Ja sam koristila chicco dugo bas zato jer sam se bojala infekcije, opet je to pamuk, a oni obicni imaju taj ajmo rec plasticni dio i manje lufta nekako, ja sam se znala i zracit jednom dvaput dnevno da bi legla bez icega, ali to sad sigurno nece biti moguce. Nisam dugo bas obilno krvarila, ali sigurno jesam bar 3 tjedna.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja nisam jos kupila robicu za malu, a dugi bodi i duge hlacice, prozracno nesto, ja cu u haljini nekoj i slapama.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Meli super da nije ništa bilo! A valjda će objaviti, ali mi se čini da će biti obavezno. Baš sam na puno strana čula da će tražiti. Meni je na kraju drago da smo bili na tom tečaju. Bilo je baš zanimljivo, pogotovo onaj zadnji dio baby handling gdje smo i mi vježbali na lutkama.
.
Ja sam uzela Vir uloške 2x i to.to mrežaste g. isto 2x paketa pa ću vidjeti koliko ću spakirati od toga. Planiram to za vikend sredit pa nek stoji. Moram po još par sitnica koje sam zaboravila kupiti.
Za malog za izlazak još nismo ništa kupili, ovih dana ćemo i to nabaviti pa da se opere i stoji da bude sve spremno zajedno sa torbom.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Ja sam isto sutra na pregledu pa sam zbog toga spremila kofer do kraja i ruksak za rađaonu. Nek stoji u autu ostatak vremena. Stavila sam pola paketa Jessa uložaka (Jessa ima navodno dobar sastav za obične uloške pa valjda tako vrijedi i za ove velike) i jedan paket TO TO mrežastih gaćica. Uglavnom svašta sam natrpala u mali kofer i još je polu prazan 😀 sad se brinem da mi nešto fali, ali baš sam provjerila popis i to je to... Robu za izlaz meni i bebi će donest muž, ali komotno bi mi stala u kofer. Možda na kraju i to potrpam...
Cure jel mi baš treba grudnjak za dojenje? Nisam si ih kupovala, mislila sam sportske ponest sa sobom.... I imam samo jednu spavaćicu koja je za dojenje. Jednu nosim za rađaonu i još jednu običnu za rezervu. Trebam li ipak ići po još ovih s dugmićima?
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Ja sam imala 3 spavacice, jedna za radaonu, dvije za sobu, u toj iz radaone sam bila prvi dan dok me sestre nisu digle za kupanje (rusila sam se jer sam iskrvarila, a jedva sam cekala istusirat se iza poroda), tako da sam u biti imala po jednu za svaki dan. Al mogla sam komotno i dvije imat, iako bolje za svaki slucaj ako se druga uprlja ako se gacice pomaknu. Ja sam imala grudnjak za dojenje i nosila ga, nekako sam se osjecala sigurnije s njim, al nisam tad imala jos navalu mlijeka, tehnicki mi mozda ne bi ni trebao, stavljala sam jastucice u njega. I meni je spavacica bila na gumbice, meni je bilo bas prakticno.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Bas se spremam i ja ovih dana potrpati sve u kofer i rukaak pa nek ceka 😅
Imam jedan paket chicco ulozaka, ali cu ga sa strane nositi jer su ogromni, a uzet cu jos paket normalnih nocnih i paket mrezastih gaca, ostalo sve je doma pa se lako donese.
Za izlazak malac ima dvije kombinacije (ovisno o vremenu), a i ja 😁 Obje su haljine iz Zare siri modeli koje nosim i inace, a uzet cu i jedne bicke za svaki slucaj ga ispod da mi drze “pelene” 😆
Sto se tice spavacica imam dvije za dojenje iz Sinsaya koje su kao haljinica (i cak do koljena!), a uzet cu i kratke hlacice i potkosulju za dojenje.
Ugl dio stvari mislim doma pripremiti pa nek stoji i prema potrebi muz donese 😄
*
Btw ako jos nesto nekomw fali u Bipi je 25% ovaj vikend na baby stvari (sve marke kolko kuzim)
*
Curke iz Zg, planirala li koja u Petrovu?
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Da sad sam se sjetila da sam nosila potkosulju za dojenje,/ a ne grudnjak, sad cu grudnjak jer je ljeto. U ruksak sam nosila vrecicu sa spavacicom i japankama za radaonu, u nju sam potrpala robu u kojoj sam dosla i dala muzu s jaknom i cipelama da odnese u auto. Jos sam nosila vodu za nas oboje, kekse, novcanik, nalaze, mobitel i punjac. 4 chicco uloska i jedne mrezaste gacice. Ugl najosnovnije za radaonu. Neki nose rucnik, ja nisam.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ja nisam imala klistir, kad sam trebala su mi samo rekli da odem na wc i vratim se, nisam se trebala tusirati nakon, tamo je sve bilo opremljeno od sapuna nadalje, a wc papir i vlazni wc papir sam imala u kuferu za sobu.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Bambi ja sam u Petrovoj cijelo vrijeme pa ću tamo i roditi... Ne vesele me uvjeti trenutno, ali vidim da ju svi izbjegavaju u zadnje vrijeme pa možda neće bit previše žena u isto vrijeme na porodu 😂
.
U ruksaku imam: spavaćicu za porod, spavaćicu za presvuć se iza poroda, dva velika uloška i jedne mrežaste gaćice. Punjac, labelo, bočicu za vodu, mali ručnik, plastične papuče (u kojima ću i pod tuš, da ne nosim papuče + japanke), pamučni topić, nešto hrane i sprej za postnatal - za ublažavanje bolova 😁 zvuči puno, al zapravo je bez frke stalo u ruksak srednje veličine...
Kofer: jos gaćica i uložaka, dva mala ručnika, kućni ogrtač, 1 spavaćica, vanjski punjač, čepići za uši, slušalice za mobitel, maska za spavanje, četka za kosu, gumice, sve za higijenu i kremice za mene, kućni ogrtač, pelene bebi 8 kom, 2 tetrice, podloga nepropusna za presvlačenje, peri bočica, krema za guzu, 1 sportski grudnjak. I to je to. Pola kofera prazno 😅 mislim da ću staviti veliki ručnik za kupanje da malo popunim....
Možda i ponesem e book reader, ali pitam se koliko će mi se dst čitati.... 😂
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji