Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Butterfly00
    10. Svibanj 2023. 12:23

Thinkpurple pa pritisak mi je jak dole i boli me podno stomaka onako nekako cudno, tupavo, zateže me.
    Mene su još pitali 2,3 puta jel imam osjećaj da me peče, ja sam rekla da ne.
    Neću ti paniku neku stvarati, ne znači to ništa, ali ako si u mogućnosti odi provjeriti, bolje možda jednom više nego jednom manje. Ako ti je posteljica straga, moći će ti vidjeti stanje i debljinu unutarnjeg reza. Meni je sprijeda, pa kao ne može se toliko dobro vidjeti (tako bar dr kaze), zato su me mislili poslat na promatranje.

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Frida88
    10. Svibanj 2023. 12:25

Što se tiče BH kontrakcija, imam ih svakodnevno i dalje, cca 15-20 puta, čak mi se čini da ih ne bude manje ako više ležim, al opet računam da je bolje da je pritisak što manji. Neki dan sam ih imala par sati u pravilnim razmacima od 20 min pa sam htjela otić na hitnu ali sam taman imala pregled gdje mi je doktor rekao da sam zatvorena i da je sve ok. Ali ako se to ponovi, mislim da cu otici ipak. Pijem magnezij citrat direkt 375 mg, Normabel i počela sam Roidakal 1x dnevno. 
    Robicu imam nesto i od prije ali kako sam imala zimsku bebu, fale mi bodići kratkih rukava pa sam ih uzela u sinsay 56 i u hm 50 zasada, pa ako ce mi trebati još, lako kupim. Uzela sam jos i duge rukave i kombinezone i čine mi se ok. 

• ružica
    10. Svibanj 2023. 14:22

Meli,

Ma daj molim te reci vise o tome, otkada ide taj zakon?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Meli18
    10. Svibanj 2023. 14:35

ružica

Meli,

Vec je na snazi 😅 ne znam otkad tocno ali to je to, zene vec koriste to, provjereno... Znaci, kada mi koristimo roditeljski, i tata bebe moze isotevremeno kad i mi, samo 2 mj.. 😊

Meli18
    10. Svibanj 2023. 14:39

MareiKate

Meli18

Cure, gdje vi nadete broj 50? 😅 Ili, kako kaze thinkpurple ne treba ni kupiti 50, posto je 56 dosta mali? 😅 Na sinsay imaju samo 56..a u pepco sam nasla samo 3 bodica, dugi rukav, bez nogice 🙄 a hlacice nisam uopce nasla..

Ja imam par komada 50 iz HM-a, a neki proizvođači imaju i veličinu 0 😅 kontam da je to 50, ako ne i 48 😅 imam par tih stvari iz primarne i to je toliko malo, mislim da samo nedonoščad u to stane 😊

Znaci, samo h&m ima 50? 😅 Kik, mana, ne? Nemam h&m blizu nazalost..

MareiKate
    10. Svibanj 2023. 15:15

Meli18

ružica

Meli,

Vec je na snazi 😅 ne znam otkad tocno ali to je to, zene vec koriste to, provjereno… Znaci, kada mi koristimo roditeljski, i tata bebe moze isotevremeno kad i mi, samo 2 mj.. 😊

Ne može istovremeno kad i ti nego nakon tebe... Znam i ja roditelje koji to koriste ali ne možete oboje biti u isto vrijeme. 
    Evo ne znam ima li još gdje manjih veličina osim HM, ja imam par stvari iz Primarka, dobila na poklon, a inače na FB imaš ženu koja kupuje stvari posvuda uz malu proviziju, izmedju ostalih odlazi i u Primark Slovenija pa ako baš želiš možeš tako nabaviti.. 
    Ja s pregleda, 0reskocila shopping. Beba narasla, oko kilu je, ja zatvorena, sve ok osim što i dalje to nešto na srcu joj nije jasno ... Ali dobro, super da sam zatvorena s 9bzirim na ti da se ništa ne pazim...

Meli18
    10. Svibanj 2023. 16:40

Cure, danas sam zvala HZZO i zenska mi je potvrdila da, po NOVOME, tata moze iskoristiti roditeljski, 2 mj ISTOVREMENO kada i mama. I prijateljica trenutno je na roditeljskom i njen muz skupa s njom.. za isto djete 😅 ako ne vjerujete, nazovite hzzo... Ja kazem sta je meni zena rekla i ta prijateljica. Ako one lazu, lazem i ja 😊

MareiKate
    10. Svibanj 2023. 17:35

Meli18

Cure, danas sam zvala HZZO i zenska mi je potvrdila da, po NOVOME, tata moze iskoristiti roditeljski, 2 mj ISTOVREMENO kada i mama. I prijateljica trenutno je na roditeljskom i njen muz skupa s njom.. za isto djete 😅 ako ne vjerujete, nazovite hzzo… Ja kazem sta je meni zena rekla i ta prijateljica. Ako one lazu, lazem i ja 😊

Ma super, očito nešto novo!

Meli18
    10. Svibanj 2023. 17:45

MareiKate

Meli18

Cure, danas sam zvala HZZO i zenska mi je potvrdila da, po NOVOME, tata moze iskoristiti roditeljski, 2 mj ISTOVREMENO kada i mama. I prijateljica trenutno je na roditeljskom i njen muz skupa s njom.. za isto djete 😅 ako ne vjerujete, nazovite hzzo… Ja kazem sta je meni zena rekla i ta prijateljica. Ako one lazu, lazem i ja 😊

Ma super, očito nešto novo!

Ma da, i meni bilo cudno i zato sam zvala hzzo, da budem sigurna da je to tako... stalno nesto mjenjaju... 😊

bambi27zg
    10. Svibanj 2023. 19:19

Sad gledala Dnevnik - zakon za doplatak (povisenje) ide krajem godine, ovo za povecanje naknade drugih 6 mjeseci porodiljnog (oni sto je sad max 1000€) je tek strategija u razvoju… 
    Prema onome sto su rekli (ako sam dobro skuzila) digli bi da je max do 2 prosjecne place sto je trenutno oko 15 000 kn, a ne vise max do 7500 kn.

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.