Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marttina
    14. Studeni 2022. 16:48

Megii

Mame koje ste čekale 4 tjedna na sljedeći pregled kako ste izdržale, tako mi sporo prolaze dani ,uzbuđenje je tu s obzirom da na pregledu koji sljedi idem sa strepnjom jer će gledati dali postoje zadebljanja i anomalije. Nazalost u prošloj trudnoći nakon 4 tj išekivanja došla sam i saznala ono najgore pa mi je to još dodatno stresno

Suosjećam s tobom. Samo misli pozitivno i imat ćemo zdrave bebače.
    I ja svaki dan o tom razmišljam što ako opet bude loš nalaz.. al vjerujem da je sad sve super i da smo na ljeto u većem broju 😁

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

• regica123
    14. Studeni 2022. 16:58

Bulkysoft

Drage mame ,

Nije me bilo neko vrijeme.
    Uglavnom prošli petak 7+2 i imaaaamo srčeko 🥰❤️.
    Terapiju dobila ( 5000 i.j. Fragmina) i sad dan po dan do iduće kontrole 🙏♥️

U 16tt?? Sto se dogodilo 😮 isto nije isto kad se dogura do tolikog tjedna i kad je odmah u startu..je li neka bakterija bila krivac? Saljem hug

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Lady8
    14. Studeni 2022. 17:03

Od jucer mi je bas jako pritisak i kao tezina u maternici, malo i jajnik osjecam.
    Neko vrijeme su ti bolovi mirovali. Imate li ih i vi sada u ovim tjednima?

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• maltezer
    14. Studeni 2022. 17:06

JanoševEla

Dobro jutro cure 😊 !
    Nadam se da ste dobro svi ♥️ , vidim da ste pričali o testovima u trudnoči ja sam u prvom radila samo probir za down sidrom , nije me ginekolog slao na ništa drugo tako da ću i u ovoj raditi samo što mi kaže.

Ja imam ultrazvuk 17.tog 😊 , može li mi neko reći kad ste vidjele plod i srce da kuca ? Ja ću tad bit 5+4 i ginekolog je rekao da možda tad još neče biti ploda da se ne brinem i da če me opet onda za 7 dana naručiti. Ja sam baš nestrpljiva 🙈

Pozdrav Ela,
    Ja sam na prvi uzv išla s 6+3 i vidio se i plod i srčana aktivnost. 

doulita94
    14. Studeni 2022. 17:47

Ela, ja sam na prvi uzv išla s 6+4 i vidio se plod i srčana aktivnost... ako se neće vidjeti tada kad ćeš ići samo pozitivno, vidjet će se na sljedećem <3 
    Lady8, ja sam trenutno na 8+4 i baš osjetim pritisak u trbuhu, čak i kad se znam okrenuti u struku kao da mi smeta na kost zdjelice heh. Baš spooky osjećaj.. 
    Cure moje drage, ja prekosutra imam kontrolu kod dr i ne mogu se dočekati... I uzbuđena sam i malo me strah, nadam se samo da je sve u redu... 

Tjedna tablica na stranici 114 ❤
    ➕ 24.10.2022.
    ❤️ 31.10.2022.

Vesca
    14. Studeni 2022. 18:06

Cureee imali netko tko je zaboravio staviti 2 utrogestana? Stavljam ih inace u 6, 14 i 22h... danas sam imala na poslu gust raspored i jednostavno zaboravila. Sto da radim? Da sad stavim pa ovaj zadnji malo kasnije ili je bolje jednostavno preskociti? Nije to kao antibiotik, ali ne znam moze li promjena ritma biti problematicna?

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

doulita94
    14. Studeni 2022. 18:11

Vesca

Cureee imali netko tko je zaboravio staviti 2 utrogestana? Stavljam ih inace u 6, 14 i 22h… danas sam imala na poslu gust raspored i jednostavno zaboravila. Sto da radim? Da sad stavim pa ovaj zadnji malo kasnije ili je bolje jednostavno preskociti? Nije to kao antibiotik, ali ne znam moze li promjena ritma biti problematicna?

S obzirom da ti je blizu vrijeme kad trebaš staviti novi, pričekaj vrijeme kad trebaš staviti taj sljedeći, ili taj sljedeći eventualno stavi sat vremena ranije pa sljedeći u normalnom 'terminu' :) Tako i kaže u uputama: Ako ste zaboravili dozu, umetnite je čim se sjetite. Ukoliko je to vremenski blizu vremena kad biste trebali umetnuti sljedeću dozu, preskočite zaboravljenu. Nemojte uzeti dvostruku dozu kako biste nadoknadili propuštenu. :)

Tjedna tablica na stranici 114 ❤
    ➕ 24.10.2022.
    ❤️ 31.10.2022.

• IvanaH4
    14. Studeni 2022. 18:39

Lady, ja nemam i nisam imala pritisak ni grčeve. 

Da prijavim.. danas sam bila na pregledu i pripremila se na najgore jer sam redovito čitala forum i nisam imala simptome trudnoće koje većina ima. Jednostavno se uopće nisam osjećala trudnom. Kad ono, hvala Bogu, sve je u redu. 
    Nevjerojatno da nešto tako malo, a već ima izgled bebe. A kad sam vidjela da mrda rukama i nogama, zaljubila sam se. 

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

Lady8
    14. Studeni 2022. 18:49

IvanaH4

Lady, ja nemam i nisam imala pritisak ni grčeve.

Da prijavim.. danas sam bila na pregledu i pripremila se na najgore jer sam redovito čitala forum i nisam imala simptome trudnoće koje većina ima. Jednostavno se uopće nisam osjećala trudnom. Kad ono, hvala Bogu, sve je u redu.
    Nevjerojatno da nešto tako malo, a već ima izgled bebe. A kad sam vidjela da mrda rukama i nogama, zaljubila sam se.

😍😍😍 Drago mi je da te docekao tako lijep pregled i da je sve u redu!

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Vesca
    14. Studeni 2022. 18:56

Doulita94 hvalaaa, ja bacila upute cim sam otvorila zadnju kutiju... kao ne treba mi, pa nemam tu sto fulati 🤣
    IvanaH4 ma ne opterecuj se s tudim simptomima, ja imam samo bolne grudi i nis drugo. Doslovno kao da se nista ne dogada, ali drago mi je da su te utjesili i da si vidila kako je beba vec aktivna 🥰

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.