Lemon baš kao što thinkpurple kaže, pričekaj da vidiš koliko će kose imati. Ja sam isto imala onu Babylove drvenu mekanu četku, ali mala nije imala puno kose, i ono što je imalo otpalo je pa sam više onako ju "češljala" 🤣🤣
Ja sam mislila pitati za toplomjer, jel dobar za tako male bebe onaj Braunov Thermoscan 7, za uši? Njega imam za curu, a znam da sam njoj rektalno mjerila sve dok ovog nisam kupila, imala je cca 2 godine. Doduše ona mi i nije imala nekih temperatura do 3.godine. Kontam da si možda uzmem i jedan za bebe, jer otkako ovog imam svi se služimo s njim, samo mu nastavke mijenjam 🤷♀️🤣
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
E super, onda neću još kupovati četku, a taj češalj za tjemenicu sam kupila.
Mi smo sa Alija kupili toplomjer koji može na čelo ili u uho pa ću vidjeti hoće sluziti.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mi smo isto kupili tu babylove cetku s cesljem, nije bas imala kose koja je i otpala brzo tako da sam ja s tim cesljala tjemenicu. Mi imamo rektalni s fleksibilnim vrhom i za bebe je taj najbolji i najpouzdaniji, je da je gnjavaza nocu kad su bolesni razmotavat pelenu, ali je opet bolji nego onaj za celo. Bar za tako male bebe.
Ja sam osim cepica uzela i sirup paracetamol, al to necu davati na svoju ruku prije drugog mjeseca, ako zakuri s mjesec dana pravac hitna, svasta tu moze bit, a tesko je dozirat lijekove na tako malu kilazu. Davala sam cepice tek od 2.mj (nakon cijepljenja).
Iz ljekarne jos planiram priredit sab simplex i bio gaia kapi.
Klotrimazol kremica za guzu i betrion mast.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Braun thermoscan 7 je jedan od boljih na tržištu i ima baš za bebe postavku za mjeriti temperaturu. Ja sam ga kupila nakon hvalospjeva mama po forumima. Imam jos bazalni toplomjer s fleksibilnim vrhom koji sam koristila za hvatanje ovulacije, a sad ce poslužiti ako bude potrebno...
.
Sayuri drži se, nadam se da će se tlakbioak primiriti... Jesu davali nešto bebi za pluća? Kako se ti nosiš sa svime?....
.
Jesu nam trojčeki dobro?
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Na ovu babylove ste mislili? Baš gledam na Dm aplikaciji i uopće nema dobre recenzije 🤔
https://ibb.co/GJT4M2D
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Na ovu babylove ste mislili? Baš gledam na Dm aplikaciji i uopće nema dobre recenzije 🤔
Tu sam uzela za cesljic i tjemenice jer je cetka dosta grube dlake, a onu s drvenom drskom i ful mekom dlakom za ovak.
*
Osobno sam podijeljena oko recenzija jer vidim po sebi, rijetko kad mi je nesto super to pisem i ostavljam kao recenziju, ali kad mi nesto podbaci cesce ostavim 😅 (ne sad za ovaj setic, nego cisto opcenito)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pozz,danas sam ušla točno u 35 tjedan.kad sam ušla u aplikaciju za praćenje trudnoće piše da sam ušla u 9 mjesec. Nešto mi to neštima?
Nisam ja tu imala, nego baš drvenu. Ne znam ja ovdje postaviti sliku, drvena smedje boje i mekana je. Cca 4 eura bude ona.
Sayuri nadam se da je kod tebe sve dobro ❤️ javi se da znamo da si oke.
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Pozdrav curke,
Nadam se da ste dobro.
Sayuri, mislimo na tebe i javi nam se.
Light blue takoder, javi nam da je sve dobro.
Think purple kako si?
Cure, dajte mi recite molim vas kako vama privatnici naplacuju ove zadnje preglede. Ja sam imala bris na streptokok prije 2 tjedna , pregled mi je dosao 80
Eura. Ovaj tjedan opet imam pregeld gdje mi radi ctg i to ce opet biti uvecana cijena pretpostavljam, koliko to dode?
Da li sam to sve mogla raditi i u bolnici imam osigiranje.? Kad vidim ove troskove...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji