E kad se ovako lijepo 'jadamo' jedni drugima, da vam se malo 'pojadam' i ja sa svojom pricom 😁 Sto se supruga tice, on je najbolji suprug na svijetu, definitivno. Jako brizan, jako dobar, emotivan, spreman pomoci uvijek svima,a meni tek. Oduševljen je od samog starta, od kada smo saznali za moju trudnocu, on je jako brizan prema djeci, i svoju je jedva cekao. Ono sto nama jeste problem je to sto živimo sa njegovom majkom. Nažalost, znala sam od samog početka da to nije najidealnija opcija, ali sam pristala na to iz ljubavi prema njemu. On citav svoj zivot zivi sam sa njom, u stanu, ona je starija zena, koja je prosla mnogo toga u životu, i zdravstveno je lose, i ne bi mogla sama ni finansijski ni fizicki da se bori, pa smo i mi sa njom. Zena je odrasla i zivljela na selu, i ima totalno izopacen pogled na svijet. Kao one žene starog kova, uvijek su im za sve žene krive, dok muskarce opravdavaju za sve, cega se ja grozim. Kada smo joj rekli za trudnocu,tako je hladno odreagovala, bez trunke emocija,sto je mene jako povrijedilo. Kada god nas dvoje negdje odemo, uvijek se komentarise gdje cemo, sta cemo tamo, sto smo se zadrzali. Kada ja odem negdje vani, odmah prevrne ocima, sto ja negdje idem, kad god nesto uzmem,sto sam to kupila, kada sam za bebu uzela prvu robicu, ne valja se uzimati nista dok se dijete ne rodi, te sta ce nam krevetic, ima njena cerka krevetic, koji je inace krevetic njenog supruga, star preko 50 godina, dotrajao. Suprug se mnogo puta i svadja sa njom zbog tih stvari, i neda na mene, ali nema neke vajde. Gospođa takodje mnogo puši cigarete, zadimi cijeli stan, ne vjetri, i oko toga smo pricali, kada bebac dodje,da ce morati na balkon, ali ne znam koliko nas shvata ozbiljno. Uglavnom ima tu još 100 stvari, nego,da ne duzim,i ovako sam se raspisala, valjda mi je trebalo negdje da se izjadam. 😁 Tako da eto,svi mi imamo svoje stvarcice i bubice, nekima je tu muz malo zakazao, nekima muzeva familija, ali nije nikome idealno 😁 Zivot je boba i to je tako, bice sve dobro, živ čovjek sve izdrži, samo kad je zdrav u glavi 😊
Joj joj, svatko ima neki svoj teret, da, ali ovo, svaka tebi čast s njom takvom u malom stanu. Imaš čelične živce i veliku ljubav prema svom mužu, svaka čast. Ja ne bi mogla, odselila bi makar u stan preko puta 😅 da je blizu da brinete o njoj a opet da imate svoj mir...
Kad smo kod svekrva, evo ja vas pitam, jeli vama normalno da su danas uzeli cijeli dan i nocit ce tamo (dijete)sto nikada nije praksa jer sam ja u visokom stadiju trudnoce i imam psa a muz ne na poslivnom putu do sutra, i da cijeli dan nisu poslali sliku, poruku itd. Evo stvarno vas potam je li vam zo normalno ili ja bezveze dramim? Inace saljem kako je sto radi, danas necu dosadilo mi.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
E kad se ovako lijepo 'jadamo' jedni drugima, da vam se malo 'pojadam' i ja sa svojom pricom 😁 Sto se supruga tice, on je najbolji suprug na svijetu, definitivno. Jako brizan, jako dobar, emotivan, spreman pomoci uvijek svima,a meni tek. Oduševljen je od samog starta, od kada smo saznali za moju trudnocu, on je jako brizan prema djeci, i svoju je jedva cekao. Ono sto nama jeste problem je to sto živimo sa njegovom majkom. Nažalost, znala sam od samog početka da to nije najidealnija opcija, ali sam pristala na to iz ljubavi prema njemu. On citav svoj zivot zivi sam sa njom, u stanu, ona je starija zena, koja je prosla mnogo toga u životu, i zdravstveno je lose, i ne bi mogla sama ni finansijski ni fizicki da se bori, pa smo i mi sa njom. Zena je odrasla i zivljela na selu, i ima totalno izopacen pogled na svijet. Kao one žene starog kova, uvijek