Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meli18
    31. Ožujak 2023. 05:25

Thinkpurple, je kako kaze Belinda, gore imas ovo
    https://ibb.co/NLMk23X
    :D ali samo dok traje sajam 😊 bolje ista nego nista

Meli18
    31. Ožujak 2023. 07:29

Mia jel mi mozes otprilike objasniti gdje se nalazi drugi baby center, ako znas? 😂 Ajde onaj u city mall znam ali, drugi? Pise Mercator... Gdje je mercator? 😂
    Naravno, ako ne budemo nasli, imamo gps ali opet 😅

Vesca
    31. Ožujak 2023. 07:42

Znači ako svi ciljate na Hakkaa izdajalice da su baš toliko dobre i hvaljene? Pa ništa, morat ću očito i ja uložit u to čudo.... vama je to bolje od električne izdajalice? Ima netko da je koristio?

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    31. Ožujak 2023. 07:43

Na koju od tri generacije ciljate? Jel netko misli uzeti i bubamaru (Ladybug silicon collector)?

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Mia2023
    31. Ožujak 2023. 07:48

Meli19

Mia jel mi mozes otprilike objasniti gdje se nalazi drugi baby center, ako znas? 😂 Ajde onaj u city mall znam ali, drugi? Pise Mercator… Gdje je mercator? 😂

To je u Konzumu na ulazu u Pulu, nekad je to bio Mercator, očito nisu promijenili naziv 😂 Tamo imaš i još par drugih trgovina, Mana, Intersport i sl. To je još prije nego dođeš na onaj ogroman kružni tok. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Meli18
    31. Ožujak 2023. 08:02

Mia2023

Meli19

Mia jel mi mozes otprilike objasniti gdje se nalazi drugi baby center, ako znas? 😂 Ajde onaj u city mall znam ali, drugi? Pise Mercator… Gdje je mercator? 😂

To je u Konzumu na ulazu u Pulu, nekad je to bio Mercator, očito nisu promijenili naziv 😂 Tamo imaš i još par drugih trgovina, Mana, Intersport i sl. To je još prije nego dođeš na onaj ogroman kružni tok.

Daaa sad znam hahaha pa bas me zbunilo to.. mercator 🙄 Bila sam u onom konzumu ali nisam vidjela baby center 😅 mozda je prije bil Bubamara tamo a sad je sve to jedno
    Hvala ti 😊 znaci, sutra shopping 😂

Mia2023
    31. Ožujak 2023. 08:03

Meli19

Mia2023

Meli19

Daaa sad znam hahaha pa bas me zbunilo to.. mercator 🙄 Bila sam u onom konzumu ali nisam vidjela baby center 😅 mozda je prije bil Bubamara tamo a sad je sve to jedno
    Hvala ti 😊 znaci, sutra shopping 😂

E daa, to je bila prije Bubamara :) 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Meli18
    31. Ožujak 2023. 08:07

Vesca

Znači ako svi ciljate na Hakkaa izdajalice da su baš toliko dobre i hvaljene? Pa ništa, morat ću očito i ja uložit u to čudo…. vama je to bolje od električne izdajalice? Ima netko da je koristio?

Pa i mene zanima zasto bas tu izdajalicu 😅 ja nebi elektricnu nego rucnu i ako cure kazu da je dobra, uzeti cu ovu..nije uopce skupa.. 

Mia2023
    31. Ožujak 2023. 08:48

Vesca

Na koju od tri generacije ciljate? Jel netko misli uzeti i bubamaru (Ladybug silicon collector)?

Meni ju je kuma preporučila, kaže da je samo nju koristila i bila jako zadovoljna, jednostavna je. Čitala sam i na netu puno dobrih recenzija. Druga prijateljica je imala Aventovu, kaže da joj nije bila nešto, ali da će mi posuditi pa ću imati nju za svaki slučaj. 
    Bubamaru nisam mislila uzeti, planiram uzeti 2. generaciju jer ima onaj nastavak dolje da se zaljepi kad se odloži jer sam ja nespretna 😂

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

bambi27zg
    31. Ožujak 2023. 09:06

Haakaa preporucile 2 mame koje su koristile inelektricnu i nju i kazu da im je ova puno bolja, nije rucna nego pristekas na sisu na kojoj nije beba i usput se izdojis (ili isto to bez bebe na drugoj 😃), a i laksa je za rodiliste. Uzet cu 2.generaciju od 100 mL, cvjetic mi kuma daje jer ga opce nije koristila 😄 A od nje dobivam i elektricnu tak da cu imati obje just in case. 
    Bubamaru za sad necu uzimati dok ne vidim kak ce opce biti s mlijekom, lako onda muza posaljem po njih ako cu bas jako curiti da se skuplja u njih. 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.