Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvit
    30. Ožujak 2023. 15:57

Paket koji sam jucer narucila na Bebastore (Tommee Tippee na 25% + 5% stigao jutros, btw) 👌
    .
    Thinkpurple znam da imas i todlericu, tesko je izbjec i bez njih, a kamoli ovako..
    Ja ti drzim palceve da te pusti cim prije, nece li proljece donijet i manje viroza 😊
    .
    MareiKate jos krvaris? Super da su se pokreti intenzivirali, i mene to umiruje ✨️

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Mia2023
    30. Ožujak 2023. 18:01

Hvala svima na iskustvu u vezi poroda i svih ostalih stvari. Sve sam poslikala da imam 😂
    Thinkpurple ja pitala Babycenter i rekli su mi da će biti online popusti i isto tako u svim trgovinama.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Meli18
    30. Ožujak 2023. 18:06

thinkpurple

Sad vidim i babycenter samo u westgate da vrijedi popust 🙄🙄 izgleda da cu fakat morat potegnut do tamo…

Gdje si to procitala?
    Tu pise bas suprotno 😊 
    https://www.babycenter.hr/sadrzaj/info/vikend-beba-djece-i-trudnica-31-3-2-4-2023-1156781.html

Lemon
    30. Ožujak 2023. 18:13

Thinkpurple gdje gledaš haaku, u kojoj trgovini? Mislila sam da samo preko weba ima 
    Ja pratim cijene Cutie Cloud kolijevke, Etherala, podloge za presvlačenje iako još nisam odlučila koju bih, Cocoonababy madrac, vrece za spavanje.. 
    Ako se uzme ona tvrda podloga za pod treba li i neka mekana, npr.kao što su one neke u raznim oblicima lišća ili okrugle? Jer sam drveni dio sa visilicama našla posebno, ne bi baby gym u kompletu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Mia2023
    30. Ožujak 2023. 19:06

Ja gledam za sutra haaku, madrac, blazinice za dojenje, zaštitu za madrac, tetra pelene. Pogledat ću ako nadjem neke ogradice ili navlake za krevetić ako bude dobar popust. I vjerojatno ću naručit još nešto jer neću moći odoljeti. 
    Još se nisam odlučila bi li uzimala ljetnu vreću za spavanje ili samo zimsku za kasnije 🤷

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

MareiKate
    30. Ožujak 2023. 20:04

Lemon

Thinkpurplegdje gledaš haaku, u kojoj trgovini? Mislila sam da samo preko weba ima
    Ja pratim cijene Cutie Cloud kolijevke, Etherala, podloge za presvlačenje iako još nisam odlučila koju bih, Cocoonababy madrac, vrece za spavanje..
    Ako se uzme ona tvrda podloga za pod treba li i neka mekana, npr.kao što su one neke u raznim oblicima lišća ili okrugle? Jer sam drveni dio sa visilicama našla posebno, ne bi baby gym u kompletu

Ne treba ti još i meka podloga 😊
    Cvit smedjarim još redovno, s vremena na vrijeme bude i krvi, rijetko i malo ali ne mogu reći da nema...

bambi27zg
    30. Ožujak 2023. 20:19

Ergobaby Evolve i Cutie su primarni. 
    Uz to jos haakaa, prematalica za komodu, mozda nesto tekstila (rucnik, manje tetre) i vidjeti sto jos nude i kakvi su popusti 🤗 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Lemon
    30. Ožujak 2023. 20:25

MareiKate hvala!
    Za vikend ćemo izgleda potrošiti sve € sa računa kada krenemo 😄😄
    Ako koja ulovi još nešto što nismo spominjale,  javljajte 🤣

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    30. Ožujak 2023. 20:59

thinkpurple

https://ibb.co/k9nMDty
    Tu pise 20% samo u trgovini u westgate 🤷‍♀️
    Haaku imas u babycentru, bas sam ju prosli vikend pogledala.
    Netrebas mekanu podlogu jos… mi smo na poklon dobili baby gym al bi radje da imam samo drveni luk s igrackama nego to sve skupa, puno mjesta zauzima. Al sad kad vec imam, imam…

E super!
    Da meni se isto sviđa drveni luk jer može onda i iznad prematalice i bilo kuda na pod ili krevet 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Ally007
    30. Ožujak 2023. 23:55

Mast m2x kolica i kinderbet su primarni, to je najveći trošak. A jos sam mislila pogledati za Avent ručnu izdajalicu + avent anti-colic bočice, tetrice (da vidim gdje su najmekanije ako ce imati izloženo) i prostirku za presvlačenje. Vjerojatno ću još nešto upazariti jer se neću moć suzdržati kad vidim sve te slatke male stvari. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.