Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia2023
    28. Ožujak 2023. 10:02

Thinkpurple jel ti bolje danas? 
    Ja sam dobila preporuke za dudu ili Avent soothie ili Dr Brown's, a od bočica Tomme tippee CTN anti colic. Jeste vi koristile plastične ili staklene bočice? 
    Meni se isto mali nekad vrti po cijele dane, a nekad ga osjetim samo par puta pa mi već fali i gledam gdje je 😅
    Danas sam se napokon naspavala 🎉

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Ally007
    28. Ožujak 2023. 10:56

Sayuri- hvala ti puno na info vezano za izdajanje!
    Čestitke svim curama na dobrim pregledima. Naš je 06.04.,to će biti 23.tjedan,ne znam hoće li odmah raditi i OGTT. Moj mališa je isto neki dan aktivan, a neki potpuno miran (a cini mi se da ga manje osjetim kad sam ja aktivna). Ja zbog toga na hitnu ne bih isla, da mi baš par dana traje onda bih možda pitala ginicku za savjet. Uvijek uzmem u obzir mogućnost da nekada jednostavno ne percipiram njegove pokrete.
    Mene je noćas u 3 probudila ubitačna žgaravica, doslovno se nisam mogla sabrati, na kraju sam nakon sode bikarbone zaspala sjedeći u krevetu. I prije sam znala imati žgaravice, ali ovako nešto nikad nisam osjetila. Užas. 
    Thinkpurple- sretno s preboljevanjem ove viroze, ti si fakat već veteranka u tome 🥴
    Ps. Ne znam jesam li vas već pitala - što vi mislite o kupanju u bazenima? Išli bismo sad u proljeće na neki izlet u sloveniju (bled, kranjska gora) pa gledam hotele i imaju baš lijepe bazene. Mislite da je prerizicno da se ubacim, okupam, nakon kupanja odmah promijenim kupaći? 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Pahuljka
    28. Ožujak 2023. 11:01

Citajuci vidim da mnoge krvare iz desni, dok kod mene krvarenje dolazi iz nosa 🤥 
    Doslovno svako jutro na tacni, kafa, cokolada, rolna papira i dan moze poceti. Ne koristim nikakav sprej upravo zbog ostecenja sluznice, ali da me smori brate mili smori. Izgleda da smo osudjene na zivotno krvarenje, ako ne dole onda kroz druge rupe 🤦🏼‍♀️ 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

bambi27zg
    28. Ožujak 2023. 11:13

Evo nas s OGTTa 😅 (Petrova) 
    Ugl, zivi smo! Mali i iznimno aktivno poslije te kolicine 😁 
    Nisu dali staviti limunsku kiselinu, ali moze limun (u kojem je limunska kiselina 🙄) pa sam sloknula cisto 😁 Ocekivala sam gore, podnosljivo je, ali mi je na kraju bilo bas onak: puj puj puj. Znaci svi koji idete ponesite limun! 🍋 (a jos sam sinoc razmisljala da i njega stavim uz limunsku i naravno da nisam). 
    Citala sam da ako povratis odmah salju na VV i vode te pod GD, prvih sat vremena mi je proletjelo, ali poslije drugog vadenja (60.min) sam skuzila da nest nije ok, cca oko 85.minute mi je krenuo sum u usima, zvoni u glavi, oblijeva me znoj, maska me gusi - ugl tlak mi se drasticno spustio (inace imam jako nizak), srecom neka zenska je skuzila da sam na pola koplja i rekla ovima na salteru pa su dosle gospode i smjestile me na lezaj (odmah mi dale i rucnike ako povratim, a ja sam imala i vrecicu za svaki slucaj 😅). Odlezala sam do sljedeceg vadenja (i mantrala: neces razbojnice sad povratiti na samom kraju pa da te odma salju na VV 😁) i poslije sve ok (jos smo se isli naruciti za 36.tt na CEF i na Transfuziju obaviti vadenje). 
    Sad vegetiram i cekam nalaze i jedem cokoladu bez griznje savjesti 😁 Mjerila sam doma nataste secer i i sad 3 sata poslije (s time da sam jela poslije ovih 120 minuta) - oba su ok pa se nadam da je i ovaj u Petrovoj izvaden ok 🤞🏼

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• anasplutona
    28. Ožujak 2023. 12:29

thinkpurple

Anasplutona dobrodosla u zg 😊
    Ja sam 1.rodila na sv duhu, od 38.tjedna krecu pregledi kod njih, narucujes se oko 36.tjedna da dobijes termin u 38. Ja ga nisam docekala jer sam rodila na 37+5tt.
    .

hvala 🤗
     i hvala na odgovoru konkretno bas za sv Duh 🤗😙

Mia2023
    28. Ožujak 2023. 14:56

thinkpurple

Bambi ok, nosim limun sutra 🙈
    Drzim fige za dobar nalaz!
    Ally za zgaravicu jedi bademe kroz dan, kao pomazu…
    Za bazene ja nebi se kupala… bili smo prije 2 mj s malom u hotelu ja se nisam kupala… neda mi se riskirat neku upalu… a kad sam 1.put bila trudna me tako savjetovala gin, more moze, al bazene da ne preporuca…
    Pahuljka 😅 a bas smo osudene na krvarenja… muski to nebi podnjeli pa moramo mi 😏
    .
    Sad vidim od najnaj.eu da nece imat popust na webu, samo na sajmu… a i ergobaby je njihov jel tak?
    A ja se ponadala sve narucit online…

https://ibb.co/FDy2W6C

Joj nadam se da i ostali neće tako, ne isplati mi se ići tamo 😱 Baby center će imati i online i u svim trgovinama kažu.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

bambi27zg
    28. Ožujak 2023. 15:20

thinkpurple

Bambi ok, nosim limun sutra 🙈
    Drzim fige za dobar nalaz!
    Ally za zgaravicu jedi bademe kroz dan, kao pomazu…
    Za bazene ja nebi se kupala… bili smo prije 2 mj s malom u hotelu ja se nisam kupala… neda mi se riskirat neku upalu… a kad sam 1.put bila trudna me tako savjetovala gin, more moze, al bazene da ne preporuca…
    Pahuljka 😅 a bas smo osudene na krvarenja… muski to nebi podnjeli pa moramo mi 😏
    .
    Sad vidim od najnaj.eu da nece imat popust na webu, samo na sajmu… a i ergobaby je njihov jel tak?
    A ja se ponadala sve narucit online…

https://ibb.co/FDy2W6C

Prosli test 🎈🎈🎈 Ponesi 🍋! 
    A sam ergobaby hrvatska? Njima sam slala poruku kao koji su popusti i hoce li ici na Evolve i odgovorili mi u roku dana… 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69

bambi27zg
    28. Ožujak 2023. 16:12

thinkpurple

Ipak mi ginekologica pomakla pregled i ogtt zbog viroze…
    Tak da iducu srijedu 5.4.imam sve…
    Bzvz sam na dijeti zadnja 2 dana 🤪
    A i taj pregled cekam ko ozebli sunce 4,5 tjedana i onda se pomakne sve…
    .
    Bambi super da je dobar nalaz!! Sad udri po slatkom 🙈
    Meni je zena u babycentru rekla da ce bit 15% i online i na sajmu.
    Najnaj je ergobaby i besafe i icandy… i sad vidim da pisu da je 20% samo na sajmu, a iduci tjedan da ce imat na webu 15% al samo na odredene proizvode. 😮‍💨

Vec je pala cijela Dorina s rizom 😆🍫 
    A tu da vidis s njima za online: https://ergobaby.hr/shop/ ? S te stranice su mi rekli 20% (ali nisam pitala da li i online ili samo sajam) 

🙎🏽‍♂️34 sve ok

Karamela22
    28. Ožujak 2023. 16:15

Hvala na odgovorima. Vidim da većina Vas krvari. 🙈
    Ja Vas čitam svaki dan iako jako malo pišem. I tako se razveselilm svaki put kad javite da je pregled prošao super. Još kad stavite slikice tih malih čuda 😍😍 
    Mi imamo pregled u četvrtak i jedva čekam. S obzirom da smo 20 tjedana to bi trebao biti veći pregled. 
    Pahuljka meni zubo meso i nos (s tim da sam iz nosa i prije često krvarila) svaki dan razmišljam tko je izmislio izreku blaženo stanje 😂

Cvit
    28. Ožujak 2023. 19:35

Bravo za sve dobre preglede, rastuce bebice, ogtt-ove 🥳🥳
    Citam i veselim se sa svima 😊😊
    Bas mi toplo dodje oko srca dok vidim koje su to vec lijepe gramaze 🥰
    Sto se krvarenja tice, pridruzujem se - od pocetka krvarenje iz nosa 👌
    .
    Pokrete od 20tt osjecam svaki dan, uglavnom sad vec luduju, nekad su manje aktivne, ali nadoknade sutradan..mjehur im je ko trampolin, sve glave su zadnji put bile gore, noge dolje. To dok krenu ritati po mjehuru je festa 😅 
    .
    Cure su mi najavile baby shower za vikend 🤭 
    U nedjelju bi otisli do Westgatea na sajam, prvenstveno da nadjemo i isprobamo jaja..kupili smo veci auto s tri sjedala, imaju isofix, al nisu nesto posebno siroka, a ja se gubim u tim jajima i autosjedalicama 🥴

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.