Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    31. Svibanj 2023. 23:06

Pahuljka nista se ne zali.. 8 ujutro, ha. 
    Moja balerinica ima ritual od 05.30 jedno pola sata. Nekako sam skontala da joj puna besika smeta🤷‍♀️
    Pa se jos malo migolji i onda ide th eutirox i utrogestan pa je to malo uljulja pa uspijem prebaciti do 8. 
    Super su savjeti za uloške i gaćice.  I ja sam gledala ove Tena sto predlaže Sayuri M,L,XL vidjela veličine. Mislim da ce M biti ok.  I u skolici za trudnice su preporucivali Tosama - to su Vir ulošci . Ima jedna trudnica koja ide na vjezbe disanja i poradjaće se na SvDuh pa je ova sto vodi skolicu rekla sve najbolje o toj bolnici pa eto da neku od vas obradujem ako ce tamo. 
     Ja trenutno vracam stranice da vidim robicu i brojeve koje ste preporucivali.  Usla neki dan u HM i prislonim uz stomak i gledam sve mi deluje veliko. 62 broj gledala. Bice ona sitnija takva je procena ali opet sve to uzimam sa rezervom.  
    Od opreme jedino stigla kolica Cybex 3u 1 je to je to.
    Jos nisam nista kupila gegice,  i to cekam ako Bog da 32 sedmicu pa cu onda. Nema sujeverja samo strah. 
    Krevetac narucen i u radnji je nismo jos preuzeli i to ćemo kroz par sedmica. 
    Gledala neki kompletic za izlazak 145KM ...u evrima to je pola od iznosa. Kazem ja muzu umotacu je u pelenu i samo da dodjemo kuci🤣🤣🤣

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

bambi27zg
    01. Lipanj 2023. 00:03

Vesca kod koga si? Meni pase da je poluprazna, em brze rjesim, em manje nervoznih ljudi, em je sve na CEFu koji znam 😄 Mozda ubodem i solo radaonu 😁 
    Tnx na ovom popisu sto je gdje! 
    Takica vecina je uzimala 56 zabpocetak i nesto sitno 50, ja osobno samo 56 jer je malac stalno veci, a i vodim se onom: bolje da je vece, sacekat ce ga 😅 

Mi smo sinoc kolica slagali, jos samo da izucimo jaje i bazu 😅 
    Meni je ostalo sloziti robu 62&68 u organizatore (moj OCD) da nije samo bacena u ladicu sad kad jos imam vremena i dovrsiti jos disertaciju koliko stignem 😂 i ugovoriti farbanje u lipnju nekad 💇🏽‍♀️

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Meli18
    01. Lipanj 2023. 06:12

Hej cure, od ponedjeljka u Lidlu 😊
    https://ibb.co/4pyMhJQ
    https://ibb.co/smsnRYL

bambi27zg
    01. Lipanj 2023. 07:29

Meli18

Hej cure, od ponedjeljka u Lidlu 😊
    https://ibb.co/4pyMhJQ
    https://ibb.co/smsnRYL

E ove kratke hlacice (sive i plave) imam iz Kauflanda i super su mi za po doma i po kvartu 😁 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Vesca
    01. Lipanj 2023. 08:54

bambi27zg

Vesca kod koga si? Meni pase da je poluprazna, em brze rjesim, em manje nervoznih ljudi, em je sve na CEFu koji znam 😄 Mozda ubodem i solo radaonu 😁
    Tnx na ovom popisu sto je gdje!
    Takica vecina je uzimala 56 zabpocetak i nesto sitno 50, ja osobno samo 56 jer je malac stalno veci, a i vodim se onom: bolje da je vece, sacekat ce ga 😅
    *
    Mi smo sinoc kolica slagali, jos samo da izucimo jaje i bazu 😅
    Meni je ostalo sloziti robu 62&68 u organizatore (moj OCD) da nije samo bacena u ladicu sad kad jos imam vremena i dovrsiti jos disertaciju koliko stignem 😂 i ugovoriti farbanje u lipnju nekad 💇🏽‍♀️

Ja sam na humanoj kod dr. Jurković. Divna žena, osjećam se super kod nje. Ima i novi uzv pa uvijek gledamo bebu da uhvatimo za uspomenu. Imam super slikica s UZVa ☺️ kod koga si ti?
    Još nisam išla u trudničku ambulantu, baš me zanima hoće li me danas poslati da krenem tamo. Al čula sam da joj je dolazila i cura s 38tt pa vjerujem da ostajem kod nje dobro kraja.
    Ništa za popis, valjda sam se dobro organizirala. Moram samo još hrane malo ubaciti. Strah me da dođem po noći pa da budem gladna na porodu 😂😂

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    01. Lipanj 2023. 08:58

Thinkpurple meni zvoni kao da može nagib biti i nešto veći od 45°. Imas fejs? Tamo ima grupa gdje možeš tražiti savjet oko postavljanja i nagiba. Joooj evo ne mogu se sjetiti kako se zove, ali ako ju upecam kroz dan napišem... 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Lemon
    01. Lipanj 2023. 09:09

Vesca

Thinkpurple meni zvoni kao da može nagib biti i nešto veći od 45°. Imas fejs? Tamo ima grupa gdje možeš tražiti savjet oko postavljanja i nagiba. Joooj evo ne mogu se sjetiti kako se zove, ali ako ju upecam kroz dan napišem…

Možda misliš na grupu Rodini savjeti o autosjedalicama? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    01. Lipanj 2023. 09:11

Ja imam radove u kući i ne znam gdje mi je glava a trebam mirovati. Nisam danima stigla do foruma. 
    Tvrd trbuh- isto i meni bude kako se dan odmiče i ne mogu pogotovo ništa od podne na dalje. Po noći rasteže i pleše, ali neka je, mirnija sam tako. 
    Kile - isto sam zabrinuta, već više od mjesec dana stojim na +9. Ništa ne idem gore, ili ode pola kg gore pa dolje. Nadam se da ona dobiva inače isto ću morati jesti u silu jer nemam neki apetit. 
    ..
    Kako ide sa pregledima u sobama nakon poroda? Gledaju u viziti ili ne? Ne smeta ako smo kasnije u tajicama? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• cordis00
    01. Lipanj 2023. 09:18

Thinkpurple bas sam i ja gledala taj tvoj kompletic u ducanu, ne znam bi li rozi ili bijeli, ljepsi mi je bijeli. Narucit cu ga online kad budem i ostale stvari sta mi fale, ne znam koliko uopce imam tog iskoristivog, nisam ih jos pregledala/sortirala. Sta ces na nogice? Ja sam si zamislila neke lagane carapice kao cisti pamuk siroke koje ne stezu, a ne znam gdje to uzeti, sve su klasicne sa elastinom.
    ——
    Jeste mislile hlacice koje imaju stopalice ili oblacit carapice? Meni se te sa stopalicama nikako ne svidaju, stalno me strah da ce bebu to zatezati il joj biti vruce.
    ——
    Mislim da sam vec pisala, moja prva je stalno bila procijenjena kao manja, rodila se na kraju 3640 g i 52 cm, ja sam imala 56 h&m otpocetka, je da je bilo malo vece, al brzo je rasla. Ja sam na pocetku priredila 56,62 i 68 sve oprala i slozila i to sam imala ravno za prvih 6 mj.
    Imala sam i neke c&a stvari, vise pidamice i robicu za van, ali su nesto manji i uzi modeli.
    ——-
    Moja prva je rodena pred zimu, meni je ona zimska beba, imala sam za nju male vrece, mede, skafandere, doslovno mi nista sad nece bit iskoristivo za drugo, totalno smo falili sezonu😅. Jos mi je najsmjesnije sta smo prvoj kupili dosta zelenih, bez, neutralnih il plavih stvari ako druga beba bude decko, na kraju je curica i druga sezona🤣. Ajde pidame i bodiji, hlacice su ok, al kasnije robica i jaknice i to, nista nece pasati. A vreca za spavanje imamo hrpu, po 2 il 3 komada smo za sezonu uzimali. Imam dojam da ce treca beba ako ikad dode na red tj ako se ikad oporavimo od njih dvi na kraju najbolje proc sa svim novim🤣.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    01. Lipanj 2023. 09:21

Za autosjedalicu sam zaboravila iskomentirat da treba bit 45, nije dobro 60. Pitaj u toj grupi rodinoj na fejsu; napises marku auta i autosjedalice.
    Lemon ja ti mogu jedino rec za Vinogradsku da ne gledaju nista u viziti.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.