Vesca, nema problema :) valjda sam malo pomogla :)
IvanaH4, ni ja nisam baš imala simptoma osim bolnih cica i sad u zadnje vrijeme povremeno malo mučnina, ali mučnine su se uglavnom više javile u zadnjih tjedan dana... Tako da ne zamaraj se time da nemaš simptome, još bolje za tebe
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Megii ja dan po dan. Nisam imala loše iskustvo ranije, ali nisam ni dobro (prva trudnoća) tako da pokušavam samo tako dan proći i ne misliti previše daleko u budućnost i nekako ide vrijeme. Ja se i molim dosta, meni to pomaže i utješi me.
Lady8 evo i meni neki pritisak zadnjih dana i boli me malo kad duže sjedim...već dugo nije. To sam čitala da je normalno jer se ligamenti istežu. Meni je lakše kad legnem 😅
Cure koje ste bile na pregledima cestitam na uspjesnom pregledu💪🥰
Vidim da vas je vecina ovdje prva trudnoca ili ima neko da je druga treca… meni je trece dijete i evo sve tri trudnoce skroz razliciti simptomi, ali jedan je zajednicki, ubi zagaravica…
Lady8 to sto te zateze i osjecas pritisak je kruzni ligament, onaj famozni bol kad kihnes pa probode ako si ikada dozivjela. To je super znak, siri se materica fino 💪
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ja sutra imam prvi pregled, bit ce 6+6…. Nadam se i vjerujem da ce sve biti u redu🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Prva mi je trudnoca❤️
28.09.'22 🤰🏽
termin 28.06.2023.
Ja sutra imam prvi pregled, bit ce 6+6…. Nadam se i vjerujem da ce sve biti u redu🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Prva mi je trudnoca❤️
Sretno 🤞 Trebalo bi se sve fino vidjeti i cuti srce 🙏
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Vidim da vas je vecina ovdje prva trudnoca ili ima neko da je druga treca… meni je trece dijete i evo sve tri trudnoce skroz razliciti simptomi, ali jedan je zajednicki, ubi zagaravica…
Lady8to sto te zateze i osjecas pritisak je kruzni ligament, onaj famozni bol kad kihnes pa probode ako si ikada dozivjela. To je super znak, siri se materica fino 💪
Meni je druga trudnoca, ali evo kao da sam sve zaboravila ☺️
Sa prvim nisam obracala paznju na sve, jer sam mogla odmoriti vise manje kad sam htjela 😄
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Robin_Daggers znači tsh uopće nije hormon štitnjače, njega luči hipofiza da bi regulirala hormone t3 i t4 i držala ih u granicama. Ukoliko je tsh povišen, hipofiza radi pod stresom i daje se nadomjestak hormona (za svaki slučaj). Znači štetu kod ploda ne uzrokuje visok tsh, nego se on smanjuje preventivno da ne bi došlo do poremećaja u radu t3 i t4 hormona koji mogu uzrokovati štetu plodu. Tako da mislim da nisi kasno krenula s terapijom i da je najveća šansa da sve bude u redu. Samo se čuvaj stresa 😉
Hvala ti na objasnjenju 😊
Pozdrav svima.Cestitam svima na pregledima i na srcekima koja kucaju i koja Ce kucati ♥️
Drugi put sam trudna .. i mogu reci da ovo sta imam od simptoma nisam imala apsolutno nista u prvoj trudnoći .Da sam ovakve simptome imala u prvoj trudnoći tesko da bi se odlucila na drugu 😆
Umor,muka,povracanjem,glavobolja...svaki dan prezivljavam a odmora bas i nemogu imati uz dijete od 20mjeseci 🤷♀️🙈tako da jedva cekam da ovaj period prođe pa da dodju druge boljke 🤣sve se da izdrzati i zaboravi u trenutku kad dobijes u narucje nesto najljepše na svijetu ♥️
Cure koje ste imale losa iskustva, razumijem vas strah i strepnju. Stvarno, sve sto mozete drugu put je samo nadati se najboljem. Bebice sve preko majke osjete i pruzite im samo mir i ljubav.
Ja sam isla sa 6+2 i vidjelo se srce vec.
Da, a sa 10ak tjedana bude divan uzv, maleni su, imaju oblik i zivahni 🥰
Sto se bolova tice, ja vise ne osjetim nikakve bolove.
Inace, tesko mi je po nickovima svakom posebno pdg, mozak mi je velicine graska valjda, pa pisem sve skupa.
Lady8to sto te zateze i osjecas pritisak je kruzni ligament, onaj famozni bol kad kihnes pa probode ako si ikada dozivjela. To je super znak, siri se materica fino 💪
Meni je druga trudnoca, ali evo kao da sam sve zaboravila ☺️
Sa prvim nisam obracala paznju na sve, jer sam mogla odmoriti vise manje kad sam htjela 😄
Ajoj a ja sam bas u prvoj trudnoci svemu posvetila paznju, to ishrana za trudnice, to vjezbe to disanje… sada sa trecim ma kakvi, skroz opusteno iako sam imala i spontani i biohemijske , vise znam sta me ceka pa je lakse….🥴
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sortiraj odgovore
Najstariji