Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    14. Studeni 2022. 10:44

JanoševEla

Dobro jutro cure 😊 !
    Nadam se da ste dobro svi ♥️ , vidim da ste pričali o testovima u trudnoči ja sam u prvom radila samo probir za down sidrom , nije me ginekolog slao na ništa drugo tako da ću i u ovoj raditi samo što mi kaže.

Ja imam ultrazvuk 17.tog 😊 , može li mi neko reći kad ste vidjele plod i srce da kuca ? Ja ću tad bit 5+4 i ginekolog je rekao da možda tad još neče biti ploda da se ne brinem i da če me opet onda za 7 dana naručiti. Ja sam baš nestrpljiva 🙈

Dobro jutro..
    Ja sam u drugoj T vidjela i cula srce sa 5+5 ali doktorica je imala stvarno dobar UZV, vjerujem da je dosta do aparata, nemoj se iznenaditi ako ne bude srca, ali bi gestacijska i zumanjcana trebale biti tu… sretno 🙏🙏

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Lola2307
    14. Studeni 2022. 11:19

Meni se srceko vidjelo sa 5+5 isto😊

• Lola2307
    14. Studeni 2022. 11:20

Vidim da pisete o pregledima u trudnoci.. meni je prva i nemam bas iskustva s tim, pa ne znam sto je najbolje. U svakom slucaju doktorica bi trebala tu uskociti i navoditi jel tako?

Lady8
    14. Studeni 2022. 12:22

rosie0111

Robin_Daggers znači tsh uopće nije hormon štitnjače, njega luči hipofiza da bi regulirala hormone t3 i t4 i držala ih u granicama. Ukoliko je tsh povišen, hipofiza radi pod stresom i daje se nadomjestak hormona (za svaki slučaj). Znači štetu kod ploda ne uzrokuje visok tsh, nego se on smanjuje preventivno da ne bi došlo do poremećaja u radu t3 i t4 hormona koji mogu uzrokovati štetu plodu. Tako da mislim da nisi kasno krenula s terapijom i da je najveća šansa da sve bude u redu. Samo se čuvaj stresa 😉

U prvoj trudnoci sam krenula sa terapijom u 13. Tj sa TSH 4,5
    Sad sam prije trudnoce isla provjeriti i bio je opet tako, dobila sam terapiju. Cekam nalaze kakav je sada.
    Morala sam i ranije obaviti RH i testove senzibilizacije, to je sve ok :)

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• IvanaH4
    14. Studeni 2022. 13:36

Lady, ako imaš dobrog gin onda hoće. Meni je također prva trudnoća. Slušam što mi gin kaže i tako radim. Ipak je ona stručnjak.

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

Megii
    14. Studeni 2022. 15:17

Mame koje ste čekale 4 tjedna na sljedeći pregled kako ste izdržale, tako mi sporo prolaze dani ,uzbuđenje je tu s obzirom da na pregledu koji sljedi idem sa strepnjom jer će gledati dali postoje zadebljanja i anomalije. Nazalost u prošloj trudnoći nakon 4 tj išekivanja došla sam i saznala ono najgore pa mi je to još dodatno stresno

Lady8
    14. Studeni 2022. 15:51

Stigli su mi nalazi stitnjace, tsh se snizio ispod 2, ali antitijela su na gornjoj granici…al nekako mislim opet su u granicama, a tsh je okej pa je to valjda okej 😃
    Cekam dr da vidim sto kazu.
    Megii ako si prosla to, normalno je da sada strepiš i to moras sama sa sobom si posloziti u glavi i vjerujem da budes 🥰
    Meni je bilo tesko odluciti se na drugu trudnocu nakon traume i kad je kliknulo u glavi sve je lakse, samo se vodi time da ce sve biti u redu ♥️

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Bulkysoft
    14. Studeni 2022. 16:05

Drage mame ,

Nije me bilo neko vrijeme.
    Uglavnom prošli petak 7+2 i imaaaamo srčeko 🥰❤️.
    Terapiju dobila ( 5000 i.j. Fragmina) i sad dan po dan do iduće kontrole 🙏♥️

2018-missed ab. U 16tt
    Tromboza vene portae
    Miljeloproliferstivna bolesti -policitemija rubra Vera
    Portalna hipertenzija

• Bulkysoft
    14. Studeni 2022. 16:07

Megii

Mame koje ste čekale 4 tjedna na sljedeći pregled kako ste izdržale, tako mi sporo prolaze dani ,uzbuđenje je tu s obzirom da na pregledu koji sljedi idem sa strepnjom jer će gledati dali postoje zadebljanja i anomalije. Nazalost u prošloj trudnoći nakon 4 tj išekivanja došla sam i saznala ono najgore pa mi je to još dodatno stresno

Hej hej,.
    Nazalost imala sam i ja ružno iskustvo prije .
    Sada se nadam najboljem i samo pozitivno.
    Znam da je teško, ali probaj zaokupiti misli.
    Budi hrabra 🙏

2018-missed ab. U 16tt
    Tromboza vene portae
    Miljeloproliferstivna bolesti -policitemija rubra Vera
    Portalna hipertenzija

Megii
    14. Studeni 2022. 16:34

Hvala na podršci,🥰😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.