Bambi27zg, Cordiso, Thinkpurple hvala na savjetima za broj, dobro sam premašila veličinu.
I ja sam stava bolje malo podvrgnuti rukavic i nogavicu nego da steze.
S obzirom da ja planiram široki povoj do 1 kontrole kukica bolje hlacice malo vece. Kod nas u bolnici ne daju preporuku ali babice i patronazne sto dolaze kuci ipak preporučuju. Ja nesto razmišljam da ce mi biti lakse uzeti je i da mi je čvršća sa širokim povodom.
Nama je prva beba, pa ono safet first je na maximum upaljeno. Vjerujem da ćemo se brzo prilagoditi.
Mislim vec me izbacila iz jednog ormara🤣
Spremamo joj sobicu al za početak će i onaj next to me krevetic biti u nasoj sobi a u njenoj pravi krevetic.
Kilogrami...a joj evo na pragu 30 nedelje 7 5 kg u plusu 🤫 al nekako uživam u hrani al pripazicu od sad. Skontala sam da mi malo i noge oticu popodne al sve ostalo ok, pritisak i šećer.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Takica ja cu pripremit 50 i nesto 56, imam sve od prve kceri pa samo treba oprati. Kupila sam samo novi kompletic za izlazak broj 50 al je iz h&m i prilagodljiva duzina pa bude valjda dobar i ak bu veca.
Meli e tnx, bas cu poslat nekoga po ove kratke hlace, dobro ce mi doc i za iza poroda dok trbuh ne splasne jos.
.
E pitanje za as/jaje… mi smo kupili novi auto pocetkom godine i straznja sjedala su nakosena, sto nismo uzimali u obzir do sad kad smo trebali postaviti sjedalicu u suprotan smjer voznje… a imamo jaje koje smo imali i za 1.kcer. Ugl jaje smo bas probali za vikend i previse je na koso nagnuto, tj vise od onih 45 stupnjeva i vjerujem da ce bebi padat glava na prsa i sad uopce neznam kak to rijesiti a ne kupuje nam se novo jaje, plus s obzirom na sjedala tesko da cemo nac jaje koje ide na takva sjedala… sjecam se da je tak bilo i u tatinom autu kad smo putovali na more i da sam cijeli put drzala maloj glavu rukom jer joj je klaparala, al opet to je bilo ono 2 odlaska na more, a ovo ce se stalno voziti…
Moze li isofix baza koja paše da popravi situaciju. Mislim ako je jaje dobro sto ga mijenjati?
Meni su super one sa sirom jao bez pojasa i umotavanja to mi sa pojavom deluje zapetljano.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
*sidrom-- brzam pa ispadam nepismena 🤣🤣🤣
Vesca Isto humana, kod prof.Vrcica 🫶🏼 mislim da mi niti ne idemo u TA nego opet na CEF kod “svojih”, mene ceka jos jedna pregled kod njega privatno i onda je rekao da se nastavljamo druziti u Petrovoj (a sad mi imaju smisla one trudnice koje sam prije vidala na CEFu spojene na CTG i koje su dolazile na preglede s prilicnim trbuscicma 😁)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Jutro cure! Ja malo pregledavala robicu za bebu sto sam kupila, sto smo dobili i cinilo mi se toga cijela hrpa ali zapravo i nije tak puno, mislim da mi treba jos obicnih bodica s dugackim rukavima, te manje velicine jer nam je moja mama kupila sve malo vece. I ok, bit ce za kasnije ali moram jos naruciti te male skroz.
A sto se tice carapica, i ja sam gledala u h&m-u i imaju te protuklizne. Ne kuzim sto ce to bebama ali slatke su skroz 😁
.
Evo vam i mog trbuha od jutros: https://ibb.co/RhdGKCH
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Evo i mene prije par dana kad je bilo sunce😁
https://ibb.co/cFKz0Ng
Evo i nas od prije par dana sa trudnickog slikanja 😊
https://ibb.co/vvyHZmp
Ne znam kako je kod vas ali je kod mene poslijepodne trbuh dosta veci nego prijepodne, skoro za citav mjesec, bas drasticna razlika 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Cure, za rađaonu uopće realno ne treba spavaćica na gumbiće, zato što čim legneš dignu ti spavaćicu skroz gore da ti je trbuh slobodan i pokriju plahtom i kad ti daju bebu na prsa oni ti pomognu tako da ti dignu skroz spavaćicu gore, dakle te gumbe i takve spavaćice imam ali mi nisu ničem služile realno. Sad nosim najobičniju spavaćice za rađaonu a za sobu pidžamu kratke hlače i majica na bertele koja je dovoljno rastezljiva da damo spustim jedan kraj i izbacim sisu 😅 tako i sad zapravo dojimo i sve radim, imam sve majice na V izrez, rastezljive i samo izbacim sisu 🤣 ako sam u nekom društvu onda izvučem odozdola, jer je manje upadljivo. Grudnjake za dojenje imam iz HM, jako slabo sam koristila, a potkošulje iz Lidla, njih još manje jer mi nisu padale, materijal potkošulja od prije 3 godine kad sam ja uzimala je neka kombinacija pamuka i sintetike i meni je to bilo bezveze, nosim obične pamučne potkošulje iz HM-a, isto na V izrez i dok sam doma baš me briga ako o curi mlijeko, samo mijenjam majice, to mi je draže nego prtljanje s jastučićima. Njih nosim samo kad negdje idem.
Evo me s pregleda 😊
Cura je velika, po procjenama 3 459g. Cerviks dugačak 3cm, negdje se skriva skroz iza,potpuno zatvoren... Posteljica nije zrela kaže doktorica i da misli da neće to tako skoro... plodna voda dobro. Uglavnom beba nije spremna za van, al po kilaži bi mogla... Znam da fulaju ta mjerenja, ali kod nas u obitelji su bebe velike pa se bojim da nije ništa fulano 😂
Ctg sam radila (prvi put čula otkucaje srca... Predivno ❤️❤️) očitao je 4 kontrakcije i zbog toga moram ujutro opet doći ponoviti snimanje. Već sam rekla da imam redovite kontrakcije, meni nije čudno da su ih toliko uhvatili, ali izgleda da njima je....
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
VescaIsto humana, kod prof.Vrcica 🫶🏼 mislim da mi niti ne idemo u TA nego opet na CEF kod “svojih”, mene ceka jos jedna pregled kod njega privatno i onda je rekao da se nastavljamo druziti u Petrovoj (a sad mi imaju smisla one trudnice koje sam prije vidala na CEFu spojene na CTG i koje su dolazile na preglede s prilicnim trbuscicma 😁)
Da, a bilo mi je čudno vidjet ih hahha
Muž je danas mogao ući na pregled, vidio curku na UZV, ali velika je pa nije više tako vidljivo....
.
Thinkpurple ja sam išla na brazilku u ponedjeljak, a na nogama sam ih samo skratila da ne izgledam ko orao 😂 neću sada ništa lakirati baš me briga...
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji