Queen - čestitke na bebici! Nije mogla dočekati da vas upozna 😁! Koliko je velika, teška? Uživajte sad ❤️
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Queen_21 čestitam od srca! Predivne vijesti 💜
Porod zvuci super i bas za pozeljeti stvarno, nadam se da cemo sve koje mozemo vaginalno roditi imati slican scenarij 🥰
Uzivajte i sretno sa svim!
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Rodila sam u DE,jakoo sam zadovoljna klinikom koju sam odabrala i svima koju su bili samnom
Beba se zove Leo🩵
Ima 2910g i 50cm
Jako ke bio nestrpljiv da upozna roditelje🥰
Ja se osjecam super,idem normalno na wc,malo zapecka,ali nista strasno,tako i kada hodam
Ali se ja osjecam super,nisam ni iscrpljena koliko sam malo spavala😄
Masemo vam beba i ja i pusaa svima🥰
Čestitke od srca!! Živi i zdravi bili ! Poznat mi je taj adrenalin, pogotovo kad rodiš prvi put. Odmaraj, iako ne osjetiš umor 😊
Helllouuu cureeee….
Danaaas nam je divaaan daan,stigao je moj little man🩵
Rodila za 15min,prvorotka sam🙈
Ne boli me nista,popucala sam malo,beba je supeeer…mazimo se🩵👼
I zeelim kucii🥰
cestitkeeee!!!! 🥰🥰🥰 mazite se i cuvajte i da ste brzo kuci ☺️
🤰27 ⚽️ 29
Queen čestitam od ❤️! Brz oporavak želim i brz povratak kući pa da maženje nastavite u troje 🤗🤗
.
Robica Ja sam ovih dana kompletno bebine stvari oprala i uhvatila sunce da se osuši (nemam sušilicu). Prala sam sve na 60 s frosch baby tekućim deterdžentom za rublje + denkmit sensitive sredstvom za dezinfekciju rublja, bez omekšivača iako sam i njega uzela. Peglat ću sve. Ne volim peglati, ali još više ne volim zgužvanu odjeću, smetaju mi čak i crte koje ostanu na složenoj robi. 🤷🏼♀️😅
.
Ja sam u četvrtak bila kod gin, otvorena za prst pa mi je dao uputnicu za TA - brisevi, uzv i ctg zbog čestih kontrakcija, tako da sam to jučer obavila. Navozala se iz jednog grada u drugi zbog predaje uzoraka na mikrobiologiju 🙄 Sve je bilo uredno, beba 2600g teška, a za kontrakcije dobila normabel. Idući pregled u TA 16.06.
- info ako prati koja trudnica koja planira roditi u OB Sisak; za pratnju na porodu je potrebno obaviti samo testiranje na covid, sami ili oni to obave po dolasku, tečaj nije potreban. 🙂
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Kakvo je stanje u Vinogradskoj, jel treba tecaj za pratnju?
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Koliko znam, tečaj za Vinogradsku ne treba. Pratnja je dozvoljena, ali u slučaju velike gužve, koja im se povremeno dogodi jer je kod njih prebačen Merkur, onda nema pratnje jer je više žena skupa i sl. Inače, ne trebaju više ni maske na pregledima, ni Covid testovi, to sam pitala u četvrtak kad sam bila tamo na pregledu.
Vježbe za okretanje savjetuju da se proba, ali ne u mom slučaju, kad nije guzom dolje nego jednom nogom. Meni su samo rekli da je boje ništa ne dirati, paziti se i nadati se da neće krenuti porod ranije sam od sebe
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Ne znam hoće li se ti tečajevi mijenjati za sve bolnice, ali za Pulu svi govore (sestre i primalje) da će od 1.6. trebati, ali kao još nigdje nije službeno objavljeno.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji