Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    03. Studeni 2022. 16:33

Ja sam inače spavala ko medo, a sad ko kokoš se budim jako rano. 😅
    Marttina, da, bas me to jučer dotuklo pogotovo jer sam bila sumnjičava u betu. Al kako sam shvatila da je beta ok i imam i dalje sve simptome trudnoce sam mirna...ne žuri mi se na uzv pa ću pričekati i uzivat u činjenici da sam trudna 😃 drago mi je da si bolje, mene sinusi posebno ubijaju od kad sam trudna, svaki dan se inhaliram...

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Casperka
    03. Studeni 2022. 17:08

Betty1993

Cure stvarno me muci ovo smeđarenje od hematoma koji je puna u proslu sub navecer. Tad mi je isla krv a od tad smeđi iscjedak, sad kako imam 4 puta po 2 utrogestana svaki put kad ih stavim ka da potaknen sve i onda mi curka. Inace ležim i nista ne radim, iz luduje me ovo, koliko to moze trajat pa nije to neznan koliko da ima toliko se cijedit iz njega

Meni je najdulje trajalo tjedan dana..držim fige da ti brzo prestane...s tim da meni dok sam krvarila je rekao da pijem utrogestane pa bi ja dok je jače pila kad bi bilo manje stavljala vaginalno..u svakom slučaju meni su rekli da kad pukne i kad je tamno da je ok i da je bitno da nema nove svježe krvi pa se probaj jos malo strpit..znam de je teško  evo ležim već skoro mj dana jedini izlasci su mi na preglede tako da su sjećam iako zadnjih par dana nema smedjarenja al i dalje se ne kockam s kretanjem..u mom slučaju mirovanje vodi boljem stanju...

Lady8
    03. Studeni 2022. 17:38

Betty1993

Cure stvarno me muci ovo smeđarenje od hematoma koji je puna u proslu sub navecer. Tad mi je isla krv a od tad smeđi iscjedak, sad kako imam 4 puta po 2 utrogestana svaki put kad ih stavim ka da potaknen sve i onda mi curka. Inace ležim i nista ne radim, iz luduje me ovo, koliko to moze trajat pa nije to neznan koliko da ima toliko se cijedit iz njega

Meni je isto tako bilo kad bi ih stavila. Mada taj dan i sljedeci i od tad nista. Kako su se otopili tako bi “počistili” sto je ostalo…

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

rosie0111
    03. Studeni 2022. 19:35

Nana01 ja sam se udebljala cca 2 kile, nisam sretna 😅. Trudim se ići šetati bar 2-3 km, ali ne uspijem svaki dan, nekad sam jednostavno preumorna.
    Vesca dobro je prošlo, ali nije me pregledala jer idem u ponedjeljak privatno na mini anomaly scan pa kaže da nema potrebe da sad i ona gleda uzv, nego da dođem s nalazima u pon. Ali pregledala mi je nalaze (koje ćeš ti vjerojatno sad raditi) i sve je okej i laknulo mi je jer sam se izbezumila kad sam bila vidjela da mi je tsh 3.4 (štitnjača), a negdje je pisalo da u trudnoći mora biti manji od 2.5, ali ona veli da je u redu ako su t3 i t4 i anti tpo u normali. Jako mi je drago zbog 💓💓, ako kaže da ne brineš onda je vjerojatno u redu, pokušaj se smiriti. Držim fige do idućeg pregleda 🤗.
    ružica ja bi radila do početka iduće godine ako Bog da da sve bude u redu. Ako osjetim da mi smeta odmah otvaram bolovanje.

Betty1993
    03. Studeni 2022. 20:18

Hvala cure 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

Maravillas
    04. Studeni 2022. 02:07

Pozdrav cure :)
    Ja bih vam se rado pridruzila.
    Danas sam 5+3, trudnoća nas je iznenadila jer imam curicu od 15mj.za koju nam je nakon missed ab-a trrbalo 8mj.da uspijemo. 
    Trenutno sam van sebe, nekako se ne mogu opustiti/veseliti i baš me muči to muči. Tek sam 2 mj.na novom poslu i cijela sam na iglama što i kako. Voljela bih raditi do kraja obzirom da sam prošlu morala na komplikacije. Tipkam u kasne sate jer me ubijaju noćne mučnine, po danu sam ok.

Čestitam svima na trudnoći i želim svima sretnu i školsku trudnoću.

31.7.2021. 👶🏻💝

Lady8
    04. Studeni 2022. 06:47

Maravillas Cestitam! 🥰
    Vjerujem da si u soku i da ne mozes posloziti osjecaje. Nemoj se lose osjecati, jer se ne mozes odmah veseliti kao prosli puta. Ovo te iznenadilo na prvu, ali vjerujem da ces vec nakon pregleda biti bolje i posloziti si sve u glavi kako ces dalje, a onda i jedva cekati da malena dobije seku ili bracu ☺️
    Sve se desava sa razlogom kojeg odmah ne prepoznajemo.
    Zelim ti školsku i mirnu trudnocu!

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Rosa_s
    04. Studeni 2022. 07:17

Lady8

Betty1993

Meni je isto tako bilo kad bi ih stavila. Mada taj dan i sljedeci i od tad nista. Kako su se otopili tako bi “počistili” sto je ostalo…

Betty i meni ti utrogestan napravi istu stvar. Kao da pokupi sve sto je tada ostalo pa to izgleda puno. Ali ostatak dana nemam nista. S tim da ja stavljam 1 svakih 12 h. I tako u krug, smeđe, nista, smeđe nista. Do kad, ne znam. 

Jucer sam radila, to mi je bio 2. dan, kriza su me sinoc i nocas ubila, bas mi nije bilo ugodno 🙁
    Danas javila da nmg doc na posao. Bilo mi je nekako riskantno. 

Maravillas drago mi je da si tu s nama ☺️

Betty1993
    04. Studeni 2022. 08:12

Rosa_s

Lady8

Betty1993

Betty i meni ti utrogestan napravi istu stvar. Kao da pokupi sve sto je tada ostalo pa to izgleda puno. Ali ostatak dana nemam nista. S tim da ja stavljam 1 svakih 12 h. I tako u krug, smeđe, nista, smeđe nista. Do kad, ne znam.

Jucer sam radila, to mi je bio 2. dan, kriza su me sinoc i nocas ubila, bas mi nije bilo ugodno 🙁
    Danas javila da nmg doc na posao. Bilo mi je nekako riskantno.

Maravillas drago mi je da si tu s nama ☺️

Onda znas kako mi je s 8komada, jeste vadili krv i urin jel isa na analizu? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

Maravillas
    04. Studeni 2022. 08:52

Ja sam u prošloj trudnoći dosta krvarila u početku do 8tt i bila na Duphastonima. Znam koliko je stresno kod svakog odlaska na wc strepiti.
    Za sada nemam ništa i nadam se da će tako ostati. 🙏🏻

31.7.2021. 👶🏻💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.