Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom.I
    23. Svibanj 2023. 12:48

Vesca, još malo 🤗 znači i meni je krajnje vrijeme da bacim na posao jer će mi i za to vjerojatno trebati nekoliko dana 😅 isto me već neko vrijeme zezaju kontrakcije, a zadnja 2-3 tjedna su češće, teško mi je općenito, teška sam sama sebi i brzo se umaram. 😂
    Torba za bolnicu mi stoji na pola spremna pa bi i to valjalo završit. 
    Ne znam kako su mi te nepropusne podloge promakle u Ikei s obzirom na to koliko sam puta gledala i na webu i tamo. Budem napravila online narudžbu tako da imam i to spremno. Hvala na preporuci! 😊
    Suosjećam vezano za strah od trenutka pucanja vodenjaka. Ja se bojim da to ne bude na kćerinoj priredbi za kraj škole, stalno mi je to u glavi 🤦🏼‍♀️😅
    .
    thinkpurple ✌🏼 baš sam danas razmišljala ima li to preznojavanje preko noći veze s trudnoćom. Do sad mi je cijelo vrijeme bilo hladno, a sad se isto tako zadnjih 10ak dana budim u noći mokra. 

L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
    V 💙 2023. | we made a wish and you came true |

Mia2023
    23. Svibanj 2023. 13:47

Znojenje po noci nisam skužila, ali unazad dva dana od kad je zagrijalo mi je užasno vruće po noći. Spavala sam u potkošulji i gaćicama, a inače se i ljeti volim pokriti barem posteljinom i nikad ne spavam bez spavaćice ili kratke pidžame. Uopće ne znam kako ću kad bude +30. 
    Danas sam nadobudno išla na kavu u grad u 11, a već je dobrano bilo zagrijalo i baš mi se puls digao tako da ću morat odustat od tog sporta 😂 Ili rano ujutro ili predvečer.
    Lightblue ♥️

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Cvit
    23. Svibanj 2023. 14:12

Belinda jeste vi uzbudjeni uskoro saznat spol? 😄 ako nisam nekog pobrkala, dogadja mi se ceato zadnje vrijeme 😅

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Nefertiti
    23. Svibanj 2023. 15:05

Cure drage, ja danas na HZZO-u otvorila rodiljni... Baš mi nekako brzo sve ide....
    Znojim se i ja po noći, baš jako, već neko vrijeme spavam s potpuno otvorenom kliznom stijenom, čak i ove dane kad je bilo hladno, muž se smrzava pa se preselio u dnevni 🤣
    I noge mi otiču, ali mi više smeta to što osjećam kao da gore, ako se sjetite te gel-kreme za hlađenje, napišite.
    Nepropusne podloge sam imala 2 za prvu curku, jedna iz Ikee, druga Babycenter, s obje zadovoljna, ali imam problem što ih ne mogu naći 🙈

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Vesca
    23. Svibanj 2023. 16:09

Ja se ne znojim, nisam sklona tome inače, ali spavam otkrivena u kratkom. Muž normalno pokriven, a meni stalno vruće. Iako realno nije bilo vruće po noći nikako ove godine 😂
    Mom.I ajme priredba 😂 trebam ici u neku svadbu 10ak dana prije termina i upravo sam skuzila da se i tamo može dogoditi 😂 a ništa, možda bude onako lagano curkanje, ne mora biti filmski baš kako si zamišljam 😁 i ja sam si postala teška, do sad trudnoća za poželjeti, sad mi srce svako malo krene ludo udarati, umorna sam, nemam volje za izać na dvorište.... Već sam rekla i ponovit ću opet, trudnicama s malom djecom treba dignut spomenik 😂

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Butterfly00
    23. Svibanj 2023. 16:21

Joj to znojenje, toliko sam jedva čekala da ugrije, i ono za vikend bilo 28 vani, danas sparina neka, hoće kiša neće kiša, pa sam požalila. Preznojim se samo s ovo malo hodanja što si priuštim tj što moram 🤣🤣 

Mala je konačno krenula u vrtić nakon sto su bili zatovreni prosli tjedan i jučer, i vodim ju i vraćam ju doma, a stepenica ima na svakom koraku na 2.katu živim, na 2.se kat penjem u njenu grupu, pa me steže i probada dole nešto. Ne znam jel to normalno, kad nemam druge opcije neke baš 😏 vidit ću s odgajateljicama makar nek ju upute da se sama obuče i siđe dole nek meni otvore vrata, jedino bi to moglo proći kao bolja opcija. Žao mi ju da ju ostavljam doma po cijele dane 😏

Lightblue nadam se da je kod tebe sve u redu ❤️

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Vesca
    23. Svibanj 2023. 17:07

thinkpurple

Vesca, Mom meni je filmski puknuo vodenjak, samo je bila zima i imala sam strample i hlace i uggsice pa je upilo vecinu. Tak da sam bila u nekoj ljetnoj haljini vjerojatno bi bila lokva ispod mene 🙈 do rodilista sam sjedila u autu na najlon vrecici i imala ulozak i proslo je kroz ulozak na hlace jos. Susjedi je curkalo po malo taj dan, nije odjednom prsnulo. Tak da nikad neznas.
    Ja imam karte za koncert 10.6. i jos ih odbijam prodat dalje 🙈 iako realno, s obzirom na stanje trenutno, nema sanse da idem… a opet si mislim taj tjedan imam pregled pa moooozdaaaaa mi dozvoli gin 😬

Jel ono u Areni? Sjećam se da je nekom bilo filmski zato sam i počela o tome razmišljati 😂😂 da vidim da se to nekom dogodilo bila bih vjerojatno sva u điru 'ajmeee divno, dolazi bebica' ❤️
     al mi je svejedno noćna mora da se dogodi meni 😂

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Nefertiti
    23. Svibanj 2023. 17:32

Butterflyoo živim na 4. katu bez lifta, ne pitaj me kako se popne barem dvaput dnevno, a sjećam se poslije carskog je bilo užas. 
    E da, za vožnju, moj muž ne vozi, tak da je sve na meni što se toga tiče i baš za vikend planiram u Slavoniju sama s malom, a baš mi teško padaju te duže vožnje, sve me presijeca, jako mi je to loš položaj... Imamo neku krizmu, nadam se da ću izdržati. Još su i neki radovi pa velike kolone u tom smjeru. Ali tješim se da je to zadnje do poroda...
    Pitanjce, koliko nas ima da znate da vam je beba na zadak i radite li nešto po tom pitanju da se okrene?

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Cvit
    23. Svibanj 2023. 17:33

belinda09

Cvit

Belinda jeste vi uzbudjeni uskoro saznat spol? 😄 ako nisam nekog pobrkala, dogadja mi se ceato zadnje vrijeme 😅

Daaa imamo otvorene i kladionice s frendovima za datum i spol pa ce bit jos zanimljivije🎉.
    Bas se veselimo saznat i normalno vidjet ko je pogodio🤣.

Jel ti to sad ides u bolnicu za do kraja? U koju ides?

Predobro 😁 sta prevladava za sada?
    Da da, ja od pon u Vinogradskoj pa do kraja..lagano svi idemo u neki finis 😄 ti si od sutra vec terminska 😁

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Butterfly00
    23. Svibanj 2023. 18:03

Nefertiti ajme ne mogu to ni zamisliti, najbolje ne silaziti nikako 🤣🤣🤣

Sto se tiče bebe na zadak, moja je bila na zadak i okrenula se, al mislim da se ona stalno vrti pa ne doživljavam. 
    Al sestra joj je bila na zadak do 38.tjedna, ja sam se užasavala činjenice da ću morat na carski, jer su mi rekli da ako se ne okrene da moram na carski, ali eto okrenula se u 38tjednu i svejedno sam završila na carskom 🤣🤣🤣
    Nema tu pomoći neke, mislim da će se bebe kad dođe za to vrijeme okrenuti same, ako ne, carski je onda idealna opcija. Ne bih ja ništa pokušavala po tom pitanju iskreno 

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.