Evo ja sam bacila oko na sniženja na webu povodom dana beba. Po istim sniženjima smo mi manje više sve već kupili ali malo ranije. A obzirom da nam ZG nije tako blizu eventualno dodatno sniženje od 5% na sajmu nam ne bi donijelo ništa uštede (vjerojatno bi usput završila u Ikei i raznim drugim trgovinama sa hrpetinom drugih stvari koji bi pojele svu moju uštedu 🤣🤣).
Svima koji danas lovite nešto na sajmu sretno s potragom.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Evo mene, citam vas ali ne pisem puno samo upijam korisne savjete za kupovinu ovaj vikend hihi…. Nadam se da ste sve dobro jer ja sam malo prehladena i uz sve to primjetila sam bolove ispod pupka (donji dio trbuha) malo malo osjetim pritisak i tupu bol kad hodam ili stojim kad legnem odmah je bolje al opet tu i tamo osjetim nelagodu i sad me to malo panicari😩 inace bebu osjetim jako dobro jer je vrlo aktivan stalnoooo i mislim si da je to sve okej ali opet dobro bi mi dosla neka utjeha ako je neka od vas imala slicno ili isto iskustvo…. Opet mislim si to se maternica povecava pa zato al nisam vise sigurna u nista pa ajde da vas pitam za misljenje hah u utorak imamo kontrolu pa cu svakako i ginica pitat 🙂
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Ja se jedino dvoumim bi li uzela Haakuu od 100ml i 150ml. Vidim da ćete vi od 100ml, to je znači dovoljno?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
A ja se dvoumim da li uzet tu izdajalicu sa ili bez bocice? 😅 Sta vi prelazete, cure koje ce kupiti ovu?
I oprostite, mozda glupo pitanje ali, sta je to bubamara? 😅 Jel se to koristi umjesto jastucica?
Ja se veselila tim danima beba a eto na kraju hospitalizirana. Ali bit će to sve ok.
Mateja111 jesi ti imala problema s urinom ili sam zamijenila s nekim?
Ja isto osjetim par dana tupu bol kad hodam, okrećem se u krevetu. Na kraju krenuli takvi bolovi pogotovo kod mokrenja uz to i malo krvi. Završila u bolnici i ostavili me. Beba je super ali eto sad se mama treba liječiti. Moguće da mi se echerichia vratila. Nadam se da je samo to...
Ja se veselila tim danima beba a eto na kraju hospitalizirana. Ali bit će to sve ok.
Mateja111 jesi ti imala problema s urinom ili sam zamijenila s nekim?
Ja isto osjetim par dana tupu bol kad hodam, okrećem se u krevetu. Na kraju krenuli takvi bolovi pogotovo kod mokrenja uz to i malo krvi. Završila u bolnici i ostavili me. Beba je super ali eto sad se mama treba liječiti. Moguće da mi se echerichia vratila. Nadam se da je samo to…
Nisam moguce da si zamijenila, ali nedugo su me boljeli bubrezi i radila sam urinokulturu i sve je okej, zadnje mi je radio briseve i isto su uredni, tak da stvarno ne znam kaj bi moglo biti ali nadam se da nije nista strasno
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Moguće da se onda samo maternica širi. Dok ne boli zabrinjavajuće sve je to ok
Nadam se da je iz mokraće. U tim bolovima nisam uopće razmišljala o ničemu. Samo sam vidjela svjezu krv i za bolnicu.
Kad su me pregledali u bolnici krvi više nije bilo, tako da vjerujem da je bilo iz mokraće. Sad se dalje čekaju nalazi pa će više znati.
Cure citam vas kako stignem, ali nikako da tipkam. Cestitam svim curama na dobrim pregledima, vecina ste ispred mene, to su vec velike bebice, vrijeme bas ide🥰.
Thinkpurple ajoj opet te uhvatilo, bas mi je zao. Nadam se da si brzo bolje. Kako to da ti mala ide u obrt, nije upala u vrtic? Ja razmisljam dal slat papire sad kad su upisi u Zg-u u 5.mj, imat ce 2 godine krajem 10.mj, bit ce mi tesko hendlat nju i bebu, al isto tako ne bi da mi donese bolescine doma kad je bebica mala plus te njene alergije, bas nisam pametna. A ekipa joj treba, tad ce bas bit za igru s drugom djecom. Il na proljece upisat u obrt ako bude mjesta.
Karamela nadam se da si bolje, da ce te pustit brzo iz bolnice!
Ja sam za dane beba isto mislila do westgate-a, muz kaze- pa zar nam treba sta🙉🙉. Svakako bi vidjela i ja haaku, prvi put sam imala velik otpust i ako nisam imala stisnutu drugu dojku na pocetku bi curilo tako da nije lose sad hvatat mlijeko dok mala doji. I jastucice za dojenje bi skicnula, te krpene. Mame koje predlazete?
I uzela bi jos el maramu, imate li prijedlog za ljetnu? Prvi put sam uzela ergobaby nosiljku 360 omni breeze da si olaksam, al sad bi def otpocetka u marami jer ce mi bit lakse s njih dvije tako. Samo me brine ocu ja to znat zavezat😅.
Jos nisam razmisljala o torbi za rodiliste, nekako mi je rano za kuponanje mrezastih gacica, ulozaka, nisam pametna.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Vidim pričate o nosiljkama i vrućini, ali mislim da za neke od nas to i nije neki faktor ako uzmete u obzir da realno bebu ne bi trebalo stavljati u nosiljke prije ultrazvuka kukova koji potvrđuje da je sve ok a koji se kod nas radi sa nekih mjesec ili dva dana, ni sama više ne znam?! A do tad će ionako za neke od nas itekako splasnuti vrućine. Ili sam ja to nešto zabrijala?
Ja imam elastičnu maramu i Manduca nosiljku i maramu nije teško zavezati, ali jedva sam čekala da prijeđemo iz marame u nosiljku jer je ipak jednostavnije ako bebu trebaš više puta u nekom roku vaditi i stavljati kad ideš nešto obavit...
Sortiraj odgovore
Najstariji