Pozdrav svima.Cestitam svima na pregledima i na srcekima koja kucaju i koja Ce kucati ♥️
Drugi put sam trudna .. i mogu reci da ovo sta imam od simptoma nisam imala apsolutno nista u prvoj trudnoći .Da sam ovakve simptome imala u prvoj trudnoći tesko da bi se odlucila na drugu 😆
Umor,muka,povracanjem,glavobolja…svaki dan prezivljavam a odmora bas i nemogu imati uz dijete od 20mjeseci 🤷♀️🙈tako da jedva cekam da ovaj period prođe pa da dodju druge boljke 🤣sve se da izdrzati i zaboravi u trenutku kad dobijes u narucje nesto najljepše na svijetu ♥️
Dobrodosla, imam i ja toddlera od 12 mjeseci tako da ce biti jako veselo😜
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Cure koje ste bile na pregledima cestitam na uspjesnom pregledu💪🥰
Vidim da vas je vecina ovdje prva trudnoca ili ima neko da je druga treca… meni je trece dijete i evo sve tri trudnoce skroz razliciti simptomi, ali jedan je zajednicki, ubi zagaravica…
Lady8to sto te zateze i osjecas pritisak je kruzni ligament, onaj famozni bol kad kihnes pa probode ako si ikada dozivjela. To je super znak, siri se materica fino 💪
Meni je druga trudnoca, ali evo kao da sam sve zaboravila ☺️
Sa prvim nisam obracala paznju na sve, jer sam mogla odmoriti vise manje kad sam htjela 😄
Ajoj a ja sam bas u prvoj trudnoci svemu posvetila paznju, to ishrana za trudnice, to vjezbe to disanje… sada sa trecim ma kakvi, skroz opusteno iako sam imala i spontani i biohemijske , vise znam sta me ceka pa je lakse….🥴
Drugo su ishrana i vjezbe, pazila tada pazim i sada.
Ali sada imam puno vise obaveza i ne mogu si priustiti toliko odmora kroz dan. Srecom, cini mi se da mucnine prolaze…mislila sam da im nema kraja 🙈
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Jutro cure,
Sayuri ja imam dijete od 18 mjeseci.
Tako da ja ne znam tocno sto je od trudnoce a sto od generalnog umora ali premorena sam stalno🤪. Jeli Vama tàko cure koje imate još djece?
Ali evo, cini mi se da mi je umor a i mucnina bila gora u prvoj trudnoci ili sam oguglala na sve?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Lady8 razumijem te, ja pored toddlera od 1 godine imam i skolarca 😜 Super da prolaze mucnine, meni je tako u prvoj trudnoci stalno sa 9 tjedana ali mi je opet naletilo oko 12-tog pa da se ne iznenadis ako opet bude u naletu…
Ruzice ja bi samo spavala, ne pomaze ni kafa? Nije klasican umor nego bas ona pospanost kao da me neko drogirao… 🥴
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Buduce mame,kako se osjecate vi koje ste u 8 i vise tjednu..?🤔🙂
Kod mene mucnina i averzija prema hrani🙈
Kod mene mucnine al bez povracanja. Smiri se kroz popodne, al ako odem tipa setati opet krenu, dakle dok sam u pokretu.. Ostalo do simptoma bol u grudima, i pocele su mi tamniti areole i pojavljuju se vene lagano. I kicma me zna strasno boliti, desna strana i u desni guz.
Nana meni su mucnine krenule sa 6 i sad su manje, tu i tamo mi se digne zeludac. Jede mi se vise toga nego prosli tj ☺️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Za produženi vikend sada idem u Pariz. Je li tko od vas putovao u trudnoći, imate neki savjet?
👱♀️ 24
🧑 25
Kod mene bolne grudi, ogmoran umoori ponekad mućnine
Ja nekad nisam sigurna jel imam mucnine ili umisljam jer ni ih trebala imat😂😅 zna me primit navecer i ujutro kao da cu povracat, a nista.
Pozdrav svima.Cestitam svima na pregledima i na srcekima koja kucaju i koja Ce kucati ♥️
Drugi put sam trudna .. i mogu reci da ovo sta imam od simptoma nisam imala apsolutno nista u prvoj trudnoći .Da sam ovakve simptome imala u prvoj trudnoći tesko da bi se odlucila na drugu 😆
Umor,muka,povracanjem,glavobolja…svaki dan prezivljavam a odmora bas i nemogu imati uz dijete od 20mjeseci 🤷♀️🙈tako da jedva cekam da ovaj period prođe pa da dodju druge boljke 🤣sve se da izdrzati i zaboravi u trenutku kad dobijes u narucje nesto najljepše na svijetu ♥️
Dobrodosla, imam i ja toddlera od 12 mjeseci tako da ce biti jako veselo😜
Oda!
Malo me i strah kad mi pocne rast trbuh kak cu to sve uspjet ...sa nosenjem i sve... Sad mu vec pokusavam objasniti da mama nesmije bas tesko dizati al bas je u fazi di samo mene zeli da ga nosim 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji