Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    31. Kolovoz 2023. 12:04

LightBlue biti ce sve dobro, drzi se i nadam se da ce sve uskoro biti iza tebe. Mij maleni je bio 20 dana na neonatologiji, izasao kuci s terapijom, koliko je tesko, to samo zna onaj tko dozivi.
    MareiKate, zao mi je da ides. Neka ti je sa srecom.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    31. Kolovoz 2023. 12:06

Ally draga, ja sam spominjala i pitala za trzajeve. Moj dosta trza, najcesce u snu, a bio je zadrzan na neonatologiji tako da sam ni sama ne znam sto je normalno a sto ne.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• ružica
    31. Kolovoz 2023. 12:08

Ally, pises da maleni manje spava? Koliko je to manje?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

Ally007
    31. Kolovoz 2023. 12:44

Ružica - a pojma nemam. Čini mi se da u danu skoro nis ne spava, tj ako zaspi zaspi ili na rukama/sisi tijekom hranjenja (pa ga moram budit da pojede do kraja) ili vrlo kratko na krevetiću (tipa max pol sata). Mozda ima ev. jedan blok od 2h spavanja po danu. U snu se isto glasa, malo se smije, malo plače, pa se probudi, pa ga se treba utješiti kratko da opet zaspi. Ima i grčeve koji ga isto znaju prenuti iz sna. Uglavnom bi mogao pol dana spavat na rukama, ali čim ga se spusti je budan budan. Neki dan je sam sebe jadan premorio, točno mu se po očima vidjeli da je umoran, a svim silama se borio da ne zaspi i plakao, agonija je trajala 2h. Po noći spava malo dulje (tipa max 4h),ali opet je i to bez nekakvog pravila. Znaju ga pred jutro mučit grčevi i prdenje pa je opet od pol 5 nadalje budan. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Vanilla Diva
    31. Kolovoz 2023. 19:47

Cure, jefdno malo random pitanje. Kako sterilizirate izdajalice, dude itd? 
    Pitam konkretno zapravo zbog Aventove rucne izdajalice(pumpice). Ja je koristim samo za ovak neke prilike da joj muz da bocicu i nahrani. I sad, doslovno sam je koristila onak par puta i imam osjecaj da je onaj silikonski jastucic koji se stavi na cicu nekak olabavio. 
    A steriliziram tako da operem sve malo s deterdzentom i onda u prokuham u vodi s malo limunske kiseline 5 min. 

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Takica
    31. Kolovoz 2023. 20:38

Ally bas lijepo sto ste se fino odmorili na moru i nauzivali..zavidim🥰 bravo za kilazu pravi ste. Koliko puta ti dajes dohranu i koliko ml? 
    Mi isto kombinujemo al i dalje uglavnom 60ml pije. Sinoc sam prvi put dala 100ml pred spavanje  al je popila u 2 puta. Nisam htjela dati odjednom.
    Thinkpurple jel prosao osip? 
    Pahuljka kako nam drugarica,? 
    Vanilla ja imam baby moov sterilizator i sve u njemu sterilisem.  Smorilo me kuvanje, šerpe i ostalo. Sad milina..za 8 min sve bude gotovo.

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Lightblue
    31. Kolovoz 2023. 22:24

Ja sam danas lijepo poslala mail na ravnateljstvo kbcsm da kakav je to način 5 tjedana zabranit posjete. U onda saznam da su patologiju i babinjače otvorili za posjete pa sam poslala manje ljubazan mail. Sad mi je dosta. Hoću vidjet svoju djecu uživo a ne preko tuđih slika.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Takica
    01. Rujan 2023. 13:44

Lightblue

Ja sam danas lijepo poslala mail na ravnateljstvo kbcsm da kakav je to način 5 tjedana zabranit posjete. U onda saznam da su patologiju i babinjače otvorili za posjete pa sam poslala manje ljubazan mail. Sad mi je dosta. Hoću vidjet svoju djecu uživo a ne preko tuđih slika.

Ja razumijem da se trebaju uvesti neke restrikcije kad je epidemija prisutna,  ali 5 nedelja da ti uskrati da vidiš svoju djecu je van svake pameti. Svakako se oblacis po svim pravilima i propisima... 
    Nadam se da su odgovorili! Ako nisu ti lijepo u bolnicu ponesi jednokratnu opremu i na vrata!!! 
    Nedaj se nadam se da ce sve proci kako treba.

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Mia2023
    01. Rujan 2023. 15:21

Cordiso i MareiKate baš mi je žao da odlazite, ali razumijem. Nadam se da ćete se ipak javiti ponekad 🥰
    Lightblue ajme 5 tjedana. Razumijem restrikcije, ali opet trebali bi ipak omogućiti roditeljima da barem jednom tjedno mogu doći. Ovo je van svake pameti. Nadam se da će ti dopustiti, neka si im napisala!
    .
    Mi smo baš iskomirani i evo iskreno nikako da se nađemo u tome i uspijemo nekako uhodati. Ja nikako da se oporavim, imala sam zadnja 2 dana temperaturu pa me baš iskomiralo dodatno. Mali nam ništa ne spava po danu, osim po rukama pa nas to ful umara. Bili smo u par šetnji i to nam je bilo lijepo, ali to sve kratko jer sam ja baš koma. 
    Imam osjećaj da ništa ne stignem, od hranjenja sebe same do spremanja stana i ostalog. 
    Nadam se da je kod vas bolje 🤞

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

MomM.94
    01. Rujan 2023. 16:30

Cure upadam s jesenskih beba, makar je Lara rodena 22.08. Kad poceti s kapima protiv grceva? I koje uzet? skljucivo smo na bebimilu.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.