Aloo curke,prvo čestitam na bebačima i urednim pregledima i trudnoćama. Mi smo dobili jednog anđela prije dva tjedna a sada dr izvlače svaki dan koji mogu da druga dva izdrže u meni. Bebe su 820 i 740 grama,protoci ok i na zadak a mama je na konjskim antibioticima i u krevetu. Sad sam si već neke stvari posložila u glavi ali da je lako nije,pogotovo što za one koji leže nema posjete.
Prvi cilj je bio 26 tjedan,drugi je 28,treći 30 a konačni 32.
Uglavnom sve se prati i ne mogu reći ništa protiv dr,čuvaju nas ko oči u glavi i idemo dan po dan.
Vjerujem da je tesko, ali drzi se! Drzimo fige i mislimo na tebe ❤️ Sigurno ces doci do ciljeva 🙏🏻
Lightblue jako mi je zao zbog malog andela, nadam se da cete vas troje izgurati cim duze. Mogu samo zamislit kroz sta prolazis i jos sama na odjelu cijelo vrijeme, jos mjesec dana se drzite ❤️.
Thinkpurple meni je tako svaki dan, jednostavno je tako od sve hrane i svega, pomogne mi malo espumisan. A ti si jos 4 tjedna ispred mene. Meni je koma tih zadnjih mjesec dana trudnoce, bas kao balon koji ceka da pukne.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Lightblue vjeruj da mislim na tebe svaki dan, jako mi je zao zbog jedne bebice, drzi se zbog druge dvije a vjerujem da cete sada izgurati, koliko god ruzno zvucalo, sigurno je sada lakse cijelom organizmu dvije nego tri nositi pa vjerujem da sada nece biti problema vise… ako ti nije tesko da podijelis sa nama, kako se desilo, znam da si bila otvorena i da je curila voda….
Thinkpurple to sa stomakom ti se desava zbog ligamenata, sad je to vec fina tezina, pa kad stojis ili hodas ligamenti oko materice se zatezu i postanu tvrdji, kad si opustena lezis, opusteni su i oni, plus beba se drugacije namjesti kad lezis i sjedis a drugacije kad si uspravno, pa tu ima malo tvrdoce i od bebe, moja recimo naguzi guzu u jednu stranu i tu je tvrdo a s druge meko suplje samo voda… sve je to ok ne brini..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Mi smo na moru pa najčešće ne stignem niti pročitati ali evo danas ulovila vremena...
Lightblue, laknulo mi je da si se javila, bojala sam se da je ishod bio potpuno loš. Ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško ali budi jaka, nadam se da će dvije sreće što dulje izdržati. Drago mi je da imaš povjerenja u doktore, to je jako bitno.
Netko je pitao za željezo, ja pijem globifer forte, to je nešto novo i još bolje od kendurala C koji sam prije pila, apsolutno ništa mi ne smeta a ni njemu za razgradnju ne smeta hrana koju konzumiraš ili kad ga piješ.
Ja more začuđujuće dobro izdržavam, osnovni problem mi je to da kad stojim ravno nemam zraka, onda kad god stojim i nešto čekam oslonim se ako imam na što i stojim zgrbljena 🤣 izgledam kao invalid ali jednostavno stojeći ravno nemam zraka, ne znam zašto 🤣
Lightblue- hvala bogu da si se javila! Jako mi je drago da su 2 mališana još tu i da se borite. Zao mi je zbog svega što si prošla, a to odbrojavanje dana/tjedana je najgore. Prije mi se činilo da vrijeme leti, a sad kao da svaki tjedan traje mjesec dana. Nadam se da ce sve biti dobro, da ćete dočekati te tjedne i da će bebači biti zdravi. Probaj u svakom danu iznova nalaziti neku pozitivu i izdržati što dulje ❤️. Mislimo na tebe.
Nefertiti- Kolinda, znaci vrh 🤣🤣. Tko zna, ako je tako nazovete možda je čeka perspektivna budućnost.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Lightblue drago mi je da si se javila i da si u glavi poslozila stvari, iako je takav ishod. No druga dva pilica ce ti dati novu snagu i najvecu ljubav ❤️
Thinkpurple ja sam bas danas pitala na pregledu jer mi se isto desava i kao sto kaze Sayuri to je od istezanja i stezanja ligamenata. Preko noci su opusteni i bez vecih pokreta, ali preko dana je vec druga prica sto zbog tezine bebe, sto zbog rastezanja. Sve je to okej bez briganja 😊
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Lightblue iskreno mi je žao!
Nadam se da će sve biti uredu do kraja ipak. Mislimo na tebe i bebe i držimo 🤞🤞🤞🤞.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Meni se stvarno pogorsa od vode i hrane, nadutosti, najbolja sam si ujutro nataste 🤣. Meni se nekad cini da vrijeme leti, a nekad mi je prepresporo. Vec sam dogurala do 30.tj, u cetvrtak pregled nakon mjesec dana, a opet ko ce jos 10 tjedana izgurati. I dani su mi dugi nekako, jos smo sad prehladeni, jedva cekam neke bolje dane.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Lightblue stvarno mi je zao, drzi se i da cim dalje dogurate u tjednima.
Lightblue, ne znam što bih ti rekla. Mislim da se tu ni ne može ništa pametno i utješno reći, osim da ti želim hrabrosti i snage za dalje. Zato i kažem, sve ove naše sitne boljke, ime bebe i slično, sve je nevažno, samo da sve izguramo još to malo ili malo više kako je kojoj ostalo do kraja i da sve budemo žive i zdrave
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji