Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Karamela22
    30. Kolovoz 2023. 09:04

Jel imate kakvu preporuku za neki uređaj za white noise? 
    Na mobitelu stalno prazna baterija a pored nape mi se neda stajati previše 😂

MareiKate
    30. Kolovoz 2023. 09:49

Žene, mame, baš sam jučer razmišljala kako ću vam se javiti da vas pozdravim i to je vjerojatno to od mene za ovu grupu 😊 i taman vi potežete pitanje wapp grupe za koju ja nisam pa se poklopilo. vjerojatno ću vas povremeno pročitati ovdje ako ulovim vremena i bude se pisalo uopće ali sve slabije se pronalazim u temama. Meni je treće pa je sve improvizacija, spava kad zaspe, kupam ju kad imam vremena ili vidim da treba, bez rutine i s puno kaosa 😎
    Drago mi je zbog vremena provedenog ovdje i svega što smo podijelile i želim vam sreću s bebicama 😊
    Thinkpurple drago mi je da ću tebe moći nastaviti škicati na instagramu 😊

• cordis00
    30. Kolovoz 2023. 10:06

Thinkpurple stavila bi joj kapicu kad bi nauljila za pranje, a uvijek je ispod nje bila tetra di god da bila. Nije mi mastila. A kasnije bi samo s malo ulja namazala, upilo bi se. Haha i ja mislim za kapi, da je to vise nama u glavi iako vjerujem da je probiotik super stvar, al bas da pomaze u ovim stvarima, ne vjerujem. Jedino sab simplex, espumisan i slicno mozea malo, al ne puno, jer sam i sama pila svaki dan espumisan na kraju trudnoce jer sam bila uzasno napuhnuta i spasilo bi me.
    —-
    Ja cu isto skicnut forum, uvijek mi je drago procitati kako ste, bebaci i ako ide konacno na bolje, pogotovo tips and tricks, s prvom je sve bilo drugacije, puno sam tog istrazivala, pratila, trudila se, sad isto pokusavam, ali neke stvari treba prepustit da ide kako ide, a nekad treba jednostavno vremena, pomirila sam se s tim da uz toddlericu nemam vremena kao za prvi put, plus umor i obaveze su vece tako da ne mogu ni ja bas sve upratit i ucinit tip top kao vi😀.
    Isto nisam za wa, i ovako u grupe od prijatelja di jesam ne stizem bas aktivno sudjelovat, vecina ih nema djecu i drugaciji ritam zivota imaju, ne vjerujem da cu sad stic bit na mobitelu. Nadam se da cete i dalje tu nekad nesto napisati, uvijek mi je drago procitati, pogotovo terminuse😊.

👩33g👨33g 👧👧👶

Pahuljka
    30. Kolovoz 2023. 12:02

Nemojte nas zaboraviti MareiKate, Cordisoo 🙋🏼‍♀️
    Bacite ponekad neki izvjestaj ili se kratko javnite, ali da znate da s vama gubimo i puno info jer je iskustvo na vasoj strani 🤷‍♀️ 
    Grlim 🩷 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Takica
    30. Kolovoz 2023. 13:59

I od mene veliki pozdrav za Cordiso i MareiKate hvala od srca na riječima podrške u trudnoci, savjetima i podijeljenom iskustvu. Meni je mnogo značilo i javite se ponekad. 
    😘😘😘😘😘

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

SAYuRI
    30. Kolovoz 2023. 14:47

Thinkpurple procitala sam tvoj dio o kapima za grceve i slazem se, pogotovo ove na bazi simetikona. Ali molim te da probas od ChildLife-a preparat, zove se Gripe water, za bebe je od rodjenja, smiruje zeludac, grceve, regulise stolicu i umiruje. Pisala sam vec, otkako dajem malcu nijednog grca nema vise, povrememo se stisne ali neuporedivo prije ove vodice i sa ovim. Imas u svakoj ljekarni a procitaj ( i ostale cure) recenzije na netu…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

lalaland1991
    30. Kolovoz 2023. 20:20

Flekica kako ste? 🤗 Bila bih ti zahvalna, ak stignes, da napises detaljnije iskustvo sa sv Duha s obzirom da si rekla da je jako pozitivno 🙏🏼 uskoro rađam tamo, pa..🤭

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• MamaPa
    30. Kolovoz 2023. 20:32

Hvals cure na iskustvima s epi rezom. Evo meni je danas puno bolje, valjda sam se samo trebala pojadati da mi bude lakše 😅
    Cijelo vrijeme ispirem nakon male nužde, a nskon velike obavezno tuširanje, špricam octanisept također jednom dnevno. Malo sam pogledala situaciju i čini mi se ok, kao da je koza počela zarastati lagano 

Ally007
    31. Kolovoz 2023. 10:16

Drage cure, dugo me nije bilo. Probala sam pročitati bar dio što ste pisale, ali previše toga ima pa sam se prebacila na zadnjih par stranica.
    Kao prvo-čestitke svim novopečenim mamama! Jesmo li sada sve rodile, prati li tko?
    Nisam se javljala jer smo bili 3 tj na moru i baš sam se malo htjela odvojiti od svega. Bilo nas je strah puta, nove rutine itd, ali je sve super prošlo. Bebač (koji je doma samo htio spavati pored nas) se na moru prebacio u košaru od kolica i spavao u njoj ko top. Pasao mu je i svjež zrak i šetnje, a najbolje je spavao na otvorenom u beach baru 😎. Išli smo s njim u šetnje samo navecer/predvecer kad prestane vrućina. Nismo ga ni na more vodili jer je ipak još premali, ali pasalo mu je jutro u dvorištu. Čak su mu prva 2 tj prestali i grčevi (osim napinjanja prije kakanja), pa smo se ponadali da je to to. Ali dzaba, opet su se vratili 😭. Prije 2 dana smo došli doma i sad pokušavamo uspostaviti neku rutinu. Na moru su bili i baka i deda pa se mališan naučio stalno biti nekom u rukama i to mu najviše odgovara. Morat cu ga oduciti od toga jer mi rame otpada. Muž je još 2 tj na porodiljnom, a onda smo opet sami. I dalje kombiniram dojenje i dohranu, makar mi se čini da imam sve manje mlijeka, nažalost. 6 tj nakon poroda sam sigurna da sam i mengu dobila, jer mi je postporodjajno krvarenje već bilo prestalo i onda se javilo ovo, sto je bilo ko prava menga. Onda je stalo, pa za tj dana opet neko smeđarenje. Nemam pojma što da mislim o tome, nadala sam se kako dojim da je neće biti par mjeseci. Ima li još koja takvo iskustvo? U svakom slučaju, mali super napreduje. 11.7.kad je dosao doma imao je 2400, prekjučer kod pedijatrice 4100. Na moru sam ga polako prestajala buditi za jelo po noći ono svaka 3h (na nagovor svekrve), tako da ćemo to nastavit i dalje. U svakom slučaju se sam probudi nakon 4,max 5h. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Ally007
    31. Kolovoz 2023. 10:28

Malo sam ostala u šoku kad sam pročitala da svi već imate neke rutine i procese večernjeg uspavljivanja. Naša "rutina" je i dalje kako mali šef odluči . Niš, morat ćemo i mi krenuti s tim, mislila sam da je još rano. Borbe su s skakanjem, grčevima, a povremeno i jelom (najviše voli zaspati tijekom hranjenja). Sad se počeo i jako buniti kad je gladan, bas bude ljut na nas 😁. Gleda, prati pogledom, počeo se i smijati. Budan je sve više, tako da sad smišljamo što ćemo. Netko je spominjao trzajeve. Našem bebaču se od početka nogice znaju trznuti,ili prilikom hranjenja ili spavanja ili kad ga grčevi muče. Ne znam, inace mi se cini da je ok, pa nisam nis spominjala pedijatrici. Nekak računam da je to možda još nezrelost živčanog sustava. Cijepljenje smo obavili prekjučer, isto je bilo urlanje. Nakon toga mi se jučer činilo da je povremeno malo topliji, ali i muž i ja smo ko 2 prava doktora odlučili na opip da to sigurno nije iznad 39 i da mu ni nećemo mjeriti temp da ga ne uznemiravamo 😅. Ugl, prošlo je samo od sebe. Mozda je mrvicu povremeno kenjkaviji i uspavaniji, makar se jučer smijao više nego ijedan dan dosad. Citala sam opis od mam.I prije par stranica, točno takav je i naš dan i mališan. Kupamo ga isto cca 2xtj,nekad više ako se jace pokaki. Prvo smo samo s bademovim uljem, onda je muz inzistirao da ipak uzmemo neki dječji sapun pa smo uzeli becutan. Nisam pametna, al zasad mu ne smeta. I to je to od nas. Sad sam doma pa se veselim da ću se opet s vama češće čuti, koje će ostati na forumu.
    Lightblue - uhvatila sam tvoj zadnji post i ne možeš vjerovati koliko me razveselilo kad sam vidjela da su mališani sve bolje i da se polako spremate za kući. Prošla si kalvariju i ne mogu vjerovat da dosad već 10x nisi završila na normabelima ili nečem jačem. Svaka ti čast! 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.