Tina dobrodošla 😊 reci nam o sebi i bebi. Kako ste? Koliko si trudna? (dodaj si dolje bar ako imas vremena da te lakše pratimo). Gdje ćeš roditi?
.
Mom.I a svadba od baš bliskih osoba je u pitanju… Oni bi trebali bit kumovi na krštenju našoj curki pa ono… Ako ikako budem mogla otići ću, a čak sam spremna rodit u Slavoniji ako bude potrebno 😂 samo moram odlučiti Osijek, Vinkovci ili Vukovar ako dođe do toga… Otpada put samo ako ne budem dobro….
Hvala vam 😊 danas sam tocno 31. tjedan, bebica je odlicno, mjeri oko 1700g i nadam se da cemo sto se sto duze druziti. Na mirovanju sam zbog skracenog cerviksa, ali se od 28tt ne mijenja nista tako da barem nesto 🙂 Ako sve bude u redu birala bih između Vinkovaca i Vukovara, sto se jos uvijek premisljam, a ako dode do prijevremenog poroda trebala bih odmah ici u Osijek, no nadam se da do toga nece doci.
Osjecam se uzasno slabo zadnjih dana, sto zbog toga sto samo lezim, a i vrijeme je cudno i promjenjivo. Jos uz to me uhvatila i nesanica... Kako vi ostale provodite dane? 😊
Termin 27.07.2023.
👣💙
Ja kao što je još netko napisao, Afrodita možda, ne biram više od jedne obaveze za dan (ako moram negdje ići) danas sam recimo išla u shopping jer mi se u sub brat ženi i trebala sam haljinu, naručila sam neku online ali je svijetla i lagana pa mi se pupak ocrtava jako + kako je iscjedak pojačan stalno bi imala fobiju da se nešto preslika na haljinu. Ja sam to jedva obavila, teško mi je stajati, pušem kao kit... Još sam morala u dm po neke sitnice i kod doktora po doznake. A večeras idem još u arenu na Lord of the dance I prije toga na klopu/cugu s frendicom. Mislim da ću se onesvijestit u nekom trenu 🤣 inače svaki dan drijemnem makar sat vremena popodne jer su mi noći koma zbog mlađeg klinca...
Sayuri 🤞 javi sto je rekao konzilij
.
Afrodita zeno, pa skidam kapu 😍 u tim tjednima toliko aktivna s blizancima 🤩
Super si dogurala, jos malo pa si terminusa 🎉🎉
.
Kod mene po starom. Danas smo 31+0, iako jos nismo u ciljnim tjednima, nekako lakse disem.
Vecinom sam i dalje u krevetu, lagano mi je i dosadno, al jednostavno ne podnosim nikakve manje napore, ledja me jako zabole dok stojim, pa ni ne kuham vise ima par dana. A neka glad me pere vec 3-4 dana, ne znam jel jos nekoj tako? 😅
Jucer sam navecer muza poslala po burek, al tocno iz odredjene pekare 😅
I da se ne pocopram, zadnje dvije noci sam puno bolje spavala, barem to. Dvaput po 3h u komadu 😍
Budna i jucer i danas od 4, al ne osjecam se premoreno, za promjenu..
.
Lightblue ja sam vec jako zabrinuta za tebe i bebice...saljem ti zagrljaje svakako, javi se ako zelis, za izventilirat se ili sta god ♥️♥️♥️
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Tako i ja između ležanja svaki dan neku veću stvar obavim 😅 a danas sam ujutro pospremala i sad sam mislila nakon odmora još nešto ali me steže. I kad se ona miče kao neko peckanje pod kožom osjetim pa mislim da neću više ništa.
Dobro je za utjehu pročitati da smo sve sa slicnim tegobama kako koji tjedan ide, samo je pitanje tko će prije, a tko će dočekati termin 🤗
..
