Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meli18
    29. Ožujak 2023. 07:20

I mi smo jucer obavili pregled, raste curica i sve je u najboljem redu 😊 sad slijedi i meni ogtt 😅 ne veselim se niti malo, narocito zbog one tekucine..
    To cu rijesiti par dana prije novog pregleda koji ce biti 24.4. 😊
    ...
    I meni krvare desni 🙄 ne uvijek i ne u istoj kolicini ali je krv opet prisutna 🙄
    ...
    Steta sto nece sve trgovine imati popuste i na web... Iako je meni najbitniji Baby Center posto samo to imam i blizini... I Magic Baby, ali njega nema na sajmu 😅 Veselim se subotu jer idemo vidjeti sta se nudi i da kupimo ono sto nam fali 😂 iako neke stvari sam primorana kupiti online (dobro je to sto imamo gotovo pa sve, jos nam sitnice fale), tipa pametno kuhalo posto ga nigdje nisam nasla, osim na webu .. 🙄
    Cak sam mislila kupiti madrac u Lesnini..te druge trgovine nemaju bas nekog "dobrog" izbora ali, vidjeti cu uzivo i pitati te djelatnice sta nam preporucuju 😊

Vesca
    29. Ožujak 2023. 08:59

bambi27zg

Evo nas s OGTTa 😅 (Petrova)
    Ugl, zivi smo! Mali i iznimno aktivno poslije te kolicine 😁
    Nisu dali staviti limunsku kiselinu, ali moze limun (u kojem je limunska kiselina 🙄) pa sam sloknula cisto 😁 Ocekivala sam gore, podnosljivo je, ali mi je na kraju bilo bas onak: puj puj puj. Znaci svi koji idete ponesite limun! 🍋 (a jos sam sinoc razmisljala da i njega stavim uz limunsku i naravno da nisam).

Ajmeee ne mogu vjerovat.... pa doslovno sam bez problema prije 3 tjedna stavila limunsku kiselinu u tekućinu i to baš u Petrovoj.... Očito ovisi o tome na koga naletiš taj dan, ali bome ću imat i limun pored sebe ubuduće  dobro da nisi povratila.... nisam znala da odmah šalju dalje ako ti se to dogodi....
    *
    Cure vidila sam da je akcija na sve Tommee Tippee proizvode 20% na BebaStoreu i uz to dodatnih 5% za plaćanje pouzećem ili uplatom na transakcijski račun. Popusti traju do 9.4. pa ako netko treba :) Ja idem baciti oko sada na ponudu

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Mia2023
    29. Ožujak 2023. 09:01

Cvit jooj baby shower. To mi je prefora 🥰
    Meli super za uredan pregled. Ni mene ne veseli taj OGTT, samo kad se sjetim da moram 2h tamo bit u gužvi mi dođe muke i bez te tekućine 😅
    .
    Ima li netko info hoće li Etheral imati popuste i online? 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

bambi27zg
    29. Ožujak 2023. 10:06

Vesca

bambi27zg

Evo nas s OGTTa 😅 (Petrova)
    Ugl, zivi smo! Mali i iznimno aktivno poslije te kolicine 😁
    Nisu dali staviti limunsku kiselinu, ali moze limun (u kojem je limunska kiselina 🙄) pa sam sloknula cisto 😁 Ocekivala sam gore, podnosljivo je, ali mi je na kraju bilo bas onak: puj puj puj. Znaci svi koji idete ponesite limun! 🍋 (a jos sam sinoc razmisljala da i njega stavim uz limunsku i naravno da nisam).

Ajmeee ne mogu vjerovat…. pa doslovno sam bez problema prije 3 tjedna stavila limunsku kiselinu u tekućinu i to baš u Petrovoj…. Očito ovisi o tome na koga naletiš taj dan, ali bome ću imat i limun pored sebe ubudućedobro da nisi povratila…. nisam znala da odmah šalju dalje ako ti se to dogodi….
    *
    Cure vidila sam da je akcija na sve Tommee Tippee proizvode 20% na BebaStoreu i uz to dodatnih 5% za plaćanje pouzećem ili uplatom na transakcijski račun. Popusti traju do 9.4. pa ako netko treba :) Ja idem baciti oko sada na ponudu

Mene je jos vise nazivciralo da mi tvrdi da to nije isto (oke, drugo agregacijsko stanje, ali sadtav je jednak i u uputama Hrvatskog drustva medicinske biokemije pise limunska) i fa tu famoznu otopinu koja mora biti tocno odredene komcentracije jer mjere kak hendlamo tu kolicinu glukoze naprave onako odokativno i jos mi veli: dodajte si na kraju jos malo vode 🤯 Ja onak: pa to vise onda nije ta koncentracija 😳 (kemija mi je struka pa me to posebno zasmetalo 😅) I kao: mi stavljamo limun, ali na pitanje hoce li mi ga onda staviti je odgovor ako ga ja imam sa sobom 🙄
    Ma ovak cak nije bilo nesto posebno mucna ili jako bljak otopina i poslije, samo bih sada isla jedan dan na to, a kasnije na sva ostala vadenja krvi da mi ne uzmu 6 epruveta u roku sat vremena i jos ne smijes nista jesti/piti u tom periodu 😅
    Dosao mi je i Hba1c i on je ok 🥳 Danas padaju palacinke 🐷🥞

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Meli18
    29. Ožujak 2023. 10:29

Thonkpurple nazalost, nemam ikeu tu blizu, samo dostava do Pule i nebi bas narucila bez da ga vidim uzivo, tako da cekam tu subotu da lovimo akcije 🤭
    I ja sam mislila tako, pregledati sve stranice i vidjeti sta ce biti na akciji...
    Mia joj da, uzas, guzva, bez tekucine, dosada..ma sve 😅 imam nizak tlak (jucer 100/60) ali se nadam da to nece biti problem i da cu bez problema izdrzati 😅 kao i sve mi sto "cekamo" to 🤭

Vesca
    29. Ožujak 2023. 11:25

bambi27zg

Mene je jos vise nazivciralo da mi tvrdi da to nije isto (oke, drugo agregacijsko stanje, ali sadtav je jednak i u uputama Hrvatskog drustva medicinske biokemije pise limunska) i fa tu famoznu otopinu koja mora biti tocno odredene komcentracije jer mjere kak hendlamo tu kolicinu glukoze naprave onako odokativno i jos mi veli: dodajte si na kraju jos malo vode 🤯 Ja onak: pa to vise onda nije ta koncentracija 😳 (kemija mi je struka pa me to posebno zasmetalo 😅) I kao: mi stavljamo limun, ali na pitanje hoce li mi ga onda staviti je odgovor ako ga ja imam sa sobom 🙄
    Ma ovak cak nije bilo nesto posebno mucna ili jako bljak otopina i poslije, samo bih sada isla jedan dan na to, a kasnije na sva ostala vadenja krvi da mi ne uzmu 6 epruveta u roku sat vremena i jos ne smijes nista jesti/piti u tom periodu 😅
    Dosao mi je i Hba1c i on je ok 🥳 Danas padaju palacinke 🐷🥞

Jooooj nema gore nego kad mi netko krene o mojoj struci pametovati, a pooojma nema. Mogu misliti kako si bila frustrirana   Srećom na ovim prostorima sve sami stručnjaci za SVE. 
    Bitno da ti moš sad smazat palačinke. Ja jedem dosta slatkoga u zadnje vrijeme, a uopće prije nisam običavala. Tip sam koji uvijek posegne za slanim grickalicama prije nego li čokoladom ili nečim slatkim. Bome me iznenadilo kad sam skužila da mi nije prošao dan (zadnjih mjesec dana) da nešto slatko ne ubacim u sebe  i onda se čudim kad sam 10 kila uspila dobit. 

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Cvit
    29. Ožujak 2023. 11:57

thinkpurple

Cvit uuu fora, baby shower 😊 budes nam koju fotkicu stavila da vidimo?
    Ti se ok osjecas? Nemas jos nekih ogranicenja, mirovanja…?

Da, ja sam radila prije 3 god toj jednoj frendici, sad one zele meni napraviti. Nis ne znam osim da je u subotu. Javim kako je proslo 😄
    Nekih bas striktnih ogranicenja nemam, dr je rekla ubaciti koju setnju, ali vise odmarati. Prosetam psa 1x dnevno, izmucim se, iskreno ostatak dana jedino skuham i  uglavnom odmaram.
    Imali smo goste za vikend, bila na nogama stalno petak-nedjelja, radili djir s njima, kuhala, opsluzivala...crkla sam, cijeli vikend me ledja ubijala i zdjelica.
    .
    Bas htjela javiti za popust na Tomee Tipee, ja sam svakako gledala el.izdajalicu njuhovu ili Aventovu, a bolji popust od ovog tesko da cu uloviti pa sam ju uzela. Nek se nadje, pa cemo vidjet koliko cu i kako uspjet dojit. Lako prodam ili proslijedim.

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• mustra
    29. Ožujak 2023. 12:20

Pozdrav svima, 
    drago mi je zbog svih dobrih nalaz. Samo da javim - ja kupila grudnjak za dojenje u lidlu, imala takav i prije, i isti su u pravilu. Ali kao da su mozda malo smanjili velicinu, inace nosim 75C, kupila sam 80C i ful me stiskao. S time da jos normalno nosim svoje grudnjak. Promijenila sam si za jos veci. Pa cisto ako cete kupovati da znate da si uzmete veci...

Mia2023
    29. Ožujak 2023. 12:31

Cure koliko vam je trebalo da se oporavite od poroda? Naravno ako nije bilo nekih komplikacija i sl.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Vesca
    29. Ožujak 2023. 12:54

Cvit

Bas htjela javiti za popust na Tomee Tipee, ja sam svakako gledala el.izdajalicu njuhovu ili Aventovu, a bolji popust od ovog tesko da cu uloviti pa sam ju uzela. Nek se nadje, pa cemo vidjet koliko cu i kako uspjet dojit. Lako prodam ili proslijedim.

Gledala sam i ja izdajalicu, ali ne znam jel mi bolje uzet ručnu samo za početak pa ako zatreba električnu da nabavim.....
    Bočice mi se sviđaju njihove, ali one koje su anti colic su plastične, a ja bih staklene radije.... staklene pak nisu anti colic i nemaju u sredini onu slamčicu. I tako da sad ne znam što da radim. Jel baš velika razlika ako je u sredini ta slamčica? 

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.