su im za sve žene krive, dok muskarce opravdavaju za sve, cega se ja grozim. Kada smo joj rekli za trudnocu,tako je hladno odreagovala, bez trunke emocija,sto je mene jako povrijedilo. Kada god nas dvoje negdje odemo, uvijek se komentarise gdje cemo, sta cemo tamo, sto smo se zadrzali. Kada ja odem negdje vani, odmah prevrne ocima, sto ja negdje idem, kad god nesto uzmem,sto sam to kupila, kada sam za bebu uzela prvu robicu, ne valja se uzimati nista dok se dijete ne rodi, te sta ce nam krevetic, ima njena cerka krevetic, koji je inace krevetic njenog supruga, star preko 50 godina, dotrajao. Suprug se mnogo puta i svadja sa njom zbog tih stvari, i neda na mene, ali nema neke vajde. Gospođa takodje mnogo puši cigarete, zadimi cijeli stan, ne vjetri, i oko toga smo pricali, kada bebac dodje,da ce morati na balkon, ali ne znam koliko nas shvata ozbiljno. Uglavnom ima tu još 100 stvari, nego,da ne duzim,i ovako sam se raspisala, valjda mi je trebalo negdje da se izjadam. 😁 Tako da eto,svi mi imamo svoje stvarcice i bubice, nekima je tu muz malo zakazao, nekima muzeva familija, ali nije nikome idealno 😁 Zivot je boba i to je tako, bice sve dobro, živ čovjek sve izdrži, samo kad je zdrav u glavi 😊
Joj joj, svatko ima neki svoj teret, da, ali ovo, svaka tebi čast s njom takvom u malom stanu. Imaš čelične živce i veliku ljubav prema svom mužu, svaka čast. Ja ne bi mogla, odselila bi makar u stan preko puta 😅 da je blizu da brinete o njoj a opet da imate svoj mir…
Sve su prilike da ce tako biti 😁 Mir je neprocjenjiv,a i moji zivci su 😀
Kad smo kod svekrva, evo ja vas pitam, jeli vama normalno da su danas uzeli cijeli dan i nocit ce tamo (dijete)sto nikada nije praksa jer sam ja u visokom stadiju trudnoce i imam psa a muz ne na poslivnom putu do sutra, i da cijeli dan nisu poslali sliku, poruku itd. Evo stvarno vas potam je li vam zo normalno ili ja bezveze dramim? Inace saljem kako je sto radi, danas necu dosadilo mi.
Možda su jednostavno okupirani s njim pa ni ne misle o tome... Ne znam kakvi su inace pa mi je teško procijeniti ali ja se ne bih puno uzrujavala, ako bi me zanimalo pitala bi.
Vece curke , da se i ja malo javnem… 😛
Vidim red veselja pa red zalbi ali to je sve dio zivota jel? Ko kaze da ima savrsen zivot, dobro laze… ja generalno od takvih i bjezim. Meni moja mama dosta pomaze, i blizu smo, a opet dovoljno daleko da ne ulijece svako malo. Eto ja imam divnog supruga , pazljiv i pomaze ali eto nas je problem njegova cesta putovanja. Nije to ni neki problem zapravo koliko mjesta koja posjecuje pa sam stalno na iglama kada ode, ratne zone i sl. Ali eto primjer da kod svakog nesto ima, nista nije idealno.
Bas mi je drago za dobre preglede, no mene trenutno najvise interesuje lightblue kako si ti? Ostale cure vidim da je manje vise sve ok hvala Bogu. Saosjecam i dijelim sa vama tegobe treceg trimestra, mene rebra deru da se zaista zapitam da nije sta napuklo 🤨 Uglavnom bebac je super, imamo 1500gr, sve je u redu i bogme jos 47 dana kod nas do carskog. Kad kazem ovako u danima onda skuzim kako je to sve blizu…
Ruzica, mislim da nije za brinuti sto se ne javljaju ali nije ni za dramu, po meni je negdje sredina najbolji odgovor. Ja se ne bi inatila ni s njima pogotovo da mi je dijete u pitanju, ti ljude ne mozes promijeniti, upitaj jel sve ok i to je dovoljno.. barem bi ja tako…
Thinkpurple kako je curica, jel bolje, znam kako se osjecas jer evo i meni sin i curica naizmjenucno viruse kupe , hocel stat vise? 😩
Pahuljka kuco stara, Ja se isto osjecam kad je mama u pitanju…
Cvit I Afrodita vama se blizi s obzirom da cete ranije, ima li kakvih planova konkretnih od strane doktora?
Ostale cure velika pusa, izdrzite nema jos puno, slagala bi kad bi rekla da i mene ne saraju hormoni, budem cak i depresivna cak i neki strahovi krenu ali prodje… 😘😘😘
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Hej žene!
Vidim ja da su moje misli u totalno drugom planu nego vaše. Ne tepu me više ni ljudi s glupim komentarima i kvazi prijatelji ni kojekakva rodbina. Jednostavno sam shvatila da neke stvari ne možeš promijeniti i to je to. Ne trudim se uopće. Inače nisam netko tko će svoje stvari (trudnoću) gurati u prvi plan pa onda me ni ne tangira kad netko pita odnosno ne pita.
Moj muž je neka zlatna sredina. Obaviti će sve što tražim ali na neke stvari mu moram skrenuti pažnju jer on to ne vidi, nekad malo i pričekati da napravi odnosno da se sjeti napraviti. Ali sve to nije ništa alarmantno. Pomazi trbuh povremeno ali nije da visi na njemu, da mu priča ili pjeva ili bilo što slično. Više je usredotočen na smišljanje svega što će s dečkima raditi kad dođu. I to mi je ok.
Ja sam trenutno više u drami kako ću ja to preživjeti. Bila sam na guk profilu ovaj tjedan i susrela sa situacijom gdje su mi na ctg zaboravili snimiti drugu bebu, zaboravili ispuniti formulare za oba djeteta, zaboravili reći da trebam dati uzorak urina, zaboravili izmjeriti šećer na vrijeme. Pa sam onako u nekom WTF šoku, recimo to tako.
Sayuri obzirom da je po svemu sudeći za sada ovo uredna trudnoća idem za dva tjedna na briseve za carski u slučaju da mi budu trebali. Pa ćemo poslije toga o daljnjim koracima. Nadam se dočekati prvu polovicu 6.mj. To bi mi bilo idealno.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sayuri zabrinula si nas, drago mi je da si se javila 🤗
Nemam konkretan datum, i dalje se nadamo dogurat do onoga iz tablice (20.6.) a to je za 40 dana 🍀
Idem na kontrolu u utorak pa cemo vidjet kakvo je stanje, ako je sve ok idem doma i vracam se za cca 10dana na hospitalizaciju, a ako nesto krene, ostajem odmah.
.
Nije da mi se zuri u bolnicu, al sad sam psihicki vec spremna ostat. Robicu smo svu oprali i popeglali, sobica je prakticki gotova, tako da sam obavila to sta sam imala na umu.
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Jutro cure, jedna dojava:)
https://pharmeria.hr/ - imaju 30% na sve uz kod ZAMAMU do 14.05. - pa ako kome treba (i omni-biotic PANDA je tu, stvarno se isplati)
:)
Jutro cure, jedna dojava:)
https://pharmeria.hr/ - imaju 30% na sve uz kod ZAMAMU do 14.05. - pa ako kome treba (i omni-biotic PANDA je tu, stvarno se isplati)
:)
E, jedino ne kuzim, jel ovo dostavljaju ili mi moramo u izabranu ljekarnu ići po to? Jer kod stavljanja u košaricu mi kaze da izaberem ljekarnu koja će naplatiti..
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ally
Nudi kasnije i opciju dostave. Meni ne zeli kupon upisati 🙄 Probat cu na laptopu.
U Novalacu je 30% na Novalac prenatal…
*
Mi smo budni od prije 5 jer nas je tlak pokosio 84/66 😵💫Sad je nekako 95/66 - barem su se malo razdvojili 😅
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji