Koliko različitih trbuha a sve smo tu negdje 😍 ali Cvit ženo svaka čast, treba to nositi. Sad tek kad vidim sliku potpuno shvaćam tvoje tegobe o kojima pišeš, sad kad sam si to vizualizirala. Nikad nisam upoznala trudnicu sa trojčekima 😁
Thinkpurple godinama nisam ništa pročitala. Ovo mi je frendica poklonila za ročkas nedavno i dvoumila sam se da li da uopće nosim na more, računala sam ju pročitati u bolnici na babinjačama 😅 ali evo, dobro da sam ponijela, ovaj kamp je ludilo i djeca se umore i sad kad su se nakon par dana navikli na prostor i okolinu, čak i uz kuhanje i svu brigu oko njih stignem pročitati pomalo jer se starija sama zabavi a mlađi odrapi spavanac od bar dva sata ako ne i duže.
Nakeljim i ja sliku, ako ne frišku, stavim sa svadbe neku di se vidi buša.
Cvit kapa do poda na izdrzanom do sada ! 🎩
Kao i svim mamama sa viseplodnim trudnocama ❤️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Thinkpurple osjetim ih točno tako kao i ti. Stvrdne mi se trbuh. I to najčešće desna strana. Točno osjetim razliku... primjerice u lijevu stranu trbuha mogu normalno 'utisnuti' prst, a na desnu strani niti malo ne upada prst na pritisak. Nije bolno, al je često. Kad ležim na leđima baš se vidi da se desno nešto događa. Bude po 2 cm višlja ta strana kad se stvrdne. Kad sam u pokretu niti ne skužim da se nešto događa, al kad mirujem to je dosta često.... Svakih 5 do 20 minuta kontrakcija kod mene.
.
Cvit preslatke ste mi 😍 i druge ste lijepe trudnice, al ovo je baš posebno. Nisam imala trojceke u blizini pa mi zanimljivo 😍
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
https://ibb.co/SNLG4xz
Cvit nosi trojke a ja samo izgledam kao da ih nosim 😂😂😂
Nokte na nogama sam ipak odlučila ne lakirati do poroda, ne znam zašto ali eto ipak idem i bez laka na nogama i rukama, tako da sam prije tjedan dana skinula i jedan i drugi. Do sad sam se sama lakirala. Nisam imala nekih većih problema ni s rezanjem noktiju na nogama. Malo je akrobacija ali još ide
Jučer sam imala prvi put situaciju da sam zbog nekog posla sjela na pod i kako god sam se okrenula nisam se mogla ustati bez pomoći muža.
Jutros sam obavila šoping i dođem kući a u pošti me dočeka Mullerovi kuponi pa sad moram opet ponovno u šoping 🤣🤣🤣.
Sutra imam zadnji pregled kod svoje doktorice i onda TA pa kako mi Bog pomogao.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Thinkpurple - ma kakav mali trbuscic, meni se čini ogroman, doslovno se osjećam ko napuhana bačva!
MareiKate - wow, ženo, koje dobre noge imaš!! Ja o takvima mogu samo sanjati (i neovisno o trudnoći :/)
Nove trudnice dobrodošle :)
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ja sam za izlazak iz bolnice za bebu planirala isti kompletic iz H&M kao thinkpurple, samo u zelenoj boji, ali kako sam ovih dana slagala robicu vidjela sam da je br. 62 pa mislim da ću morati izabrati drugu opciju ☹️ za sebe imam lanenu haljinu, a ispod ću za svaki slučaj kratke tajice 😊
.
Vesca, woow, pravi komad je bebica! 🤗🤗
Moj je u petak bio 2600 pa mi nije bilo svejedno jer ima još mjesec dana fore za rasti 😅 ali ako se ne varam, kod tebe je bilo neke korekcije termina, ili sam zamijenila s nekim?
.
Cvit, naklon do poda za nošenje trojčeka. Čestitam na 32tt i sretno do kraja 🤗
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Ja sam za izlazak iz bolnice za bebu planirala isti kompletic iz H&M kao thinkpurple, samo u zelenoj boji, ali kako sam ovih dana slagala robicu vidjela sam da je br. 62 pa mislim da ću morati izabrati drugu opciju ☹️ za sebe imam lanenu haljinu, a ispod ću za svaki slučaj kratke tajice 😊
.
Moj je u petak bio 2600 pa mi nije bilo svejedno jer ima još mjesec dana fore za rasti 😅 ali ako se ne varam, kod tebe je bilo neke korekcije termina, ili sam zamijenila s nekim?
.
Moj je sad oko 2500, a ima jos 7 sluzbenih tjedana 🙈 Uvjerena sam da dolazi barem tjedan-dva ranije 😅
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
https://ibb.co/6mmRrHN
Evo prvi put i mene 😅 baš smo sve lijepe okruglice već
Bh su i meni slične, krene težina, stvrdne se trbuh i ako duže potraje onda mi i zraka ponestane. Bolne su jedino ako se baš preforsiram s aktivnostima, ili ako me malac baš jako lupa pa zna cijeli trbuh bolit. Ali isto su mi rekli da nema brige, bitno da nemaju pravilni ritam.
.
.
Dobro si upamtila. Smanjile smo trudnocu za 3 tjedna. I tako pricale od početka. Takve su bebi bile dimenzije cijelo vrijeme... Do prošlo mjeseca. Kaze da je sad već za vise od 38tt velicine, ali da mi posteljica nije zrela i da joj ne djeluje da cu uskoro rodit 😅
Znaci da smo ostavile tjedne po ciklusu sad bih bila 39+1tt i beba bi bila taman 😅
Sad me strah da neće stat u haljinicu za izlazak iz bolnice.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji