Vesca, bas ti hvala na info, na netu gdje god upises marginalna posteljica izbacuje placenta previa ( a vidis sto sve nozes procitati). Ono sto me jos buni je sto je moja dr. Rekla da je ta marginalna posteljica kao normalan nalaz u ovim tjednima, i da ce se dignit 99 %, a ja nalazim ak se ne digne do 28 og da je to uglavnom to?
I daj mi reci jos, imas ti radi te niske posteljice jaki pristisak dole, na stidnu kost ili sto vec, jesi li to spominjala doktoru?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Za pelensku regiju Alverde baby od nevena, u istoj liniji ima veće pakiranje za tijelo, pa Lavera od ulja nocurka i cinka i Weleda.
Ja ću sa Alija uzimati pamučne krpice za brisanje, frendica je isto naručivala i dobre su
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cao zene
Imam pitanje danas sam vadila betu daj mi reci te ako je biokemijska trudnoća dali se to vidi?
I kolika mora biti beta sko je biokemijska trudnoća
Lemon i ja sam čula za Pavlovicevu da je sastav zapravo koma, ali opet s druge strane da mi s bebom bude nešto i ne pomažu moje "zdrave" kreme posegnula bi ja za nečim jačim. Samo ne u redovnoj rutini.
Bambi je, čula sam da nekad zna krivo izbaciti rezultat, ali ja do bolje informacije ne mogu doći jer mi nije struka pa to pokušavam nadoknaditi sa stručnijima od sebe evo i ovo što si ti napisala za Uriage mi je novost. Mislim da tebi koja razumiješ sastav app može puno više informacija dati nego meni
Thinkpurple ma to istražujem pomalo već cca 8 godina. Kad zapratiš takve stranice čak i slučajno pokupiš neku informaciju. A i činjenica da je lakše na takve stvari trošit vrijeme dok nemaš klince
Ružica a nisam ti puno informacija dala, ali eto.... nema na čemu meni je i beba i posteljica nisko, ali ne stvara mi to nikakvu bol. Ponekad mi se upali išijas, ali uglavnom je to to. Imam one tipične boljke- pri naglom pokretu zaboli ligament i slično, ali stalan pritisak ne osjetim. Mada sve boljke su normalne u trudnoći, sve dok nije nezdrživo i kronično. Svakako spomeni doktoru sve što te muči na pregledu, najbolje ipak oni vide što se događa ...
Gabi o kolikoj beti pričamo? Ideš ju ponovno vaditi za 2 dana? Inače da, biokemijska bi se trebala vidjeti na vrijednosti bete
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Vesca pa prvi put vadim i neznam jos nista cekam nalaze trebam dobiti iza 3 sata... Pa koliko treba niti da je trudnoća ili biokemijska trudnoća
Vesca pa prvi put vadim i neznam jos nista cekam nalaze trebam dobiti iza 3 sata… Pa koliko treba niti da je trudnoća ili biokemijska trudnoća
Sve iznad 5 se smatra trudnocom. Treba je ponoviti za 2 dana da se vidi raste li i raste li pravilno (tj.je li se poduplala) - tek poslije toga idu finese trudnoce.
Sto je manja ili ako se nepravilno dupla veca je vjerojatnost neke anomalije, no nije nuzno.
Pisalo se vec o tome, a postoji i tema bas o beti/cekanju i slicno…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Gabi, bambi ti je napisala. Biokemijskom se smatra ako je beta pozitivna, znaci da je doslo do trudnoce. Treba ponoviti za 2 dana, ako se pravilo dupla, potvrđuje se ultrazvucno. Ako se ne dupla pravilno, ili je druga beta u padu, onda je rijec o biokemijskoj..same brojke tu malo znace.
Pogledaj si teme koje bas o tom pisu i sretno
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Bambi hvala ti za popis s Alija, bas si se potrudila 🤩
Posebno mi je upalo u oko ogledalo za AS, nije mi uopce palo na pamet da na Aliju trazim 👌
Ovo za noktice sam isto dobila preporuku od frendice, kaze da se preporodila 😄
Neke naljepnice smo i mi uzimali, cekam da dodju. Isto neke tockice plus neke zivotinjice 😄
.
I sve ovo za kozmetiku, screenshotano 🥂 pa cu se i ja malo s tim pozabaviti.
.
Thinkpurple brmu sunceko, ti bas nemas nikako mira s tim prehladama i varijacijama...grozno..
Mene sinusi muce i inace, aktiviraju se u 3. i 9.mjesec uvijek, a sad su od pocetka trudnoce aktivni, nekad bas tesko disem u noci, pusem nos stalno..ali hvala bogu nemam nikakvog kaslja, hunjavice, temperature....
Radim u bolnici inace i koliko god mi je bilo bed odmah ici na mirovanje, toliko kako vrijeme odmice sve vise uvidjam da je to ispravna odluka, em zbog trojki, em zbog same zime, radim s ljudima...a cujem ovu zimu je bas svega bilo, covid, gripa, streptokok..viroze razne. Koma.
.
Doala napisati da Ethereal ima 31.3-2.4 popust 20-40% na Sajmu ali i na webu, al me netko pretekao, no nek se nadje info 😄
I ubrala sam netko je napisao HM 20% na djecje, idem bacit oko jel mi jos nesto treba od tamo 👌🤣
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Dobila sam nalaz bete i pise 0,200 sta to znaci
Ovo su vrijednosti bete po tjednima https://www.pitajmamu.hr/clanak/beta-hcg-vrijednosti-u-trudnoci/
U članku imaš link i na biokemijsku trudnoću pa će ti biti jasnije.
Nisi napisala jedinične mjere, ali ovo nije trudnoća koliko znam. Nažalost je vrijednost preniska. Žao mi je, poznat mi je osjećaj.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji