Ali 3.dio
Razno:
10. uzela sam jos naljepnice za zid za djecju sobu (na Ali me dva lista ispala 10€, kod nas jedan 32€ - tocke smo uzimali u raznim bojama)
11. Neka ponuda 3 stvari za sve skupa 2€ (ona zdjelica za vecu bebu koja se ne prevrne kako god je okrece, to meni dobro dode dok jedem lezecki, ona kao duda za davanje lijeka (po frendici bespotrebno, ali eto nek se nade kad je onak 0,7 dolara 😆, Montesori kartice za prve mjesece - profesionalna deformacija jer radim s djecom i posebno me zanima toddler i predskolski uzrast i znanost i Montessori)
Ugl, neke stvari bih uzimala i ovak pa zasto ne malo ustedjeti, neke sam uzela jer su bile povoljne pa ajde nek se nade - poslije svega sto smo prosli da dodemo do ovog pisonje koji stize (a i svjesni smo da je mozda on jedini) necu se uopce “zakidati” ako mi se nesto svida i zelim, naravno u nekim razumnim granicama 😅
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Ali 4.dio (i zadnji 😅) dulje mi je trebalo da sve to posaljem nego li sam tipkala 🙄
Par savjeta za Ali:
1. Stavite u kosaricu sto vam se svida i par dana pratite cijene pa uzmite kad je najpovoljnije
2. Uzimajte vise stvari od istog sellera zbog manjeg shippinga
3. Kupite sto je vise moguce stvari odjednom jer imaju neku foru da sto vise trosis to ti oni skidaju cijene (mene je jos dodatno ispalo cca 25 dolara manje)
4. Dolar vam je oko 0,93 €, osobno sam sve dolare samo pretvorila kao 1 dolar 1 € i onda na kraju jos bila: woow, pa jos je manje 🤣
5. Platila sam Revolut jednokratnom kraticom - na nju prebacila iznos koji trebam, izgenerirala tu jednokratnu karticu i gotovo, ako netko i ukrade podatke kartica ionako vise ne postoji
6. Racunajte da je minimalno mjesec dana cekanja, meni roba stize od sredine travnja do kraja svibnja
7. Gledajte kad kupujete da seller ima sto vise prodanih artikala (recimo stvar A je kod nekog 1€ i prodao ih je 10-15, kod nekog drugog 2€ i prodao ih preko 100/200 - uzegi ovog gdje je skuplje jer je pouzdaniji obicno)
8. Ljudi stave slike proizvoda koji su kupili pa vidite za vecinu stvari i “uzivo” kako izgleda
Pazite se jer se lako navucete 🙈😆 Vec gledam stvari za novi pohod (podloga za fotkanje, ukrasi za krstenje i slicno)…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Bambi hvala ti, spremila sam si neke stvari i imam vec neke druge sto cekaju da narucim hahaha..ja kupujem preko alija vec puuuuno godina, 6-7 godina sigurno, ako ne i vise.. za sad nisam nikad imala problema 😅
Ono za noktice sam kupila, cekam da mi dode 😊 i neke kapice za malenu 😂 isto kao 1,99€ jedna stvar koja inace dode i 10€..tako da za 6€ imas tri super stvari 😊
I podlogu za slikanje sam uzela 😂 sad sam se sjetila kad si napisala 😊
Isla sam u Moja primalja na Borovju, to mi je bilo u zgradi do, isli smo oboje (iako tesko da ce muz moci na porod i ako bude vaginalno) i jako smo zadovoljni - i samim tecajem (ukljucuje prakticni dio sto mi se svidjelo da isprobamo neke stvari sto i kako), a i ugodno su nas iznenadili poklon vrecom 😁 Oni inace nude razne usluge prije/poslije poroda pa mi je nekako i lakse ako bude neki alarm da ih zovem 😅
Pa super, malo ću ih proučiti. Hvala ti
Hvala na savjetima 🤗
Vesca ova ap je bas super, sve sam poskenirala u kupaoni sto imam 🤣 vec se vidim u ducanu ko manijak kako skeniram sve, hahah 😄
Bambi super sto si dobila toliko testera, meni je to super, ali rijetko gdje dobijem. Evo ovo sto sam slala online, samo su mi dosle one kartice za slikanje, nista drugo za sad
i sad usporedi proizvode od Alverde, Lavere, Welede, Babylove i slično s Nivea, Johnson, Becutan, Pampers.... da ti padne mrak na oči.... Posumnjaš u sve što ti se na reklamama prezentira U Mulleru imaju baš taj "zeleni" odjel s prirodnom kozmetikom pa je lakše malo naći dobar prozivod. U DM-u ipak moraš znat što tražiš jer je sve uglavnom izmješano. Bipa isto kao DM.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Što se tiče kozmetike također ove razvikane marke ne koristim ni ja za sebe pa neću ni za bebu, svaka druga je puna naftnih derivata. Ja pratim Diamaru na instag.i ima toliko puno zdravijih izbora koji ne moraju biti skupi, osim welede koja je super ima jako puno robnih marki gdje je sastav "zeleniji" i dobar za kožu.
Isto tako i pelene, Pampers nije nikako dobar, bolji izbori su Babylove, Eco by Naty, Bevola iz Kauflanda..
Imala sam i ja app INCI dok nisam čitala neke recenzije i žene su pisale da krivo izbacuje rezultate 😏
Pavloviceva mast nije dobra, osim derivata ima u sebi i talk.
Naravno svatko će odlučiti za sebe, ali mislim da je jednako važno što unosimo u sebe i kao i što stavljamo na sebe 😊
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Igrala sam se malo s aplikacijom 🤗 i testerima i ovo je izaslo (mozda nekome pomogne pri kupnji/odabiru):
Violeta 2u1 shampoo & bath 17,2/20
Hipp Aqua maramice 20/20
Hipp 2u1 15,9/20
Hipp ulje za kupanje 19,6/20
Hipp milk lotion 18,7/20
Babylove puder 19,3/20
Ovi svi su bili zeleni 🤗
*
Bepanthen Baby 7,2/20
JGL za guzu 8,5/20
JGL djecja pasta 6,3/20
*
Zbunjujuce je malo jer za isti proizvod (npr Sudocrem i Uriage bebe sam dobila razlicite ocjene). 🤔
Treba i istraziti za ove “nepozeljne” sastojke i u kojoj su kolicini, neke proizvode nije moguce napraviti bez neceg takvog, ali je moguce uz minimalnu kolicinu koja nije opasna, a moze biti da app oznaci kao opasno cisto jer sadrzi. (Kao kad majonezu oznacavaju kao bez kemije - nema takve jer je majoneza samo po sebi kemija/emulzija koja ima u sebi emulgatore da je postojana 😅)
Ugl, fora app, malo cu sad i po DMu/BIPI skenirati kad idem 😄
🙎🏽♂️34 sve ok
Bambi- hvala ti puno na iscrpnom izvještaju s Alija! Baš sam htjela pitati jel se itko usudio kupovati te bebi stvari s Aliexpresa. Mene zanima jel bi itko uzimao tetrice, pamučne dekice i sl. Nekako se bojim, ne znam jesu li sve te kineske boje testirane. A ima ih baš slatkih i kao komentari su dobri.
I možda sam već pitala (ne sjećam se) - koja je razlika izmedju tvrdih i mekih podloga za previjanje, koju da uzmem?
Mislite li da nam zbilja treba specijalan ruksak za kolica? Ne mogu li uzeti bilo koji svoj ruksak i staviti ga dolje u košaru od kolica?
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ok, koju onda kremu za pelensko podrucje bi preporucile ako pavlovic i jgl nisu dobre?
JGL cu malo istraziti jer mi je tu cudno da je ta losija ocjena, za nju sam dobila preporuke od vise mama da im je super i nema osipa, a i meni je bila dobra kad mise znalo prije upaliti od depilacije 🤔
*
Treba slusati bebinu kozu i reakcije opcenito, znam primjer gdje je 1.dijete koristilo marku A, 2.dijete se od nje osulo skroz. Zato su mi super testeri da vidim je li ok ili nije 🤗
Igra ulogu u kozmetici (nazalost) i je li radena za istocno trziste EU ili zapadno/sredisnje EU 😅
🙎🏽♂️34 sve ok
Netko je bio ovdje pisao da je napunio HM košaricu, stigla mi je obavijest da je u tijeku 20% na sve dječje proizvode 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji