Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    28. Svibanj 2023. 21:06

Queen cestitke, porod za poželjeti! Sada se mazite i pazite 🥰
    Stvarno bi trebalo spakirati torbe, a moje su još u dolasku iz Kine 😁
    ..
    Nego ima li tko da mu treba do bolnice cca 2h kao meni? Imam 140km do Zg, a jos ovisi i o gužvama. Još je rekao dr.da ćemo se dogovoriti, ali vidim da postoje i jako brzi porodi i kad je 1.dijete..

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Meli18
    28. Svibanj 2023. 21:18

Pozdrav cure... Nisam se javila te dane, imamo radove i svasta nesto... Nisam uspijela bas sve citati ali, Sayuri drago mi je da si doma 😊
    Mislim da se lightblue (valjda sam pogodila nick) nije javila 🥺 zbilja se nadam da je ok
    Thinkpurple zao mi je zbog svega sto ti se desava, nadam se da ce sve to brzo biti iza tebe i da ces napokon uzivati kako treba 😊
    ...
    Da li je neka od vas, nakon male nuzde, nakon brisanja, imala mesto rozkasto? nije sluz nego samo rozkasto, svijetlo blijeda krv pretpostavljam. I to samo jednom i gotovo? 🥺 Beba je aktivna i nemam nikakvih bolova 😏 sutra svakako idem kod doktora... Ne mogu do gin.hitne

Meli18
    28. Svibanj 2023. 21:19

Queen cestitam 💙😊

Ally007
    29. Svibanj 2023. 05:41

Thinkpurple - a što ti je u torbi zapravo trebalo za carski? Ne bih ni ja htjela pretjerivati. Jesu dovoljne 2 spavaćice, mrežaste gace (ako ne mogu obične), oni vir ulošci i klasična kozmetika ili bi još nešto savjetovala? Jesi se uopce mogla tuširati u bolnici ili samo mokre maramice? 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Meli18
    29. Svibanj 2023. 08:24

Thinkpurple u srijedu sam imala pregled gdje je bilo sve ok, pregledao me vaginalno na kratko, zatvorena sam, cerviks 42mm. Nakon dva dana to rozkasto i jucer opet..ali samo jednom bude.. a radim sve kao i inace, cistim, radim rucak, zalivam cvijece vani 😅.. nista me ne boli... Nadam se da ce me danas primiti pa da budem mirnija.. 

• AM13
    29. Svibanj 2023. 10:16

Cure evo koja se sprema na prvi pregled u trudnicku ja sam danas obavila u Vinogradskoj.. dodete tamo, na salteru se upisete, odete u wc popiskit se u casicu, i cekate. Ja sam cekala ako 3 minute, bas sam se iznenadila, usla unutra, skinula se i pogledali samo jel imam dovoljno plodne vode. Rekli su da me nece bespotrebno cackat dolje, pitali jel imam trudove, ja rekla nemam pojma tak i tak me sve boli, ne znam kak bole trudovi, oni rekli oo znat cete i to je to 😂 kontrola opet za tjedan dana
    Ja se nadala da cu imat malo vise info, jer me uzasava ovo cekanje i ne znanje kad ce sta, al valjda oni znaju najbolje 🤷🏼‍♀️😂 
    Sad lezim jer me uzasno boli sve od hodanja, bas mi je pritisak dolje i u ledima, samo sam se napatila za tih 5 min pregleda hahah al ajde, bitno da je sve okej 🥳 
    Nadam se da ste sve dobro i da cete i biti! ❤️

Lemon
    29. Svibanj 2023. 10:16

thinkpurple

Meli jednom mi se to dogodilo al nakon pregleda..jesi radila nesto da se naprezes? Mozda je samo pukla kapilarica. Prati dal imas kakvih bolova i dal se ponavlja. Nadam se da nece. 🤞
    Lemon u normalnim uvjetima zivim niti 10 min voznje od bolnice, a kad mi je puknuo vodenjak s 1.kceri vozili smo se skoro sat vremena zbog guzve 🙈 tak da sam se jos doma tusirala ili isla po torbu ili nesto, trebalo bi i 2 sata… nadam se da ce tebi bit sve ok i da krenes na vrijeme.
    Ja sam danas spremila 90% torbe za rodiliste i sad sam mirnija. Stalo je sve u manji kofer osim chicco ulozaka, njih cu vuc ovak u vrecici kad je ogroman paket 🙄 nisam odvajala ovaj puta nista u posebnu torbu za radaonu, sve je dohvatljivo u koferu. Zadnji put sam isla na carski i nis mi nije trebalo, ako mi kazu da ide vaginalno budem si u ruksak samo izdvojila nuzno za tamo. I puno manje stvari sam stavila nego prvi puta.

Bilo bi nekako najbolje da dođem na pregled otvorena i da me ostave  😄😄
    Imam još privatno kod njega pregled sa 35,36 tt pa ću vidjeti. Ne leži mi se u bolnici ako ne moram, a svjesna sam da ne mogu do kraja biti doma u svome jer što ako bude išlo brzo..

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Nefertiti
    29. Svibanj 2023. 11:57

Queen čestitke! Uživajte!
    AM13 vidiš kak je različito, ja isto bila tamo u četvrtak, čekala sam nekih sat vremena, mene su baš i pregledavali vaginalno, rekli kao da im je onaj ultrazvuk jako loš, da ne vide ni plodnu vodu ni niš, već je samo potražila otkucaje srca 🙄 i naručili za skoro 3 tjedna 😯 sljedeći pregled mi je 15.6.
    Thinkpurple možda glupo pitanje, ali zašto brijanje ako je bio carski? Čak nam je na tečaju ona dr. rekla da ne briju više

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Ally007
    29. Svibanj 2023. 14:57

Thinkpurple - thanks na info. Ja sam zapravo svugdje na netu pročitala da se 24h prije carskog ne preporuča brijanje, da se kao povećava sansa za infekcije. Pa sam se mislila obrijati doma tipa 2-3 dana ranije.
    Cure, sad jedno totalno glupo pitanje, a vezano za ime djeteta. Naime, muž i ja se nikako ne uspijevamo dogovoriti kako će nam se sin zvati. Neke opcije koje su se meni sviđale (Viktor, Petar, Dorian, Sebastijan, Relja) su njemu bljak, a on jedino kaj je predložio su bili Liam i Vanja. E, sad, ja sam se uvijek malo sprdala s ljudima koji fantaziraju s nekim čudnim imenima (Liam mi je bilo medju njima), umjesto "normalnih" hrvatskih koja imamo. Da napomenem da inače niti malo nisam patriotski nastrojena i živo mi se fucka tko je otkud, al nekako sam mislila da se djetetu olakša prilagodba u sredinu. E, sad dolazimo do toga da smo dragi i ja cijelu moju trudnoću gledali jednu seriju u kojoj se lik koji nam je praktički oboma najdrazi zove Castiel (inače u seriji glumi lik anđela). I onda smo se u nekom momentu počeli sprdati da će se bebač zvati Castiel (tj. Kastiel da se ne piše sa C baš), a da ćemo ga zvati "Kas". I tako smo od sprdačine na kraju došli do toga da nam se to ime baš svidja 😩. I sad smo na 100 muka. Naravno da su nas starci isprdali žestoko, ime je totalno čudno (znaci sve ono što sam u startu rekla da ne želim) i bojim se da bi malca u školi sprdali. Vec bi i mene na poslu sprdali, al ja sam ipak odrasla. Kaj vi iskreno mislite, da li bi takvo ime koje bi djetetu dala ocito dva geeka bilo too much?? Sad smo počeli razmišljati o opciji Gabrijel, kao nečem manje čudnom. I, da, oboje uopće nismo neki vjernici 🙄, iako smo opalili po andjelima. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

tonkica1509
    29. Svibanj 2023. 17:38

Meni je ime fora :) ako vam se tak sviđa, zašto ne. Ima i puno čudnijih imena.
    Ja pakiram polako torbu za rodilište, jel mi jedan paket chicco uložaka dovoljan? 
    I jeste sastavljale plan poroda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.