Helllouuu cureeee….
Danaaas nam je divaaan daan,stigao je moj little man🩵
Rodila za 15min,prvorotka sam🙈
Ne boli me nista,popucala sam malo,beba je supeeer…mazimo se🩵👼
I zeelim kucii🥰
ČESTITKE 💙👶💪
Moj novi profil jer me ne mazi pamćenje u trudnoći i ne znam niti jednu lozinku, čak i pin kartica miješam svoj i od muža 😂
ET 09/2022🍀💪🤰
Harmony uredan, dolazi 💙👶
Očekivani termin poroda 7.6.2023. 🍀
T- rođen 08.06.2023. LJUBAV NAJVEĆA 💙
Zene imam pitanje… dal se koja susrela sa bolovima u stidnoj kosti znaci ja imam pritisak i laganu bol kao u mjehuru ali kad pritisnem stidnu kost isto osjecam.. smeta mi dok sjedim normalno sa skupljenim nogama a dok sam naslonjena mi je oke i sad me to brine pregled mi je tek u cetvrtak beba je dosta aktivna cak nekad imam osjecaj da mi je jakoo nisko i da on stvara taj pritisak🥴
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Zene imam pitanje… dal se koja susrela sa bolovima u stidnoj kosti znaci ja imam pritisak i laganu bol kao u mjehuru ali kad pritisnem stidnu kost isto osjecam.. smeta mi dok sjedim normalno sa skupljenim nogama a dok sam naslonjena mi je oke i sad me to brine pregled mi je tek u cetvrtak beba je dosta aktivna cak nekad imam osjecaj da mi je jakoo nisko i da on stvara taj pritisak🥴
Bolna simfiza je to i normalno je, tijelo otpusta hormon kojem je zadaca relaksirati te donje kosti i omoguciti im sirenje tijekom poroda, skeoz normalno, malo manje ugodno 😅 Probaj sto manje siriti noge (tip izlazenje iz auta, ustajanje iz kreveta i sl.) 😉
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
mateja111 mene simfiza i zdjelica bole vec tjednima, sve klacka, svaku noc izazov promijenit bok😁.
Vadila sam krv, od pocetka trudnoce do sada mi je zeljezo palo s 22 na 8. Feritin nisam vadila, al pretpostavljam da je isto snizen (kraj prosle trudnoce je bio ispod 5). Sve je to normalno, osim sta sam prvi porod puno krvi izgubila, rusila se, na kraju primila transfuziju. I cula sam da se za drugi porod jos vise krvari, imate li preporuku za preparat zeljeza koji stvarno djeluje, a ne sjeda lose na zeludac i probavu? Koliko god da kosta, nije nista problem, pila sam proslu trudnocu pred kraj i iza poroda kendural C, al tako me ubijao, bolovi do suza, morala sam lezat satima iza, naravno odustala sam nakon par dana.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Bolna simfiza je to i normalno je, tijelo otpusta hormon kojem je zadaca relaksirati te donje kosti i omoguciti im sirenje tijekom poroda, skeoz normalno, malo manje ugodno 😅 Probaj sto manje siriti noge (tip izlazenje iz auta, ustajanje iz kreveta i sl.) 😉
Hvala na odgovoru sad sam punoo mirnija… bila sam bas u panici posto je prva trudnoca 🫶🏻
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
mateja111 mene simfiza i zdjelica bole vec tjednima, sve klacka, svaku noc izazov promijenit bok😁.
Vadila sam krv, od pocetka trudnoce do sada mi je zeljezo palo s 22 na 8. Feritin nisam vadila, al pretpostavljam da je isto snizen (kraj prosle trudnoce je bio ispod 5). Sve je to normalno, osim sta sam prvi porod puno krvi izgubila, rusila se, na kraju primila transfuziju. I cula sam da se za drugi porod jos vise krvari, imate li preporuku za preparat zeljeza koji stvarno djeluje, a ne sjeda lose na zeludac i probavu? Koliko god da kosta, nije nista problem, pila sam proslu trudnocu pred kraj i iza poroda kendural C, al tako me ubijao, bolovi do suza, morala sam lezat satima iza, naravno odustala sam nakon par dana.
Meni je zeljezo prije mjeswc dana palo ispod 5 , dobila sam heferol i plivit C u slucaju da mi lose sjeda na zeludac onda kendural C ali oke mi je kombinacija heferol i plivit C.. sad ne znam kakvo mi je zeljezo..
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Ally tako si me nasmijala svojom pričom 🤣 slušajte sebe, Kastiel mi super zvuči i baš vas briga za ostale.
Meni je prva curica Rafaela, sad za ovu sam htjela da bude Gloria, Nera ili Lena, međutim, ni mužu ni starijoj maloj se ni jedno ne sviđa. A ona mi dođe svaki dan s nekom drugom idejom. Prva je htjela da se seka zove Helena (jer joj je bila lijepa ona iz Plesa sa zvijezdama), onda je izmislila Melita Medena (ne znam otkud joj to), a neki dan me teta u vrtiću pitala da je čula od Rafaele da će se seka zvati Kolinda!!! 🙈🤣 I sad je za to zapela i zapela i svima govori da je Kolinda 😂😂😂😂
Na kraju krajeva, meni uopće nije ni bitno kak se zove, dat ćemo joj (valjda) ime kad se rodi, sad mi je samo važno da to sve dobro prođe i da smo žive i zdrave
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Nefertiti haha bas je smijesna mala😂. Nista, beba Kolinda😁. Mi se isto jos nismo odlucili, ma bas tako, samo da dobro sve prode i svakako ima onaj rok kad se dode kuci za napravit prijavu. Mozda kad bas vidimo bebu odlucimo.
Ja isto nemam nista protiv starinskih, modernih, drugacijih imena, kako roditelji odluce, uopce mi je glupo kad se ljudi izruguju. Nasima se ne svida ni jedno ni drugo ime koje imam zasad u planu, ma eto najbolje da babe daju ime pa ce valjda bit zadovoljne🤣.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Aloo curke,prvo čestitam na bebačima i urednim pregledima i trudnoćama. Mi smo dobili jednog anđela prije dva tjedna a sada dr izvlače svaki dan koji mogu da druga dva izdrže u meni. Bebe su 820 i 740 grama,protoci ok i na zadak a mama je na konjskim antibioticima i u krevetu. Sad sam si već neke stvari posložila u glavi ali da je lako nije,pogotovo što za one koji leže nema posjete.
Prvi cilj je bio 26 tjedan,drugi je 28,treći 30 a konačni 32.
Uglavnom sve se prati i ne mogu reći ništa protiv dr,čuvaju nas ko oči u glavi i idemo dan po dan.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Aloo curke,prvo čestitam na bebačima i urednim pregledima i trudnoćama. Mi smo dobili jednog anđela prije dva tjedna a sada dr izvlače svaki dan koji mogu da druga dva izdrže u meni. Bebe su 820 i 740 grama,protoci ok i na zadak a mama je na konjskim antibioticima i u krevetu. Sad sam si već neke stvari posložila u glavi ali da je lako nije,pogotovo što za one koji leže nema posjete.
Prvi cilj je bio 26 tjedan,drugi je 28,treći 30 a konačni 32.
Uglavnom sve se prati i ne mogu reći ništa protiv dr,čuvaju nas ko oči u glavi i idemo dan po dan.
🫶🏼 drzi se, mislimo na tebe i bebe 🍼 🙏🏼
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji