Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    01. Lipanj 2023. 13:12

https://ibb.co/G76hSmZ
    https://ibb.co/PmwHgNf
    https://ibb.co/DMMMppn

MareiKate
    01. Lipanj 2023. 13:15

Slikice, nije buša nego 2-3 lista iz knjige koju trenutno čitam, možda pomogne mamama koje čekaju drugo ili treće dijete... Meni se čini vrlo dobra, samo ne znam koliko ću se sjetiti svega iz knjige primijeniti.
    Knjiga se zove: željeli biste da su ovu knjigu pročitali vaši roditelji (Philippa Perry)

Lemon
    01. Lipanj 2023. 13:39

Ja se uspijem još nekako obrijati uz pomoć ogledala, ali nokte nema šanse da vidim odrezati. Čekam muza da to obavi. A nisam se mogla zamisliti bez laka ali morat ću, on to neće a ja ne mogu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Cvit
    01. Lipanj 2023. 14:17

Ušli smo u lipaaanjjjj 🥳🥳 
    Docekala sam svoj mentalni cilj, 32tt 😄 cure su me ovu noc tako lijepo pustile spavati, nisu se prevec bunile..
    .
    Buša od prije tjedan dana
    https://ibb.co/MRnvYvS

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

bambi27zg
    01. Lipanj 2023. 14:44

Cvit 🎉🎉🎉 wooohooo! Joj svaka ti cast za nosenje trbuscica, meni se s mojim “kapitalcem” od 2500 cini kao puno 🙈 
    Vesca super za dobar pregled! Komad i pol 😜 
    Thinkpurple idem na depilaciju u salon i sa svibnjom sam otisla i na pedikuru, s time da kako na depilacije jdem redovito to se prilicno i prorijedilo sve (jos se kozmeticarka zezala kao da smo za carski vec rascicstile), a za pedikuru jos bih i mogla sama nekako odrezati, ali sam skuzila da nije nesto i krene urastat pa nek srede, jos cu svakako krajem lipnja na pedikuru i nek stavi neki nude obican lak koji se lako skine ako je frka (i sad imam obican, ali tamni) 💅🏼 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

bambi27zg
    01. Lipanj 2023. 14:49

Evo i nas 🤰🏽👶🏻🩵
    https://ibb.co/2nnT8gq

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Sheena
    01. Lipanj 2023. 15:19

Pozdrav svima, vjerojatno sam zadnja trudnica koja se prijavljuje u grupu🙈
    Stalno se planiram prijaviti, ali eto uvijek nešto, do nedavno sam i radila pa klinac bolestan pa nadrkan jer eto ima 3 godine i obožava moje hormone do krajnjih granica rastegnuti😅
    Evo, da se ukratko predstavim. Imam 38 godina, ovo mi je 3. trudnoća. Nakon godinu neuspjelih pokušaja da spontano ostanemo trudni, kreće IVF borba. 5 godina smo čekali (već i odustali 100 puta u međuvremenu) i dočekali našeg sadašnjeg najdražeg vragolana od 3 godine. Ostala nam 2 smrzlića i taman smo prošlu jesen htjeli ići na transfer i ostali preko ljeta prirodno trudni. Šok i nevjerica naravno nakon 8 godina nezaštićenih odnosa😅
     Nažalost, u 7.tt staje razvoj ploda i dobivam tablete za pobačaj, nakon toga rađena je kontrola ja mislim za 2 tjedna, nije sve izašlo pa rađena kiretaža pa na sljedećoj kontroli opet kiretaža jer opet nije sve izašlo. To me dosta dotuklo i trebalo mi je neko vrijeme da nadođem...
    Iii onda 3 mjeseca poslije opet plusić! 🥰 Opet šok i nevjerica😅 Valjda mi se sve poremetilo od tih kiretaža jer sam ostala trudna 30.dan ciklusa, doslovce kad inače dobijem menstruaciju. Tako da mi je zadnja M bila 10.10., ali je vode da je bila 27.10. zbog jako kasne ovulacije. Sad sam (valjda) u 31.tt, a termin je početkom kolovoza. Čekamo curku😍
    Nadam se da vas nisam previše ugnjavila sa svojim litanijama, jedva čekam da vas malo upoznam i da skupa dočekamo naše bebice🤗 Puse svima😘
    P.S. ako me netko može podsjetiti kako se onaj potpis dolje radi, bila bih zahvalna😅

Ally007
    01. Lipanj 2023. 15:20

Evo i nas od danas - https://ibb.co/0yHFjbF
    Svima su trbusi top, ali Cvit kapa dolje za nosenje!
    Mi isto još nemamo nis spremno niti oprano. Računam da ćemo sad kroz kojih tjedan dva malo krenut spremati tu dječju sobu. Kaj se tiče svih ovih higijenskih potrepština za radjaonu i dijete, razmišljam da online sve narucim, jer dok mužu objasnim kaj treba ćemo najvjerojatnije oboje dobit živčani slom. Ja se i dalje brijem u kadi tijekom tuširanja, al onak da stojim na jednoj nozi, drugu dignem pod 90 stupnjeva i naslonim na pločice pa na brzinu sve prodjem. Nokti na nogama-rezanje na krevetu, sreća dosta sam savitljiva pa stavim stopalo na koljeno druge noge i to je to. Morat cu nekak nalakirat nokte prije poroda, jer mi je užasno ruzno ovak bez laka na nogama, to ćemo još vidjeti kako će ići 🤣. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

SAYuRI
    01. Lipanj 2023. 15:23

Cvit

Ušli smo u lipaaanjjjj 🥳🥳
    Docekala sam svoj mentalni cilj, 32tt 😄 cure su me ovu noc tako lijepo pustile spavati, nisu se prevec bunile..
    .
    Buša od prije tjedan dana
    https://ibb.co/MRnvYvS

Hjuuujjj🫣 Covjece, bogami dobro si svaka ti cast 🫡💪💪
    Ja mirujem, muz uzeo godisnji da se bavi malo djecom, mama dosla, eto tako, tetose me, a meni to sve na zivce , ja navikla da sam u pokretu, ali strpit se jos tjedan dva, i onda se mogu ici zezat, ako i odluci doci bebac, okej je…stvari sve imam, samo da poslozim, operem, onako detalji… kontrola u cetvrtak za 7 dana pa ce mi vjerovatno odrediti i datum carskog, znam da ce biti u 38-om tjednu tj. Kad napunim punih 37. I iskreno jedva cekam…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Pahuljka
    01. Lipanj 2023. 15:30

thinkpurple

Lijepe su bušice 🥰🥰
    Pahuljka to ste bas angazirali nekoga? Ja sam to tak htjela i govorila da hocu za uspomenu al eto, vrijeme me pregazilo 🙈
    Ja sam bas iskopala sliku iz 1.trudnoce, 2 dana prije poroda (37+3) imam nesto manji trbuh nego danas i ovaj sad je spusten nisko a iz 1.trudnoce je gore. Nije ni cudo da me dolje sve boli.
    Miracle ova to do lista je bas identicna kod nas. Evo muz je ovaj produzeni vikend uspio bar pogletati sobu i ukloniti plijesan iz ugradbenog ormara pa ajde bar smo se maknuli s mrtve tocke. Krecenje ocekujem za neka 2 tjedna jer jos ni farbu nije kupio a do tad sve stoji odmaknuto i obljepljeno 🤣 muski. Mene da se pita ja bi uzela 2 dana u glavu i sve napravila. Al mogu samo kvocat s kauca 🤷‍♀️

A tek kad se soba sredi mozemo kinderbet i komodu… tak da cekam… ⏳️

Kod mojih su kolica i rekla sam cim bude 2 dana sunca da ih operu… cekamo sunce… ⏳️

Ja sam u ponedjeljak oprala navlaku s jajeta, evo konacno se posusila. 🙏

Danas sam bome ubacila u masinu osnovno za bebicu da se opere, par bodija, hlacica, tetri pa da imam bar to po par komada spremno. Jer ak cekam sunce ili muza to nebude isto tak skoro. A muci me to i hocu da imam bar dio pod kontrolom.

Generalka, eh, bojim se da od toga nista. Hvala bogu na robotu usisavacu bar… plus uz 3.5 godisnji tornado doma mogla bi svaki drugi dan imat generalku.

.

Cure kak stojite s depilacijom i rezanjem noktiju na nogama? 🙈 Znaci to je sad mission impossible… samo lagano bocno vidim kak sam sva obrasla 🤪🤪 izgleda da bum takva hodala do poroda pa budu me tam sredili 🤭

Znam da je doktorima svejedno kak dodes na pregled nit vide te dlake al htjela bi cisto zbog sebe da se bolje osjecam al kad neide 🙄

Da jesmo, najjednostavnije nam bilo a imali smo zelju da nam ostane za uspomenu, jer nije bas da nam se gnjave prijatelji za fotkanje 😂 Nisam se nesto ni premorila, bilo je gotovo za 40tak min. Ali opet nista vaznije od bebca i tvog zdravlja, samo ti odmaraj a slika ce biti ❤️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.