjele, a osim toga mekane su kao i baby love samo sto imaju nazad i gumu i dublje su. Pampers nije nikad propustio logy ali upravo zato jer je nekako krut i “plastican” iako je bio premium nesto. Dok joj baby love cesto i na dnevnoj bazi propusti, al valja potrosit 🤷♀️
Od nas preporuke za hipp 🫶
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Maženje-ja ću ga probati natjerati da se voli maziti 😅 pa ću vidjeti kako će to ići. Jer za sad je i on kaktus.
Oblačenje- imate to medo odijelo i u pepcu. Slatko je jako. I baby centar ima neka odjelca za malo hladnije. Dobili smo na poklon i bas mi se čini dobro. Ja imam problem s oblačenjem njega. Ili ga previše obučem ili premalo. Nikako da pogodim sredinu 😂
Navlaka za kolica za kišu- kupili u dmu. Još nismo koristili ali čini se super
Savjet: kad se želite pohvaliti da vam dijete spava odlično, da skok uopće ne osjeti, da je sve divno i krasno…. Bolje nemojte Haha jer evo dva dana kasnije sve je to palo u vodu 😂
A koje pampers? Ima vise vrsta… obicne, preminum…
Njoj probije di god da je, lezala, sjedila, nosili ju, probije sve. Uzas. Jucer u maksimiru joj je probilo na leda i niz nogu se sve sljevalo. Skidala sam ju do gola i prala tam na klupi. Krevet mjenjam svaki dan posteljinu. Pocela sam stavljat pod nju onu jednokratnu podlogu al nemre na tom spavat.
Mi smo imali pampers premium protection i koristili smo dovoljno dugo da niti jednom nije propustilo, a sreca u nesreci je da kad god obilno kaka na njoj je baby love pa probije 😂 Samo sto su pod rukom bas plasticne, grize me savjest kad god ih stavim, no evo hipp su mekse na dodir, a i zadrzavaju. Doduse tek ih koristimo nejdelju dvije, vidjet cemo za ubuduce 🤷♀️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Ally - tak su mi rekli 🙈 uzela sam mu neku prijelaznu jaknicu u Sinsayu jer sam ru jedino nasla dok smo skuzili da bi kao trebali 😅
Straplica ima i HM i Pepco (sad sam manijakalno trazila za krstitke jer naravno da ce deugu subotu biti ledara, a obleka nam nije bas za to 🙈) Hoodicu isto imam iz Sinsaya i to 2 broja vecu i super mi je za sad ovo vrijeme jer mu obucem na kratki bodi i stavim kapuljacu da mu ne puse za usi, narocito u klokanu.
Pelene nama su super Pampers premium care, u Konzumi su zakljucana cijena i najpovoljnije (19€ i neszo), babylove 3 me smeta da nema onu crtu za pisanje 😩
Hipp nisam vidjela nihove pelene, Pahuljka gdje ih uzimas? I ako netko zna gdje nsci njihove 99% voda blazne maramice - dm, konzum i bipa nemaju vise 😳
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Ally - tak su mi rekli 🙈 uzela sam mu neku prijelaznu jaknicu u Sinsayu jer sam ru jedino nasla dok smo skuzili da bi kao trebali 😅
Straplica ima i HM i Pepco (sad sam manijakalno trazila za krstitke jer naravno da ce deugu subotu biti ledara, a obleka nam nije bas za to 🙈) Hoodicu isto imam iz Sinsaya i to 2 broja vecu i super mi je za sad ovo vrijeme jer mu obucem na kratki bodi i stavim kapuljacu da mu ne puse za usi, narocito u klokanu.
Pelene nama su super Pampers premium care, u Konzumi su zakljucana cijena i najpovoljnije (19€ i neszo), babylove 3 me smeta da nema onu crtu za pisanje 😩
Hipp nisam vidjela nihove pelene, Pahuljka gdje ih uzimas? I ako netko zna gdje nsci njihove 99% voda blazne maramice - dm, konzum i bipa nemaju vise 😳
Hipp pelene a i vlazne u DM-u isto, ali Njemacka doduse. Mozda je samo trenutno nestasica u tom dm u ?
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Malo kasnim sa odgovorom ali lakše mi je kad vidim da sve prolazimo kroz isto i da će sve proći i sjesti opet na svoje, tu mislim na emocije i odnos s mužem.
Pelene mi smo sad na babylove Nature nakon sto su nam propuštate pampers premium, Violeta premium cotton i huggies. Jako sam zadovoljna s tim babylove Nature jer su bas jako mekane i ugodne pod rukom. Nemaju iza gumu kao obične babylove ali su dosta duboke pa dobro zadrže na leđima. Moj kaka i dalje po 7-8 puta na dan i zasad se dobro drže
Evo i mene, imali smo danas krštenje i super je izdržao ❤️
Odjeća - nisam neka za šopinge pa većinom naručujem sa Zalanda ☺️ tamo baš svega ima, štramplice, hudice, jakne (često na akciji budu) i sebi sam neke hudice za dojenje našla koje su stvarno super, tako da preporuka. I grudnjake za dojenje, oni što se naramenice ne otkopčavaju, nego su mekani i cica se lako izvadi bez otkopčavanja/namještanja
Pelene - mi smo sad na violeta cotton i puuuuno bolje zadržavaju kakicu od babylove. Jedino su mi malo krute. Baš bih voljela hipp isprobati
A vlažne maramice koristim babylove, dobre su mi jer su baš "mokre", lijepo ga mogu prebrisati. Nivea su mi nekako suhe baš.
