Udjem, vidim imam 3 stranice za procitati i razveselim se, kad ono sve nesto zblj.
😑
Thinkpurple ti ne mozes uopce daha uhvatit u ovoj teudnoci, bas mi je zao..znam da se tesko organizirati s todlerom i dok nemate bas nekog da uskoci, ali pokusaj mirovat koliko ide..
Zene s kontrakcijama, suosjecam. Meni je kroz cijeli dan tulum, al po danu su udarci, navecer se uglavnom krenu rastezati pa se trbuh od tih pokreta stvrdne i znaju biti kao menga grcevi. Nasrecu kratko traju, uzmem na svoju ruku normabel pred spavanje. Ne pomaze spavanju, jer ustajem ko urica, tocno svakih sat vremena piskit, ali malo mi ipak smanji te grcice. Fobija mi je da me trudovi doma uhvate. Sutra idem na kontrolu pa cemo vidjet sta kaze dr
.
Lightblue steglo mi se u grlu dok sam citala tvoj upis, tocno si mogu mislit sto ti sve prolazi glavom..dobivas steroide? Brisevi dosli ok? Drzim palceve na najjace da izgurate do 30tt 🤞🤞🤞🤞🤞
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Kako mi je zao kada udem i citam lose stvari…bas mi je zao cure 🥺 nadam se da ce ubrzo krenuti sve na bolje… I da cemo sve izdrzati do nekih "sigurnih" tjedana… Sta se to desava sa ljetnim bebama? 🥺
Drzite se 💪 pogotovo Lightblue ❤️💙❤️Mia, hvala ti za sve info, jel to bude popodne? U koliko sati? Znaci, samo 3 puta, srijedom?
I da, posto su rekli da je pandemija gotova, ne vjerujem da ce nas testirati…to bi bas bilo glupo…
A odijelo i maska, jel daju oni, moramo nadoplatiti ili moramo sami kupiti?
U 18h, srijedom, 3x, na zadnjem dobiješ tu potvrdu.
Iako na str bolnice piše da je 4x četvrtkom, ali sada u 5.mj je ovako, ne znam jel tako inače ili samo nisu promijenili info.
Da, mi smo to imali prošle srijede kad još to nije proglašeno, baš ću vidjeti što će reći sad nakon. 🤔
E da odijelo su rekli za pratnju da kupimo u apoteci, nisu spominjali da se može kod njih. Iako vjerujem da ti daju ako zaboraviš donijeti.
Gdje nades te informacije, tipa to za tecaj, kad je itd? Trazim i ne mogu naci 😅 i jel traje sat i pol, od 18 do 19 i 30?
Ma iskreno se nadam da se nece morati testirati, to bi bas bilo previse 😂
Uglavnom, hvala ti 😊 u slucaju da me ne bude zvala patronazna, cu njih zvati pa da nas ubace..cekati cu jos mjesec dana 🙄
Cure, drzite se sve.. bas mi jr zao Lightblue, ali bit ce sve okej. Ima svakakvih slucajeva, samo pozitivne misli i kak doktori kazu. Nemoj si jos dodatno glavu puniti s nekim scenarijima. Bit ce sve okej 🤞🏻🤞🏻
.
Kad smo kod tih nekih grčeva i BH.. Imam ih i ja.. ne brine me kad su bezbolni ali tu i tamo me boli i u preponama i malo kao menstrualni grčevi. Nije nista prejako i nesto mi govori da nije nista i da se to samo maternica rasteze ili beba pritisce. Vise me brine sto sam zadnjih dana (od proslog tjedna) toliko neopisivo umorna stalno. Doslovno obavim jednu stvar u danu i moram leci koliko mi dođe neka slabost i umor. Imam malo kao i vrtoglavicu i glavobolju. Nesanica me isto tu i tamo uhvati... jednostavno ne mogu zaspat do 3, 4 ujutro. Ili malo zaspem navecer pa se probudim i do jutra nista. Naravno, iduci dan strgana totalno. Ima dana kad dobro spavam.. tipa nocas i to sam toliko spavala da sam se zalezala i sad me vrata boli. Nikak na zelenu granu.
Iii pojavile su mi se neke mucnine... nakon jela uglavnom pa pretpostavljam da mi beba tisce zeludac jer imam i zgaravicu.
.
Opcenito sam nervozna jer imamo jos hrpu toga za kzpiti za bebu.. i velike i male stvari, osjecam se nespremno a opet kao imam vremena. Problem je sto nemam energije za hodanje po trgovinama.
.
Sutra idem na ogtt (da, ja jos nisam prosla to) i kasnije imam pregled kod privatne gin pa se veselim s njom popricati i vidjeti sta kaze i vidjeti bebicu na 4D.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Kako mi je zao kada udem i citam lose stvari…bas mi je zao cure 🥺 nadam se da ce ubrzo krenuti sve na bolje… I da cemo sve izdrzati do nekih "sigurnih" tjedana… Sta se to desava sa ljetnim bebama? 🥺
Drzite se 💪 pogotovo Lightblue ❤️💙❤️Mia, hvala ti za sve info, jel to bude popodne? U koliko sati? Znaci, samo 3 puta, srijedom?
I da, posto su rekli da je pandemija gotova, ne vjerujem da ce nas testirati…to bi bas bilo glupo…
A odijelo i maska, jel daju oni, moramo nadoplatiti ili moramo sami kupiti?
U 18h, srijedom, 3x, na zadnjem dobiješ tu potvrdu.
Iako na str bolnice piše da je 4x četvrtkom, ali sada u 5.mj je ovako, ne znam jel tako inače ili samo nisu promijenili info.
Da, mi smo to imali prošle srijede kad još to nije proglašeno, baš ću vidjeti što će reći sad nakon. 🤔
E da odijelo su rekli za pratnju da kupimo u apoteci, nisu spominjali da se može kod njih. Iako vjerujem da ti daju ako zaboraviš donijeti.
Gdje nades te informacije, tipa to za tecaj, kad je itd? Trazim i ne mogu naci 😅 i jel traje sat i pol, od 18 do 19 i 30?
Ma iskreno se nadam da se nece morati testirati, to bi bas bilo previse 😂
Uglavnom, hvala ti 😊 u slucaju da me ne bude zvala patronazna, cu njih zvati pa da nas ubace..cekati cu jos mjesec dana 🙄
Sad je trajalo 1h, do 19h. Ne znam hoće li tako svaki put biti. Idući put je psiholog na predavanju, a zadnje je baby handling, navodno baš praktični dio s lutkama 🤔
Evo ovdje sam pronašla, sad vidim da to ni nije str od bolnice, ali na taj br sam zvala i prijavila se.
https://rodilista.roda.hr/rodilista/rodilista-u-hrvatskoj/rijeka/metkovic.html
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cure, drzite se sve.. bas mi jr zao Lightblue, ali bit ce sve okej. Ima svakakvih slucajeva, samo pozitivne misli i kak doktori kazu. Nemoj si jos dodatno glavu puniti s nekim scenarijima. Bit ce sve okej 🤞🏻🤞🏻
.
Kad smo kod tih nekih grčeva i BH.. Imam ih i ja.. ne brine me kad su bezbolni ali tu i tamo me boli i u preponama i malo kao menstrualni grčevi. Nije nista prejako i nesto mi govori da nije nista i da se to samo maternica rasteze ili beba pritisce. Vise me brine sto sam zadnjih dana (od proslog tjedna) toliko neopisivo umorna stalno. Doslovno obavim jednu stvar u danu i moram leci koliko mi dođe neka slabost i umor. Imam malo kao i vrtoglavicu i glavobolju. Nesanica me isto tu i tamo uhvati… jednostavno ne mogu zaspat do 3, 4 ujutro. Ili malo zaspem navecer pa se probudim i do jutra nista. Naravno, iduci dan strgana totalno. Ima dana kad dobro spavam.. tipa nocas i to sam toliko spavala da sam se zalezala i sad me vrata boli. Nikak na zelenu granu.
Iii pojavile su mi se neke mucnine… nakon jela uglavnom pa pretpostavljam da mi beba tisce zeludac jer imam i zgaravicu.
.
Opcenito sam nervozna jer imamo jos hrpu toga za kzpiti za bebu.. i velike i male stvari, osjecam se nespremno a opet kao imam vremena. Problem je sto nemam energije za hodanje po trgovinama.
.
Sutra idem na ogtt (da, ja jos nisam prosla to) i kasnije imam pregled kod privatne gin pa se veselim s njom popricati i vidjeti sta kaze i vidjeti bebicu na 4D.
Jesi provjerila hemoglobin i željezo? Ja sam bila tako užasno umorna doslovno nakon ničeg i ispalo je da mi je željezo bilo na granici. Čim sam krenula piti nešto za podizanje željeza mi je bilo bolje. Energija mi je bila puuuno bolja
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Hej zenee🤗
Javlja li se vama sluzavi (želeast) prozirni iscjedak,nekada i obilan?
Unazad dva dana mi se poceo javljat svaki dan,a nekada zna biti kao sukrvice u njemu,googlala sam i navodno je to sluzni cep i da se javlja pred porod.
Jel ima koja od vas tako nesto?
Pisala sam, ali si mozda propustila. Prije tj dana sam bila na hitnoj radi toga i sumnje na sluzni cep, ali bila je lazna uzbuna, sve je bilo ok. Sad za vikend mi se opet pojavio neki cudan rozi iscjedak. Ja mislim da samo trebam usporit i da je grlic jako osjetljiv. Da je sluzni cep, to bi vodilo otvaranju itd, a kod mene je sve zatvoreno. Moze biti i da ti je kakva upala pa radi toga. Kad imas pregled?
I ja sam imala sličnu situaciju s iscjetkom i strahom da je sluzni čep. Nije. Prije toga sam imala pregled gdje me doktorica gledava vaginalno pa su mi rekli i da je to reakcija na takav pregled. Sve je to normalno ali kad čitaš po netu ispadne da je to skupni čep ono jedan na jedan.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Think Purple čitam taman ovo tvoje s kontrakcijama i mislim si kad sam ja ovo pisala 🤣😅😅 identična situacija je i kod mene, čak i u mirovanju a da ne pričam kad malo duže stojim. Prekosutra imam pregled pa ćemo vidjeti na čemu sam, dotad mirujem koliko mogu.
Lightblue puno ti sreće želim, i toplo se nadam da ćete izgurati do finalnog cilja ❤️❤️❤️
I mislila sam pitati jel koga boli donji dio leđa, u biti trtica? S obje strane me boli, udara mi u noge.
Osjećam kao da će mi svaki čas popustit osjet u nogama kad ustanem i prohodam 🤣🤣
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Bok cure, ja pratim ali ne pišem baš. Pisale ste o koroni pa da pitam ako je neka od vas možda imala koronu nedavno? Ja sam dobila simptome pred 20 dana i prošlo je ajde ok ali ostala je neka slabost, povremeno osjećaj ko da ću se srušiti, nekako mutno u glavi. Više ne znam jel to od korone, trudnoće ili zato jer me na sve još i anksioznost kojoj sam inače sklona uhvatila. Baš se ne sjećam najbolje. Krvna slika mi je ok, tlak normalan prema višem nije nizak. A ja u totalnoj komi. Isto smo svi još od Uskrsa stalno bili bolesni i valjda me to iscjedilo…nikako počet pripremati stvari za bebu, srećom imam sve od ovo dvoje malenih ali moram se pokrenut više vrijeme je.
Ja bih provjerila željezo na tvom mjestu, jer sam se i ja tako isto osjećala, vrtoglavice, umor, ubrzan rad srca, isto sam mislila da me anksioznost lupila, ali mi je željezo nisko bilo i tlak dosta nizak, pa sam si uzela Floradix sirup/sok, jer tablete nisam podnosila. Bolje sam dosta, nije još to to radi niskog tlaka, ali sam manje umorna i manje mi srce lupa.
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Lightblue nadam se da ćete uspjeti izgurati do željenih tjedana. Pokušaj ostati što više mirna. Sretno ❤️
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Ja sam isto od jučer dobila željezo. Krvna slika pokazala nedostatak i doktorica je rekla da minzato bude loše. Umor, vrtoglavica, lupanje srca, osjećaj kao sa ću u nesvijest past. Nizak tlak je isto bio prisutan kad sam mjerila, ali izgleda sve povezano s nedostatkom željeza. Sestri isto tako pa Melani odi izvadi kompletnu krvnu sliku.
Lightblue drži nam se i javi se kad stigneš. Znam da ti nije do foruma, ali da znamo kako ste nam....
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji