Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvit
    30. Svibanj 2023. 20:29

Lightblue drago mi je da si se javila..zao mi je cuti da imate jednog andjeleka, al drzimo palceve za druga dva 🤞🤞🤞
    Ja sam od jucer na odjelu, ako slucajno zelis dodjem te skicnuti i pozdraviti, samo reci u kojoj si sobi 💓
    Ako ti je pretesko, i ne zelis, nema uopce beda 😘 drzi se 💓

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Takica
    30. Svibanj 2023. 21:19

Pozdrav zenice🥰🥰🥰🥰🥰
    Kod mene malo bilo turbulentno ali sve se sredilo. 
    Podove vode bilo bas granicno a sad je AFI oko 12, pa su zadovoljni.  Na fetalnoj eho vidjen hiperehogeni fokus na srcu bebe u 23 nedelji a evo vec skoro da i blijedi i da se gubi. Rekose nije za brigu jer je genetika uredna. (Qualified 360) 
    Sve vas puno pozdravljam odoh pokušati nadoknadi propušteno. 
    Upratih samo da je moja terminusa Cordiso pitala za preparat zeljeza- sve preporuke za Ferosanol duodenal. Jedini koji meni radi posao.  Samo iz Njemačke se naručuje. Vidi mozda ima gdje online. 
    💗💗💗💗💗💗

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Butterfly00
    30. Svibanj 2023. 23:20

Light Blue puno ti hrabrosti i snage želim da uspijete izdržati do finalnog cilja ❤️❤️ jako mi je žao zbog trenutne situacije. Mislim na tebe ❤️
    Thinkpurple nadam se I ja da je to normalno, i sama imam tu tvrdoću stomaka. 🤷‍♀️

Za željezo, ja pijem Floradix sirup,jer ne mogu tablete. Probala sam 2 vrste, i želudac me jako baš boli. Nadam se da je ovo dovoljno.😏

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Meli18
    31. Svibanj 2023. 06:17

Lightblue drago mi je da si se uspijela javiti.. Drzi se ❤️ drzim 🤞🏻 da prode sve kako treba
    Sve mi mislimo na tebe 😊

Mia2023
    31. Svibanj 2023. 06:40

Meli jesi ti bila na pregledu radi onog rozkastog?
    Thinkpurple kako su tebi kontrakcije? Jel se mala šta smirila?
    Cvit kako je tebi u bolnici? Koji vam je sada plan?
    Lightblue drago mi je da si se javila, često sam razmišljala o tebi. Jako mi je žao radi anđelića, ali se isto tako nadam i vjerujem da su ovo dvoje borci i da ćete ipak izdržati što duže. Dio ste već prošli, puno hrabrosti za dalje želim. 🤗 Stvarno mi je bezveze što ne možeš imati posjete, vjerujem da bi ti to olakšalo. ♥️
    .
    Mi se vratili s puta, umorili se i odmorili u isto vrijeme, ali bilo nam je jako lijepo. Predivno vrijeme, šetali, odmarali, jeli svašta fino. Baš nam je to trebalo. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Cvit
    31. Svibanj 2023. 06:52

Thinkpurple, Mia mi smo jos u komadu, zatvorena za sada..UZV s procjenom tezine ocekujem ovih dana, nisu mi radili kod prijema.
    Moja dr koja me vodi je na GO i vraca se iduci tjedan, plan je nekakav da bi carski bio 34 - 35tt..ovisno kako ce biti do tada. 
    Cure su jako aktivne, i vec mi rijetko dozvole da nes odspavam, stalno su neke akrobacije pa sam umorna ko nista, i imam cesto te neke kratkotrajne kontrakcije..
    Veselim se sta smo sutra 32tt, neki moj mentalni cilj je bio uci u lipanj, pa sad..
    Jedva cekam da mi netko da nekakav datum da mogu odbrojavati do kraja, vec mi je bas tesko..

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Meli18
    31. Svibanj 2023. 06:55

Mia jesam, sve je uredno, nema krvarenje, cerviks i dalje 42mm. Kaze dr da je moguce zbog vanjskih hemeroida iako me nista ne pece i ne svrbi..
    Bitno da je beba aktivna i da je sve ostalo uredno 😊 a za hemeroide se nadam da ce se sami povuc nakon poroda (mos mislit 😂)
    .
    Bas me zanima da li ce OB Pula napisati neku obavijest da li ce biti potreban tecaj od sutra 1.6.ili ne 🙄

Takica
    31. Svibanj 2023. 10:14

Jutro cure
    Bome sam imala lijepo za citati sinoc i jutros😁, sad koliko sam zapamtila to je upitno. 
    Curama koje miruju zelim tonu strpljenja i saljem 🤗🤗🤗 da sto brze prodaju dani i da dostignu ciljne nedelje trudnoće.  
    Sayuri kako pritisak, mirujes li? 
    Lighblue nadamo se da je je najgore prošlo.. jako si hrabra i zelim ti da dostignes onaj treći cilj! 
    Pahuljka kako nam je drugarica, nije nam dugo pisala dogodovstine?
    Thinkpurple citala sam tvoje probleme kroz trudnoću i mogu samo reci svaka cast. Pa nije bilo sednice da te nesto nije .. kako kažu nase babe nasjeklo. Mislim da si u pravu da curetak sad osjeti promjenu i da zato tako reaguje. Evo u mojoj blizini razlika izmedju djecaka i curice od brata je 1.5godina i mi smo imali zadatak kad god dolazimo prvo njega da pozdravimo i poljubimo. Tako smo smanjili ispade. Sad kad su veći i dalje ima ljubomore ali je lakse. 
    Ally kakvo je stanje kod tebe? 
    Neke cure su vec u divnim nedeljama , meni su to sve preko 35😀 i svaki dan sad očekujem prelijepe vijesti. Cvit bravo za nase trojke ,bravo za mamu lavicu, divne ste nedelje dočekali jos malo i 3 srca su ti na grudima💞💞💞
    Da nekog ne preskočim, biću sad redovnija pa saljem svim ostalim🤗🤗🤗

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

mom.I
    31. Svibanj 2023. 10:14

Lightblue jako mi je žao zbog anđela i od ❤️ želim da vas troje izdržite do finalnog cilja. Drži se i samo hrabro 🍀🤞🏼

L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
    V 💙 2023. | we made a wish and you came true |

Vanilla Diva
    31. Svibanj 2023. 11:13

Nema me dva dana i bome imam sto citati!
    Lightblue zao mi je zbog svega, drzi se! Sigurna sam da ce sada sve biti bolje.. kako Sayuri kaze koliko god grozno zvucalo, ipak je tijelu lakse s dvije nego tri bebe. Saljem vam energije ❤ 
    Svaka cast svima vama, Afrodita, Cvit koje nosite blizance/trojke.. meni je tesko s jednom bebom, jos nisam ni u nekom previsokom tjednu!
    .
    Mi u pon bili na svadbi kod meni bliske prijateljice, jucer cijeli dan prelezala u krevetu s nekom neopisivom mucninom. Mozda bi bilo lakse da sam povracala, al ja se toga tako bojim i sve cu napraviti samo da ne povracam. Plus glavobolja i nrki pritisak u plucima, mislim da sam pobrala virozu jer mi ni danas nije puno bolje. A i onaj Ferrum za zeljezo mi je preetsko sjeo na probavu. Imam i IBS i samo sam dva ili tri dana uzela taj lijek i ono, kaos, bolovi u zelucu, u crijevima, proljev, mucnina. Tak da sam trazila dr nesto drugo. Pa sam mislila da mi je od toga plus umor od tih svatova. Nismo bili predugo, niti sam nesto puno plesala i divljala, skroz malo ali me ubilo, u noci imala grceve u trbuhu i listu. Ugl jucer cijeli dan nista nisam mogla jesti, izgubila 1 kg odmah.. uzas. I cijelu me noc nekako BH kontrakcije smetale, kad god bi se okrenula. Beba je aktivna normalno kao inace, malo se rita, malo prevrce, malo spava pa opet.. to mi je najvaznije naravno da njoj nije nista. 6.6. imam pregled privatno, veselim se vidjeti jel sve ok. 
    .
    Thinkpurple, i mene zateze trbuh kako dan odmice. Uvijek mi je nekako tvrđi popodne i navecer nego ujutro, a ja sam jos daleko od tvojih tjedana tako da stvarno razumijem. Bas je sve nekako sve teze kak ide trudnoca dalje. Kako je starija kcer? Jesu se malo smirili tantrumi? 
    .
    Drzite se cure sve!🤞🏻

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.