Koliko vama podoji traju? Mi imamo otprilike 10 podoja u danu, ali budu većinom 5, maks 10 min. Mislim siše on jako i čujem da ko manijak guta, jel moguće da se u 5 min on najede? Bojim se da ne posiše dovoljno zrelog mlijeka.. al evo ima 2 i pol mjeseca i još malo pa je udvostručio porodnu težinu. Pa je valjda ok
Kakica - ima mi malo zelenkaste kakice zadnjih par dana. Jel moguće da je od rota cjepiva? Malo me brine, dosad su uvijek zlatne bile kakice
Emocije, odnosi - meni je mozak kaša i emocije su svugdje... Nisam nikad bila plačljiva, ali par dana nakon poroda sam izgubila jako bliskog člana obitelji u prometnoj nesreći i satralo me, još dolazim k sebi nekako. I valjda da bih preživjela dosta toga zadržavam u sebi, a vjerujem da bi mi bilo lakše da se pošteno isplačem. Morat ću raditi na tome. A s mužem kao i vi... Pričamo puno o bebi, slabo se nešto mazimo, ali svaku večer sjednemo malo na kauč, nešto gledamo zajedno, šaljemo si reelse na instagramu haha. A ono. Doći će vrijeme kad će beba bit malo manje zahtjevna, a i mi ćemo se naviknuti na roditeljstvo dovoljno da se posvetimo jedno drugome.
A što se maženja tiče, L je baš nježan i maza pa ne znam... Neki dan se prepao vatrogasnih sirena pa smo se 5 min morali grliti da se utješi. I ujutro kad se probudi obavezno grljenje i maženje. Zna malo cviliti kad ga pustim, jako je privržen. Poludila bih da nije tako 😆
Podoji-mene to bas muci. Njemu podoj ne traje ispod 20 min nikako. A uglavnom bude pola sata. To me jako umara. Patronažna mi je rekla 15 min jedna dojka 15 min druga. Pedijatrica mi je rekla oni aktivno sisaju 10 min ostalo se igraju. Nisam pametna. Ja mu dam sve dok sam ne prestane i ne izbaci ju ili zaspe.
Pelene pampers premium care. Jako puno kaka i obilno i za sad nisu promocile. Za sad mu neću isprobavati neke druge. Probala sam zapravo baby love. Ok su mi za dan.
Kakica imao je i moj zelenu nekoliko puta. Nije bilo nakon rote. Ne znam do čega je bilo. Možda 3-4 kakice su bile zelene.
Hipp vlažne maramice 99% voda sam uzimala u Mulleru, a tamo sam vidjela i pelene.
Mi koristimo i dalje babylove i lupilu. Trenutno smo na lupilu i baš mu je danas prvi put ikad probila kakica i to na trbuh pa je i bodi bio umrljan 🤯
.
Slažem se s ovim savjetom od Karamele 😂 tu sam vam se pohvalila i ukupno 4 dana nam je uspjelo samouspavljivanje i to je to.. opet smo na nunanju, nosanju i ostalom 😅
.
V se baš voli maziti, nabaci baš zadovoljni smiješak kad ga ljubim. Kad se premori pa bude plačljiv i nervozan, zaspe najbrže kad mu glavu naslonim na svoju, da nam se obrazi dodiruju, i smiri se.
I baš nam se puno smije, sestri čim ju ugleda, a nama kad mu nešto pričamo. Sad se počeo smijat i kad se probudi, ne plače kao prije 😅
Primjetim da je dosta vezan za mene, ali ja sam jedna od onih koja ga je teško davala u tuđe ruke pa ništa drugo ni ne očekujem. Kad me nema, a netko drugi ga pazi, bude oke, ali čim sam tu i on me vidi, samo me prati pogledom ''uzmi me, spasi me'' 😂 i da ne bi bilo da si umišljam ili nešto, on počne plakat i čim ga uzmem, smiri se. Za sad mi to ne predstavlja problem, ionako mi je on u fokusu, a za kasnije ćemo vidjeti, kad mi se bude bližio povratak na posao..
.
Odnosi i emocije. I ja kao Tonkica držim puno u sebi, oduvijek sam takva, dok mogu - trpim. Ali sad i puno plačem (ne samo na reklame i slične gluposti 😂) i ništa mi to ne pomogne, zapravo mi bude gore jer uz to još dođe i glavobolja. Samo se nadam da ću se nekad vratit na staro.
Odnos s mužem se čak i nije previše promijenio, imamo manje vremena samo za nas i manje je tu nekih nježnosti i maženja, ali bar se i dalje lijepo ispričamo o svemu, nije nam tema samo beba.
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Sortiraj odgovore
Najstariji