Ja dajem babytol K1D3, davat cu kako pise 3 mj pa poslije D3 s DHA omega kombinacija.
Budni prozori- sa starijom sam to pratila i pratim i dalje, dobro nam to funkcionira pa planiram i s mladom, al sad je jednostavno tesko, nekad je uhvati to napinjanje i probava i nema sanse da zaspe, traje to sat ipo, dva. Nekad bude iscrpljena od svega toga pa spava tipa 2,3 sata pa podoji i nastavi.
Prva dva mj planiram stavljat kasnije leci, imamo lampu, nakon ta 2 mj cu u totalnom mraku uz white noise i ranije oko 19-20 najkasnije.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Takica, nije quin nego queen zaboga, navodna dr bi to trebala znati a i to da taj pupak omotaš gazom da se posuši i otpadne jer će ti dijete završiti u infektu
Takica, nije quin nego queen zaboga, navodna dr bi to trebala znati a i to da taj pupak omotaš gazom da se posuši i otpadne jer će ti dijete završiti u infektu
Al je tebi jadnoj dosadno u zivotu pa gledas i autokotekt kao grešku... sad isla gledati gdje sam pogrijesila i vidim da je u prvom.postu a drugi je ok.. tacno mi te zao... upozorila su cure na svakoj temi da si loncu poklopac. Da mi je znati ko tebi drma kavez?
Svoje obrazovanje ne mislim dokazivati dokonim ludjakinjama koje svaku temu spamuju... pa zar se jadna nigdje ne pronalazis kad svi na tebe prstom upiru?
Evo pupak mog dugoocekivanog djeteta pustam tako neprevijen da mlatara...
Pronađi se negdje ili promjeni nesto u zivotu svom , ja ti zelim svu sreću jer nisam zlonamerna i zlopamtilo a vidim da ti puno toga nedostaje! Strucno misljenje😙
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreamstudio.babysleepsounds
Hvalaaa🙂
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Moja je izgleda u onom skoku sa 6 tjedana, danas punih 5, usla u šesti i evo, cijeli dan se ne skida sa sise 😅 baš su nekako na blizu ti prvi skokovi - 10 dana, 3 tjedna i evo sada, tako su nam bili...
Ne znam kako vas ali mene tako nervira ovo curenje mlijeka iz druge dok na jednu doji. Ti jastucici mi se svi pofrkaju i nerviraju me, i ti grudnjaci isto, dok oslobodimo sisu poludim 🤣 najlakše mi je biti s majicom pa mijenjati kad mi dosadi hodati flekava ali me nekad smeta to hladno dok se ne posuši a ne stignem odmah presvući. Kako vi to? Prošla sam to već dva puta prije ne sjećam se da me toliko prije to nerviralo 😅 i ne mogu se sjetiti kad se smanji to curenje 🤔
MareiKate, ja imam dvije vrste grudnjaka, jedni su na kopcanje za bretelu, drugi iz hm-a izgledaju kao sportski grudnjak, ali na V naprijed pa se samo izbaci sisa. U svakom slucaju, moram izvadit prvo jastucic jer ih ne lijepim, a to mi je nezgodno samo kad vani dojim. I tad mi je lakse imat te hm “sportske” grudnjake. Jastucice sam nosila cijelo dojenje prosli put, ali mi je curilo samo na pocetku i nekad ako bi se prepunile il bi zalegla na sisu.
Ne sjecam se kad je prestalo, al sam se tad zezla jer sam malo izdajala svaki dan i stvarala zbog tog visak, sad se ne izdajam uopce i vec mi je dosta bolje, nemam problema s kvrgama kao zadnji put.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Konacno je dosao i nas decko Nije se dao induciranim pa smo zavrsili na carskom ali je sve proslo super. Veliki beban od 4200!
Upoznajemo se, malo mucimo s bolovima od carskog i pokusavamo ulovit dojenje. Ja ga samo snjofam jer se ne mogu zasitit njegovog mirisa. Kasnije se javim s opsirnijim postom ali za sada sve pohvale za Sv. Duh i to apsolutno svaki odjel kroz koji sam prosla. Toliko sam pozitivno iznenadjena da ne mogu doci sebi (cak i babinjace )
Puse svima!
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Konacno je dosao i nas deckoNije se dao induciranim pa smo zavrsili na carskom ali je sve proslo super. Veliki beban od 4200!
Upoznajemo se, malo mucimo s bolovima od carskog i pokusavamo ulovit dojenje. Ja ga samo snjofam jer se ne mogu zasitit njegovog mirisa. Kasnije se javim s opsirnijim postom ali za sada sve pohvale za Sv. Duh i to apsolutno svaki odjel kroz koji sam prosla. Toliko sam pozitivno iznenadjena da ne mogu doci sebi (cak i babinjace)
Puse svima!
Zaboravih staviti datum za listu. 26.8. ❤️
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Flekica čestitam od srca. I na porodu i na bebinju. Uživajte u maženju i paženju.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Skontala sam da je skok 5 nedjelja 🤦🏼♀️
Dodje mi skocit sa zgrade od nespavanja. Nece pa nece 🤦🏼♀️ Preko noci spoji 4h ali sve ostalo po 10-15 min. Doslovno mi se ne skida sa siseeeee 😣
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji