Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ally007
    27. Svibanj 2023. 10:42

Queen - čestitke na bebici! Nije mogla dočekati da vas upozna 😁! Koliko je velika, teška? Uživajte sad ❤️

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Vanilla Diva
    27. Svibanj 2023. 11:01

Queen_21 čestitam od srca! Predivne vijesti 💜
    Porod zvuci super i bas za pozeljeti stvarno, nadam se da cemo sve koje mozemo vaginalno roditi imati slican scenarij 🥰
    Uzivajte i sretno sa svim! 

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• AM13
    27. Svibanj 2023. 11:10

Queen cestitke! Uzivajte, mazite se i pazite se! 🥰

MareiKate
    27. Svibanj 2023. 12:10

Queen_21

Rodila sam u DE,jakoo sam zadovoljna klinikom koju sam odabrala i svima koju su bili samnom
    Beba se zove Leo🩵
    Ima 2910g i 50cm
    Jako ke bio nestrpljiv da upozna roditelje🥰
    Ja se osjecam super,idem normalno na wc,malo zapecka,ali nista strasno,tako i kada hodam
    Ali se ja osjecam super,nisam ni iscrpljena koliko sam malo spavala😄

Masemo vam beba i ja i pusaa svima🥰

Čestitke od srca!! Živi i zdravi bili ! Poznat mi je taj adrenalin, pogotovo kad rodiš prvi put. Odmaraj, iako ne osjetiš umor 😊

• Memi
    27. Svibanj 2023. 12:12

Queen iskrene čestitke 🎉🎉😀❤️

Lorkaa
    27. Svibanj 2023. 12:27

Queen_21

Helllouuu cureeee….
    Danaaas nam je divaaan daan,stigao je moj little man🩵
    Rodila za 15min,prvorotka sam🙈
    Ne boli me nista,popucala sam malo,beba je supeeer…mazimo se🩵👼
    I zeelim kucii🥰

cestitkeeee!!!! 🥰🥰🥰 mazite se i cuvajte i da ste brzo kuci ☺️

🤰27 ⚽️ 29

mom.I
    27. Svibanj 2023. 13:10

Queen čestitam od ❤️! Brz oporavak želim i brz povratak kući pa da maženje nastavite u troje 🤗🤗

Robica Ja sam ovih dana kompletno bebine stvari oprala i uhvatila sunce da se osuši (nemam sušilicu). Prala sam sve na 60 s frosch baby tekućim deterdžentom za rublje + denkmit sensitive sredstvom za dezinfekciju rublja, bez omekšivača iako sam i njega uzela. Peglat ću sve. Ne volim peglati, ali još više ne volim zgužvanu odjeću, smetaju mi čak i crte koje ostanu na složenoj robi. 🤷🏼‍♀️😅
    .
    Ja sam u četvrtak bila kod gin, otvorena za prst pa mi je dao uputnicu za TA - brisevi, uzv i ctg zbog čestih kontrakcija, tako da sam to jučer obavila. Navozala se iz jednog grada u drugi zbog predaje uzoraka na mikrobiologiju 🙄 Sve je bilo uredno, beba 2600g teška, a za kontrakcije dobila normabel. Idući pregled u TA 16.06.
    - info ako prati koja trudnica koja planira roditi u OB Sisak; za pratnju na porodu je potrebno obaviti samo testiranje na covid, sami ili oni to obave po dolasku, tečaj nije potreban. 🙂

L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
    V 💙 2023. | we made a wish and you came true |

• cordis00
    28. Svibanj 2023. 09:07

Kakvo je stanje u Vinogradskoj, jel treba tecaj za pratnju?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Nefertiti
    28. Svibanj 2023. 10:24

Koliko znam, tečaj za Vinogradsku ne treba. Pratnja je dozvoljena, ali u slučaju velike gužve, koja im se povremeno dogodi jer je kod njih prebačen Merkur, onda nema pratnje jer je više žena skupa i sl. Inače, ne trebaju više ni maske na pregledima, ni Covid testovi, to sam pitala u četvrtak kad sam bila tamo na pregledu.
    Vježbe za okretanje savjetuju da se proba, ali ne u mom slučaju, kad nije guzom dolje nego jednom nogom. Meni su samo rekli da je boje ništa ne dirati, paziti se i nadati se da neće krenuti porod ranije sam od sebe

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Mia2023
    28. Svibanj 2023. 10:59

Ne znam hoće li se ti tečajevi mijenjati za sve bolnice, ali za Pulu svi govore (sestre i primalje) da će od 1.6. trebati, ali kao još nigdje nije službeno objavljeno. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.