Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rosie0111
    15. Studeni 2022. 15:23

Betty1993

Evo me, al sam friska danas 4+6 prvi uzv inace uspjeh iz drugog feta blastociste. Gin je zadovoljan vidi se zumanc. I plod ali je sve maleno, tako da za tjedan dana ponovo. Cure zelin vam ka i sebi sve najbolje!

Dobrodošla i čestitam 🥳

Lady8
    15. Studeni 2022. 17:12

Dobrodošla Betty ☺️
    Rosie vidim na traci velikih 12 tj ;) Cestitam

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

rosie0111
    15. Studeni 2022. 17:18

Lady8 💙❤️ hvala...iako se čini da vrijeme stoji, ide polako...

• limeta96
    15. Studeni 2022. 19:42

srce nam kuca i sve je u redu❤️❤️❤️❤️

28.09.'22 🤰🏽
    termin 28.06.2023.

Flowerson 🌸
    15. Studeni 2022. 19:46

Dobrodošla Betty 😃
    Limeta, odlične vijesti, čestitam 🥰

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lady8
    15. Studeni 2022. 19:52

limeta96

😍😍Bravo!

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Megii
    15. Studeni 2022. 19:57

limeta96

Predivno🥰🥰

SAYuRI
    15. Studeni 2022. 20:23

Elly94

SAYuRI

Elly94

Pozdrav svima.Cestitam svima na pregledima i na srcekima koja kucaju i koja Ce kucati ♥️
    Drugi put sam trudna .. i mogu reci da ovo sta imam od simptoma nisam imala apsolutno nista u prvoj trudnoći .Da sam ovakve simptome imala u prvoj trudnoći tesko da bi se odlucila na drugu 😆
    Umor,muka,povracanjem,glavobolja…svaki dan prezivljavam a odmora bas i nemogu imati uz dijete od 20mjeseci 🤷‍♀️🙈tako da jedva cekam da ovaj period prođe pa da dodju druge boljke 🤣sve se da izdrzati i zaboravi u trenutku kad dobijes u narucje nesto najljepše na svijetu ♥️

Dobrodosla, imam i ja toddlera od 12 mjeseci tako da ce biti jako veselo😜

Oda!
    Malo me i strah kad mi pocne rast trbuh kak cu to sve uspjet …sa nosenjem i sve… Sad mu vec pokusavam objasniti da mama nesmije bas tesko dizati al bas je u fazi di samo mene zeli da ga nosim 🤷‍♀️

Pa malo ce ti muz uskociti ako bude morao, meni je dobrodosao pojas za trudnice u drugoj trudnoci, meni cak nije briga ni to podizanje toliko koliko me strah da mala nogom me ne lupi u stomak ima obican kad se valjamo po krevetu da prelazi preko mene i direktno pritisne rukom na moj stomak…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Lady8
    15. Studeni 2022. 20:50

SAYuRI

Elly94

SAYuRI

Elly94

Pozdrav svima.Cestitam svima na pregledima i na srcekima koja kucaju i koja Ce kucati ♥️
    Drugi put sam trudna .. i mogu reci da ovo sta imam od simptoma nisam imala apsolutno nista u prvoj trudnoći .Da sam ovakve simptome imala u prvoj trudnoći tesko da bi se odlucila na drugu 😆
    Umor,muka,povracanjem,glavobolja…svaki dan prezivljavam a odmora bas i nemogu imati uz dijete od 20mjeseci 🤷‍♀️🙈tako da jedva cekam da ovaj period prođe pa da dodju druge boljke 🤣sve se da izdrzati i zaboravi u trenutku kad dobijes u narucje nesto najljepše na svijetu ♥️

Dobrodosla, imam i ja toddlera od 12 mjeseci tako da ce biti jako veselo😜

Oda!
    Malo me i strah kad mi pocne rast trbuh kak cu to sve uspjet …sa nosenjem i sve… Sad mu vec pokusavam objasniti da mama nesmije bas tesko dizati al bas je u fazi di samo mene zeli da ga nosim 🤷‍♀️

Pa malo ce ti muz uskociti ako bude morao, meni je dobrodosao pojas za trudnice u drugoj trudnoci, meni cak nije briga ni to podizanje toliko koliko me strah da mala nogom me ne lupi u stomak ima obican kad se valjamo po krevetu da prelazi preko mene i direktno pritisne rukom na moj stomak…

Moj obavezno mora glavom lezati na trbuhu prije spavanja 🙈
    Al uvježbali smo da malo balansira glavu 😂

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Veseljko
    16. Studeni 2022. 06:42

Dobro jutro drage zenice cestitam svima na plusicima i malim mrvicama🥰
    Evo pridruzuje vam se jos jedna ljetnica ako me primate 🤭
    Danas sam 4+3 po ZM cekamo uzv u utorak pa cemo tocno znat,jer sam bila u stimuliranom ciklusu.🥰
    Prva mi je trudnoca koja za sad ide kako treba imala sam par biokemiskih...
    Kakvo vi stojite sa simptomima? 

🙋‍♀️23 - PCOS -letrozol metforim gynositol ovitrelle
    🙋28 - Losiji spermiogram radimo na poboljsanju
    8.11.22' ➕️
    Beta 10dpo 11.7 , 12dpo 33.50 , 18dpo 160.90
    22.11-prvi pregled-GV 8mm bez ploda
    01.12-veliki smo 7mm, imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.