Je li dovoljno robicu i sve ostalo prati jednom ili dva puta pa onda peglati i slagati?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Meni ful energija i koliko ću toga obaviti zavisi o danu. Ima dana kad bi samo ležala koliko sam koma, kao recimo danas, a neke dane bi komotno mogla 100 stvari obaviti. Mali me danas rasteže na sve strane i lupa, baš je aktivan ful za razliku od mene 😅
Sayuri javi šta kažu, drago mi je da je pritisak ipak malo bolje 🤗
Afrodita svaka čast 😍
Mi idemo sutra na 3 dana na Krk, nadam se da neću požaliti. Jedva sam čekala da odemo negdje malo, pogotovo sad kad je lijepo vrijeme, ali danas sam totalno bez volje za pakiranjem i spremanjem.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Citajuci vidim da nas sve vise bira samo odredjene aktivnosti kroz dan, i ja jos na to dodam svoju muku koja nije prosla ni dan danas vjerovale ili ne 😂
Ali def me umori spremanje jednog rucka i tipa motanje vesa, od koga je dosta je. No stan se nece sam ocistiti kao ni roba oprati ni ispeglati, jos sam mislila i tepihe cistiti doduse to ce vec neka firma ali kako god treba snage i za to 🙄 Vjerujem da cu mamu dopeljat na koji dan jer samo njoj vjerujem kad kaze da je ocistila. Zao mi je jest pored svoje kuce sad jos i ovo ali valjda to mater ne zamjeri. Koliko prije oprat robicu a da se ne mora i drugi put do termina prati 🙄 I jel bas sve na otkuhavanje i peglanje ? Bojim se da neki bodici ne otpuste neke boje iako su valjda za to i napravljeni pa jel 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Friške informacije iz Vinogradske TA od jutros: bila sam naručena u 7,30 kod dr. Gall, došla sam na red oko 8,30 (malo se čekala dr. iz vizite, pa još netko uleti), ja super zadovoljna. Došla sam oko 7,15, javila se tamo na šalteru, upisali me i to je to. Naručila me sljedeći put 15.6. ujutro, tad ću biti 37. tjedan i da će tad raditi procjenu bebe i odlučiti o terminu carskog (zadak nogicama je i dalje).
Ako se sjećate pisala sam o svom planiranom putovanju u Slavoniju i vožnji: e pa jutros me muž natjerao da si zovem taxi, da ne vozim sama i šta se desi, imali prometnu!!! Hvala Bogu, ništa mi nije, nekako sam malo ručni zglob natukla, ali moj zaključak je "uzdaj se u se", ja u taksije više ne idem i dok god mogu vozim se sama.
Pahuljka ma kakvo iskuhavanje, duplo pranje i sl... Oprala sam na 95 samo tetra pelene i tako to što je baš pamuk i bijelo, ostale bodije i robicu sam na 60, sve s onim Chicco deterdžentom i omekšivačem... A bome nisam ni peglala. Prvu trudnoću jesam, ali sad mislim da i ovo na 60 ubije sve što treba ubiti
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Hvala na info, još i ako se stavi u sušilicu prije peglanja to će biti ok. Ja sam malo luda oko pranja i bakterija pa eto sve ću korake raditi dok bude išlo tako i dok ću stizati 🤣 Mm je zadužen za to da joj jača imunitet sa ne tako rigoroznim režimom kao što ja imam u svojoj glavi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Thinkpurple nisu spominjali što ako se okrene, ali mi se čini da će me tak i tak na carski, s obzirom na prvi hitan carski, atoniju uterusa, pa mi je bila i zaostala posteljica, pa sam imala i 2 kiretaže do sad i histeroskopiju... Dr. je rekla "nemamo šta razmišljati" i šalila se kak je meni sve super dok sam trudna, doslovce nikakvih problema, nit šećera, nit krvarenja, nit otvaranja... Nego mi problemi dođu pred kraj i poslije poroda i da me zbog toga treba više paziti poslije
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Mi danas bili na pregledu, sve super 🫶🏼 Malac ima 2285g (i oko 40ak cm po mojem izracunu 😁), bubrezi ok, protoci ok, testisi se spustili, pupcana nije oko vrata. Sljedeci pregled 15.6.i to mi je zadnji kod njega van Petrove. Jos uvijek ne znamo hoce li na kraju ici carski ili vaginalno 🙈
Meni secer, tsh, kg i tlak oke, kaze da sve sto me boli (simfiza i leda povremeno) je normalno da sad boli 😅 i da si slusam tijelo u svemu.
*
Sretno svima koji negdje putuju, meni se dulje od 15/20 min ne sjedi u autu 🙈 Jucer bili do Ikee - lagano sam poginula, s time da sam “isprobavala” sve sjedece stvari na koje smo naisli 😆
Svima na mirovanju mirno more i dalje 🫶🏼
*
Mi smo robu oprali na 40/60 (ovisno o robi), meni natural malo zguzvani look nije smetao, muzu je pa je dio stvari opeglao 😃
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji